Rosita -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (5.12.2015 12:40:52)
|
Di, sigurno su streilne, nisu ludi, nikad nisam videla da neko ispred mojih očiju streiliše, uvek ih vade iz sterilnih kompleta, znaš i sama, kod zubara na primer. Vidim pominjete boli vas kojesta, ja bolje da se ne javljam na tu temu, vazda mi nesto fali [sm=smiley13.gif]. Juce sam se bas iznervirala. Jedna vaspitacica mi stalno prijavljuje kako je D nesto oteo nekom detetu, gurnuo i td. Ove dve druge mi ne prijavljuju. I tako i juce rece kako je on previse zivahan, samo leti, skace, trci, ne drzi paznju, tesko ga je nadgledati i td. Ja znam da je on jako zivahan, ali to da ga nista ne drzi ne mogu da verujem. On je dete koje 50 knjiga bezmalo zna skoro napamet sa svoje nepune tri godine, ne igra se dugo sam ali moze da se fokusira kad se neko od nas igra sa njim. Kako toliko pesama i prica donese iz vrtica u glavi kad ga nista ne fokusira? Jeste nekad nemoguc, ali moze mu se dogovoriti. Njih je naravno puno i ja kapiram da je takvo dete teze za cuvanje, ali on je meni i sa godinu dana jako odskakao u parkicu , ima ga svuda, prosto je i temperamentalno takav, dete koje do godinu i po nije prespavalo noc. Sve razumem, ali se pitam ima li nesto pohvalno. Trazicu otvorena vrata i sa ostalim vaspitacicama.
|
|
|
|