|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2016
15.5.2016 23:46:19   
Khaleesi
Stavros je lep, bila sam pre pet-sest godina, jos kao neudata devojka :-) lepo sam se provela, pored ne Nea Vrasna ona je bas lepo mesto i Asprovalta...
Ako idete kolima super za setnju uvece do Asprovalte...
Koliko su smesne te pare ako smem da pitam :-)user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 201
16.5.2016 0:05:12   
bubulence
Kolima bi isli...
Cena je 25 eura po danu za cetvorokrevetni studio od 01.08.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 202
16.5.2016 9:27:16   
adulence
Mi smo definitivno uplatili Nikiti od 09.09 toliko se radujemo i jedva cekamo,R ce tada vec biti dovoljno veliki ...svi jedva cekamo....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 203
16.5.2016 10:17:18   
Khaleesi
Nije puno za avgust... videces lepo je :D

Direktna veza do poruke: 204
16.5.2016 11:42:59   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Koliko ima beka

Imace punih 9 meseci. Jos se dvoumimo i kad da krenemo da l nocu ili danju. Do sad smo samo danju putovali alu smo isli samo nas dvoje.

bubulence ja uvek glas dajem Grckoj

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 205
16.5.2016 12:34:18   
Khaleesi
Moja je imala 11 kad smo prvi put isli u Pefkohori, posli smo oko ponoci, ona je spavala i samo sam je prenela u kola, sediste tj. Prvi put se probudila u osam da jede :-) ako ima ustaljen raspored,je ti savetujem nocu jer je hladnije zbog puta, bolje od klime je prirodna hladovina...:-)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 206
16.5.2016 12:42:21   
Didy
Nama agencija otkazala aranzman uplacen u januaru jer je hotel koji smo uplatili usao u sudski spor. Skroz sam se smorila kad su nam javili. Nisam se ni iznervirala, vec sam se smorila, nemam zivaca sad da trazim nista drugo.user posted image user posted image

Bubi, moje misljenje znas - uplacuj tu Grcku. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 207
16.5.2016 13:01:12   
bubulence
Maraj mi smo prosle godine isli kada je Masa imala nepunih 6 meseci. Zaspala ispred kuce, probudila se kada smo pravili pauzu u Kosjericu, nastavila cim smo krenuli i opet se probudila na 10km od smestaja. Krenuli smo uvece taman kada joj je bilo vreme za spavanje.
Didy pa promenicete, bice nesto drugo da vam odgovara sigurno

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 208
16.5.2016 13:06:16   
Maraj
A jaoj didy .... pa sta sad....oce vam l predloziti nesto drugo za te pare

Direktna veza do poruke: 209
16.5.2016 17:22:48   
vonavoj
Ayuuu didy,smor..jos ja zapamtila hotel;kao za sledecu godinu!user posted image
A agencija da vam nesto ponudi u zamenu?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 210
16.5.2016 18:24:03   
isidora88
Didy bas bezveze, jel vam agencija vraca pare? Mada bezveze je jer ste vi na gubitku jer su prosli popusti za ranije uplate i velike popuste. Nadam se da ce se agencija revansirati i da cete naci nesto po svom ukusu.
Kod nas se nista ne zna, ako budemo isli bice CG kao i uvek jer muzevi roditelji su na Zlatiboru pa nam je usput.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 211
17.5.2016 9:02:01   
Didy
Agencija nam nudi opciju ili da nam vrati pare ili aranžman u hotelu na Kasandri gde se nama ne ide jer smo bili pre dve godine i nije nam ništa posebno taj kraj. user posted image Ako uzmemo pare, za taj iznos koji smo uplatili sad možemo naći apartman, a ne hotel jer su prošli svi popusti, pogotovo je papreno u hotelima u terminu kad mi idemo (kraj jula i početak avgusta), tako da ćemo najverovatnije uzeti ovaj hotel koji su nam ponudili, ali teška srca. Mislim, nije smak sveta, ali smo već isplanirali kuda ćemo sve da idemo i šta ćemo sve da obilazimo, spremili se psihički na lepote Jonskog mora, Krfa, Parge... Ma, samo plaža našeg hotela je bila kao iz bajke...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 212
17.5.2016 9:50:44   
isidora88
Bas bezveze didy, u svakom slucaju ste na gubitku sta god izabrali
Nadam se da cere se ipak lepo provestiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 213
17.5.2016 9:57:38   
Didy

IZVORNA PORUKA: isidora88

Bas bezveze didy, u svakom slucaju ste na gubitku sta god izabrali
Nadam se da cere se ipak lepo provestiuser posted image

Hvala, Isidora. I ja se nadam. Idemo s prijateljima, biće nam dobro društvo, i idemo autom, pa se tešim što ćemo moći da se odvozamo na neke druge plaže ako nam se tu ne bude sviđalo. Mislim da je agencija mogla malo više da se zauzme i da ponudi neke bolje uslove za dogovor i pregovor.

Direktna veza do poruke: 214
17.5.2016 10:00:04   
Sanjica26 RR
Ih bre Didy. user posted image
Mi smo uplatili prvi put letovanje, ali se iskreno nadam da nece nesto da nas spreci.
Mama mi kaze gde smo sad nasli da idemo u Grcku kad Evropom prete teroristicki napadiuser posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 215
17.5.2016 10:24:47   
Maraj
Didy , samo pomisli ko zna zasto je to dobro i bice ti lakse user posted image
Iskreno i ja bi odlepila. Kasandra i Krf /Parga ne mogu da se porede....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 216
18.5.2016 12:09:56   
Khaleesi
Ja sam bila i na Krfu i na Kasandri, i oba mestz su lepa... Ove god smo odustali od Krfa jer je beba mala a dug put... Ne znam kolika su ti decica Didy...
Maraj jeste ne mogu da se porede ali svako mesto je drugacije, ima svoju car user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 217
18.5.2016 12:32:20   
Maraj
Meni je grad Krf bozanstven

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 218
18.5.2016 14:10:07   
Khaleesi
Uf jeste :D

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 219
26.5.2016 11:53:46   
dejana007
Ove godine idemo krajem juna idemo u Toroni - Sitonija. Nadam se dobrom odmoru na 13 dana user posted image user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 220
26.5.2016 13:08:59   
isidora88
Mi gledamo cg opet, jos tragamo jer cemo mozda ici sa mojoj sestrom i njenom porodicom pa trazimo odgovarajuci smestaj.
Meni ne samo da odem na more, ne biram gde se ideuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 221
26.5.2016 13:29:40   
mila83
Mi planiramo prvi put otkako smo u braku,da idemo na more sa decom...Znaci,sad u junu devet godina braka,i do sada troje dece user posted image i uglavnom smo isli samo na Zlatibor.
Sad planiramo u Kumbor,blizu Herceg Novog,po preporuci prijatelja,a i ovde sam listala temu o Crnoj Gori kada sam se raspitivala...idemo na 7 dana i plus 5 dana na Zlatibor.

Ima li neko iskustvo sa letovanjem u Kumboru?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 222
11.6.2016 9:19:48   
Tvitica
Cure..ja bih da vam javim da sam iz Kotora,CG...i mi izdajemo dvokrevetnu i trokrevetnu sobu (upotreba kuhinje i kupatila) na obali mora u mjestu Prcanj koje je 5 km od grada... Pa eto ako nekome treba rijesenje u zadnji cas user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 223
17.6.2016 21:36:15   
Mariya
Drage žene,ako neka od vas može da mi napiše ili pošalje kako kontaktirate sa vlasnicima vila,ne znam baš tako dobro engleski da pišem pisma user posted image pošaljite mi u pp ili i ovde pliz.

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 224
17.6.2016 22:14:13   
Ana RR
Mariya, ja im pišem na engleskom. Ne znam kako drugačije.

A pp mi ne rade pa se nadam da će neko uspeti da ti pošalje primer.

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.6.2016 22:15:41 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here