|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2016
7.3.2016 20:37:34   
lesica
Preko agencije. Iste kao Dunjci.
Sta vise app do app smo.

Bas je jeftino i preko agencije ispalo, nije mesto jos popularno, pa je smestaj dzabana.

I znas kako, ubedjivali nas Kucupiju da uplatimo, medjutim jok.. to mi je delovalo pa bas pusto. Ovo je ususkano. Blizu Stomia, Karice, relativno blizu je Rapsani sa mmmmm jagnjetinom i vinom, blizu i kanjon Tempi, Ampelakia...

< Poruku je uredio lesica RR -- 7.3.2016 20:44:07 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 176
7.3.2016 21:46:39   
Maraj
Mm danas definitivno uplatio . Idemo u Metamorfozis. Pocetkom jula. Prvo letovanje sa bebom. user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 7.3.2016 21:47:13 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 177
1.4.2016 17:04:15   
Khaleesi
Pozdrav mame,
ako neko ima iskustvo sa odlaskom na Krf... Mislim da bi bebac izdrzao ok, jer voli voznju , a sa starijom smo dva puta isli do Pefkohorija i bilo super u putu. Znam da je Krf 250 km dalje, ali u agenciji kazu ima neki super autoput pa se brzo stize... Ono sto ne znaju u agenciji je koliko je i kako naplacuju trajekt... U jednoj agenciji kazu 60 evra trajekt u drugoj 30...
Da li je neka od vas isla 20 dana na Krf... Meni 10 nesto malo zvuci za cimanje toliki put kolima... :D
Iskustva molim user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 178
23.4.2016 23:23:21   
aleksandrici
Ja bih na Sitoniju,nekako mi se tamo sviđa voda,more,pejzaži.Hoćuuuu,valjda ću uspeti !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 179
23.4.2016 23:28:27   
dunja RR
Khalesi, koje mesto na Krfu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 180
24.4.2016 16:42:24   
aleksandrici
Opet ja i moje nagradne igre.Učestvovala sam u jednom takmičenju gde je trebalo da se napiše kreativno rođendanska čestitka.Mislim da sam uspel u tome,ušla u uži izbor,nadam se,pa kako bude.Privuklo me je mesto gde daju nagrdno putovanje a to je Sitonija.Nikad nisam bila a tako bih volela.Sviđa mi pogled,more,talasi,nekako je drugačije,nešto što do sad nisam videla.To mi se izuzetno sviđa.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 181
24.4.2016 17:16:11   
Maraj
Aleksandrici , lepa je sitonija. Ima divne plaze. Ja sam naravno uvek za ostrva , al sad ove godine idemo na sitoniju zbog bebe
Blize nam je kolima a i prvi put nam je sa bebom letovanje.
khaleasi , autoput do Krfa je super. Mi smo bili pre par godina sa deverom. Karta u jednom pravcu za nas troje odraslih i kola je bila ako se ne varam 55e. Ukucaj na Google pretrazivacu cena trajekta do Krfa. Izaci ce ti sigurno

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 182
25.4.2016 10:20:53   
WhiteSnow
Mi cemo ove godine 3 nedelje da obilazimo Srbiju uzduz i popreko!

Lazar 23.10.2010.
Viktor 05.04.2013.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 183
25.4.2016 10:23:48   
aleksandrici
Secam se i ja prvog letovanja sa bebom.Divan osećaj,divno iskustvo,nesto najlepse,kad imate samo svoju porodicu na okupu i kasd se samo njim posvećujete i uživate u divnim zajedničkim trenucima.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 184
27.4.2016 22:50:06   
adulence
Zene pod hitno mi treba pomoc sledece nedeljw uplacujemo more samo moram u narednih par dana da se odlucim da li Sarti ili Nikiti?dakle ili istocna ili zapadna strana Sitonije?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 185
28.4.2016 7:57:32   
adulence
Zeneeee pooomoooc....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 186
28.4.2016 8:28:23   
vonavoj
Nikiti! U Sartiju duva vetar!
I mi idemo u Nikiti..23.8user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 187
28.4.2016 14:23:51   
Peace*
Predlog smeštaja na Tasosu? Sve jedno mi je dal su apartmani ili hotel, samo neka je blizu plaže (neka je NA plaži user posted image ).
Unapred hvala

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 188
28.4.2016 14:44:24   
emicaa
Peace sorry ali moram user posted image šator,možeš ga postavit gdje hoćeš user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 189
28.4.2016 14:47:39   
Peace*
Ali šator nije opcija - ne spada ni u apartmane ni u hotele. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 190
28.4.2016 14:51:04   
emicaa
Pa daaa ali kažeš da je na plaži user posted image ovo samo ljubomora iz mene govori jer mi nećemo nigdje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 191
28.4.2016 15:14:37   
Ana RR
Peace, vidi ovde

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 192
28.4.2016 15:35:46   
mama krava
Peace,

Mi idemo ponovo ove god u Pefkari studios...savršeni su i na plaži. Evo ti sajt, pa probaj direktno. Sve je kao na slikama, smeštak kao u hotelu samo bez hrane. Svaka preporuka!

http://studios-pefkari.com/index.php/en/

A evo link ka jednoj sličici i opisu od prosle godine tasos

< Poruku je uredio mama krava -- 28.4.2016 15:40:53 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 193
28.4.2016 18:22:00   
Maraj
Adulence mi smo bili u Sartiju nije nam duvao vetar. Cak ni talasi koje znaju ljudi da spominju. Jako malo mesto. Stari deo ima lepsu uredjeniju plazu ali ide brzo dubina u vodi , u novom delu nije bila sredjena plaza (mislim na lezaljke). Samo jedan omanji kafic je bio pre 4 god na tom delu plaze. Ali ti mozes da ppstabis peskir gde hoces. Tu u novom delu bukvalno ides i ides i ides i dubine nema user posted image lepo je za malu decu. A tu su ti i obliznje plaze npr Kalamici
Fino je ali jako malo mestasce. U Nikitiju nismo bili. Prosli pored njega (svratili u Lidl user posted image ) Znam dosla ljudi da letuje tamo isto sa malom decom. Neces pogresiti u svakom slucaju. Ja uvwk odem na Google earth i pogledam svakom mestasce ili ma YouTube imas snimke mesta

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 194
15.5.2016 20:30:34   
Khaleesi
odustala sam od Krfa, daleko je zbog bebe... Uplatila sam Pefkohori, od 4-14. sept.... Vec smo bili u tom periodu u Pefkohoriju 2013. god i vreme je bilo extra.... Nadamo se i ove ce user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 195
15.5.2016 21:04:08   
Maraj
Septembar u poslednjih par god bude topliji nego jun/jul. Joj ja jedva cekam ! Jos 2 meseca do brckanja user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 196
15.5.2016 21:17:59   
Khaleesi
Jedna moja drugarica je trenutno u Paraliji, kaze haos hladno nije se ni kupala... A ja sam samo tada bila u septembru i vrh je... tako da dok deca ne podju u skolu ici cemo tada, more je super toplo a ne przi sunce kao u avgustu... Gde idete marajuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 197
15.5.2016 21:29:55   
Maraj
Mi prvi put sa bebom na odmor u Metamorfozis idemo.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 198
15.5.2016 22:26:57   
Khaleesi
Koliko ima beka

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 199
15.5.2016 23:02:11   
bubulence
mi se dvoumimo izmedju Stavrosa i Radovica user posted image .
idemo sa drugarima koji isto imaju malo dete (tada ce imati oko 20 meseci). znaci treba nam mirno mesto, moze i pustinja.
prosle god smo bili u Radovicima, bilo nam je predivno. ove god moj brat iznajmljuje apartmane svog prijatelja na Stavrosu za smesne pare pa razmisljamo i o toj opciji... videcemo jos....

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here