RE: Letovanje 2016 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

choopa choops -> RE: Letovanje 2016 (12.8.2016 23:06:31)

Ja sam u Bugarskoj kupila homeopatske tablete protiv povraćanja u putu, Kokulin se zovu, mogu i bebe čini mi se...

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2016 (16.8.2016 11:41:52)

Mame imate li neku preporuku za apartmane u Vrnjackoj Banji?
Ipak smo odlucili da odemo par dana, ali ne znam gde bih!
Znaci nas je 4 tj 5 ali bebu ne racunamo za krevet jer ima svoj prenosivi. Da je blizu centra!
Naravno da je cisto to se podrazumeva!!

dunja RR -> RE: Letovanje 2016 (16.8.2016 12:39:33)

Anck, meni se čini da Unina mama ima tamo apartmane, ili grešim?

Mi kada idemo u V banju, idemo u hotel Promenada (ranije Partizanka). To je policijski hotel, i išli smo do završetka srednje škole svake godine i leti i zimi (tata radio u policiji). Sada je otvoren i za sve građane, cene su skroz ok (niže su za one koji rade ili su radili u policiji), a hrana je fenomenalna. Mi uvek uzmemo pun pansion. Nalazi se pored hotela Breza, u mirnom delu, pored rečice ali je blizu centra.

A super mi je što i dalje rade konobari iz vremena kada sam imala 6-7 godina (sada imam 40), ludilo [sm=smiley36.gif] I oni se mene sećaju, tj. mog ćaleta. Išli smo pre par godina mm i ja.

Planirali smo na jesen tamo sa S, ja mnogo volim banju. Plan nam je par dana banja + par dana Goč, jer i tamo ima policijski hotel, pa su za nas cene niže.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2016 (16.8.2016 12:42:37)

Cula sam se sa UM ali cini mi se da su nam mali za nas petoro, a hotele jos nisam pregledala.

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 10:54:27)

Mi brojimo sitno, jos 6 dana[sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif]
Bas me zanima kako ce nam biti. Prvi put letujemo u septembru.

mama krava -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 12:28:27)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja sam u Bugarskoj kupila homeopatske tablete protiv povraćanja u putu, Kokulin se zovu, mogu i bebe čini mi se...

Ja sam u Grčkoj kupovala sirup za bebe ali isto nije za decu mladju od 2 god. Kad je mala imala 3.5 išli smo na Frf i dala sam joj pola Dramamine-a.

A sada na letovanju čula foru, da pomaže kod male dece da se zalepi flaster preko pupka[sm=zmeden.gif]...nisam probala, a ove se kunu da deluje.

vonavoj -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 13:04:16)

Da se javnem iz Nikitija,mesto je odlicno,vila Aleksandra isto super..na 50m od plaze,odlicna lokacija. Obala je fantasticna,na plazi ispred vile nema prevelike guzve,obisli smo dve plazice,svuda je sitno kamenje i voda kao cista..
Sto se tice puta,prezivela sam ga,sama sa Jokom.oko 22 sam joj dala 1/4 dimigala,zaspala je brzo.oko pola 1 se probudila u Predajanima..i oko 3 je opet zaspala..i do skoro 8 je spavala..tako da je ok bilo.
Moje ribice uzivaju,obe plivaju sa misicima,super su!

Khaleesi -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 13:36:07)

Extra Vona sve je super proslo [sm=bravo.gif]
Mi sledece subote krecemo... polako se spremamo. Jedva cekam[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 14:56:24)

Mi ujutru putujemo u Dubai..ovaaaj u Vrnjacku banju [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 14:58:23)

Vonavoj, drago mi je da je put ok prošao. Uživajte!
Anck, lep provod u Dubaiu[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Letovanje 2016 (24.8.2016 15:28:47)

IZVORNA PORUKA: mama krava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja sam u Grčkoj kupovala sirup za bebe ali isto nije za decu mladju od 2 god. Kad je mala imala 3.5 išli smo na Frf i dala sam joj pola Dramamine-a.

A sada na letovanju čula foru, da pomaže kod male dece da se zalepi flaster preko pupka[sm=zmeden.gif]...nisam probala, a ove se kunu da deluje.

Djeluje sigurno! To sam i ja probala prije dvije godine sa L jer ona ima problema nekad. Zaljepiš dobro preko pupka. U čemu je fora nemam pojma ali djeluje.
Ove Kokulin mogu i za malu djecu. KLIK

Von bravo za vas!!![sm=bravo.gif]

Izgleda da mi opet nećemo nigdje moć da idemo [sm=smiley13.gif] Bem ti i posao i sve!! Sto puta sam pomislila što ne radim za nekoga pa brate uzmeš odmor kad hoćeš i ideš, ovako nikad nećemo nigdje otić [sm=smiley19.gif]

adulence -> RE: Letovanje 2016 (25.8.2016 15:29:01)

Drustvo imam pitanje da li je neko nosio nesto od klope na more konkretno grcka,manju kolicinu ne mislim na sveze meso i te stvari nego zapakovane sitnice,da li prave problem itd...

vonavoj -> RE: Letovanje 2016 (25.8.2016 15:50:40)

Nas autobus je cekao bukvalno 5min na Grckoj granici..a kumove niko nije nista ni pitao,a kolima su isli..

Mala Elena -> RE: Letovanje 2016 (25.8.2016 16:29:52)

Obican flaster se lepi ? Nisam cula za to...
Vi koji ste na odmoru, odmorite, a mi cemo tek, isto Masnamasnice u septembru. Ja kazem, sve i da bude kisa, prijace nam setnja .
Gde idete MasnaMasnice [sm=smiley1.gif] ?

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2016 (25.8.2016 20:08:46)

Von uzivajte vas 3 devojke.
Me i to sto kazes. Idemo u sredu na Lefkadu. Vi?

mama krava -> RE: Letovanje 2016 (26.8.2016 8:31:02)

IZVORNA PORUKA: adulence

Drustvo imam pitanje da li je neko nosio nesto od klope na more konkretno grcka,manju kolicinu ne mislim na sveze meso i te stvari nego zapakovane sitnice,da li prave problem itd...

Nama u julu na Dojranu, ni pasoše nisu pregledali, samo mahnuli da prodjemo!

Mi smo ponovo bili na Tasosu! Sve isto , lokacija, smeštaj...ma ja bih tamo još 10 godina mogla da idem! Sve preporuke za smeštaj!

nata11 -> RE: Letovanje 2016 (28.8.2016 8:39:46)

Mozes poneti komotno cajnu, pastete i slicno. To sto pisu po netu su gluposti. Naravno neces nositi mleveno meso i pecenje ili sarme u serpi [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2016 (28.8.2016 9:30:57)

Mi smo ponovo bili na Tasosu! Sve isto , lokacija, smeštaj...ma ja bih tamo još 10 godina mogla da idem! Sve preporuke za smeštaj!

MK, aj mi pls na pp pošalji cene za smeštaj, i da li je blizu plaže, i kakva je plaža tu.

Khaleesi -> RE: Letovanje 2016 (28.8.2016 16:14:29)

MK jeste isli preko agencije ili na bum...

isidora88 -> RE: Letovanje 2016 (28.8.2016 21:30:26)

Mk salji i meni[sm=bravo.gif]

Khaleesi -> RE: Letovanje 2016 (28.8.2016 23:33:18)

Mk pisi za smestaj kako ste nasli i koje su cene [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Letovanje 2016 (29.8.2016 15:43:40)

ee nato upravo to me je zanimalo neku pecenicu i slaninicu,nista specijalno,nikakvo meso i serpice...hehehe

IZVORNA PORUKA: nata11

Mozes poneti komotno cajnu, pastete i slicno. To sto pisu po netu su gluposti. Naravno neces nositi mleveno meso i pecenje ili sarme u serpi [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2016 (5.9.2016 12:03:03)

Evo i mog izvestaja..
Prvo,putovanje sa malim detetom od dve godine,autobusom,i nije tako strasno proslo..bila je dobra,zanimljivo joj bilo sto nije vezana,sto moze da ustane,upali svetlo...posle se primirila,dobila 1/4 dimigala i zaspala...na svakoj pauzi se budila,ali brzo je nastavljala da spava..isla je samnom u wc..putovali smo 12,5h..
Mesto Nikiti i Vila Aleksandra su lepi,vila je na odlicnom mestu,sa terase se vidi more,plaza na 50m,a nalazi se na kraju setalista...
Apartman je bio ok,cetvorokrevetni,kuhinja svedena na minimum,ali nista vise i ne treba..cisto je...Plaza je na tom delu lepa,nema guzve,voda cista. Mesto nije za otici autobusom,jer se supermarketi,tj,Lidl i Masutis nalaze na magastrali...pekara je isto malo dalje od vile...Sreca da su kumovi isli,pa nije bilo problema...obilazili smo plaze,koje su fantasticne,i sve su na bukvalno 5-10min od Nikitija...po meni je najlepsa Trani Amuda,nema guzve,sitan sljunak,nije previse plitko,deca su je najvise volela...
Isli smo jedno vece u Sarti,lepo je mesto,samo je plaza i more mnogo uzburkano,nije za decu zbog talasa i vetra..Neos Marmaras mi se uopste ne svidja,sve gore--dole,kuce jedna na drugoj,nema trotoara,nego i kola i setaliste sve zajedno...a i plaza nije neka...
Bili smo na Lagomandri,lepo jeste,ali precenjeno,po meni je tamo voda hladnija nego na ostalim plazama...i mnogo je veca guzva,a ja to ne volim...postavicu i koju sliku,ali to moram od kuce...a sad idem da radim!
Sto se tice cena,hleb i sve ostalo smo kupovali u Lidl,oni imaju sveza peciva,vruca,npr.krofna 0.5..kroasan 0.65..hleb 0.5..jedno vece smo izasli na picu,velika porodicna je 17e..i poslednji dan smo bili na lezaljkama i neskafa je 3e..i da,giros je 2.7e!

Sve u svemu,imala sam vrlo aktivan odmor sa decom,na plazi su bile fantasticne,plivale sa misicima,igrale..ali su u sobi bile nemoguce...nece da se tusiraju,jedu,spavaju...[sm=smiley36.gif].dan nam je ovako izgledao,oko pola 8 budjenje,do 9.pola 10 na plazu,pa do 1,onda rucak i odmor,oko pola 5 opet plaza i do pola 8,i od 9 do 11 setnja...i to sve moja J izdrzi,i uvece nece u kolica[sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2016 (5.9.2016 12:03:57)

greska[sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2016 (5.9.2016 17:50:21)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

MK, aj mi pls na pp pošalji cene za smeštaj, i da li je blizu plaže, i kakva je plaža tu.

Kakva pomama za Pefkarijem. Dimitra ce zbog reklame morati debeli popust da nam da kad sledeci put odemo tamo. Ja se nadam mozda vec sledece godine.
I bas mi je drago da je mk toliko zadovoljna smestajem koji sam joj preporucila.
Ako neko odavde ode tamo neka spomene mene i mk [sm=smiley1.gif]
Dunjci, imas kod mene na fb slike, smestaj je na samoj plazi, bukvalno na pesku.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>