dunja RR -> RE: Letovanje 2016 (11.8.2016 11:01:57)
|
Von i Adulence, ne brinite, biće sve ok. Moje dete često putuje busom, i nikada nije bilo problema. Do Foče putujemo 8 sati, i uvek je bio dobar. Posebno kada smo noću putovali, prespavao je ceo put. Sada do Loznice i od Loznice, 3 sata, isto prespavao. Ćebence, jastuk. Jel noću idete? Meni je jedino do Trebinja bio malo kenjkav (3-3,5 sata putovali), ali bio vreo dan, a njemu se spavalo, a nije hteo. Ako imate tablet ponesite, mada nama za bus nije potreban, jer u busu možemo da ga uzmemo ruke. Za auto nam je tablet bio spas, jer se više buni kada je zarobljen u autosedištu. U autobusu su slobodniji, i mogu lepše da spavaju. Sada iz ove perspektive, kada smo probali bus, avion, auto (još voz ostaje [sm=smiley1.gif]), shvatam da je bus ok za dete, jedino su pauze prednost kod auta. Ali busom brže stigneš jer čestih nema pauza, tako da je opet to prednost. I pre se bućneš u more kada ideš busom [sm=smiley36.gif] Avion je zakon! [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: vonavoj [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]nosim onda frotir i jastuk,pa ce kod mene u krilo..znam da je hladno u busu,dacu joj dimigal,jer inace ne spava u busu..
|
|
|
|