Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pa dok ste u vodi uvali joj ga na foru, neće da boli znaš onu malo ulja da ne žulja malo soli da ne boli posoliš i pouljiš vodu u kadi i hopa cupa
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:09:46
|
|
|
|
lavcina
|
zato sto je volim
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:10:30
|
|
|
|
Anoniman
|
*mali * gaaarant ima 50 banki, sedi čovek i kucka boooole njega...
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:10:51
|
|
|
|
Lu
|
E pa niste normalne Mene je baš sramota da čitam dalje
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:11:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:11:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Evo Vučko: pitanje, direkt u čelo! sva sam ti taka IZVORNA PORUKA: Katjica Ajde sad kamenje i na mene, ali... i ja bih je varala da mi ne da 4 god. Jednostavan primer: odeš u prodavnicu jedan dan, tržiš nešto oni nemaju, dođeš drugi dan, oni nemaju, dođeš treći dan, oni opet nemaju...onda više ne ideš u prodavnicu gde ne nemaju ono što ti treba već odeš u drugu prodavnicu gde ima Katjice HOĆEŠ SE UDATI ZA MENE DA, DA, DA evo Katjice
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno! qq i lele žene mene stomak boli od smejanja .... p.s. nije baš tako lako u vodici - probala i to
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:12:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:12:48
|
|
|
|
cicko
|
Mozda devojka ima problem neke druge vrste... Mozda je seksualno zlostavljana, silovana...? IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lavcina imam za vas pitanje.imam curu i vec smo 4 god,zajedno ali jos nismo zajedno spavali,kad krenemo ona se uvek uplasi,stegne se i nikako da to uradimo...ona se plasi?daj te mi neki save
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:13:50
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš ja mislim da djeci ne toče alkoholna pića
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR nekim zenama je vece uzbudjenje cekati taj dodir nego da odmah ides dole i ceprkas. Mozda je ona jedna od tih! IZVORNA PORUKA: Trcosava p.s. nije baš tako lako u vodici - probala i to Baš htedoh reći.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:55
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: lavcina zato sto je volim ..ali nesrećno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:14:55
|
|
|
|
lavcina
|
videcemo sta ce se desiti pa cu vam javiti....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:15:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:15:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cicko Mozda devojka ima problem neke druge vrste... Mozda je seksualno zlostavljana, silovana...? IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lavcina imam za vas pitanje.imam curu i vec smo 4 god,zajedno ali jos nismo zajedno spavali,kad krenemo ona se uvek uplasi,stegne se i nikako da to uradimo...ona se plasi?daj te mi neki save cicko, zar ne bi to rekla posle 4 god veze osobi koja je strpljiva sa tobom već pričala kako se čuvaš za brak..plašiši bola i sl??? ma bre ili nas ovaj za*ebava (no i da nas zeza - ismejasmo se) ili ga ona vuče za nos debeeeeeeeelo će postane pinokio, no onda barem može kaže ono ''što u izlogu to i u radnji''
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:16:05
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš ja mislim da djeci ne toče alkoholna pića Pa vučko imaju po 22 godine
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:16:39
|
|
|
|
lavcina
|
probacu i to....pa cemo videti ako me zaista volim ona ce mi dati...a ja mislim da me voli
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:17:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:37
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ma Slado ja mislim da ona njega zajebava Ma ja sam mu to odmah i rekla da se sigurno kres sa nekim drugim pa ne sme da mu prizna da nije više nevina, ali kad već kuka da je voli onda nek proba
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sladjaaa ja mislim da nas dijete od dosade zaje da prostiš na izrazu
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina i ja mislim da se ona najvise bola...jel sigurno misli da ce je puno boliti i da nam nece biti toto a prvi put nam je....i onda se plasi da je neostavi...a u braku je drugacije Ako ti je baš toliko stalo da spavaš baš sa njom i ako nećeš da je ostaviš izvedi ti nju na večeru u neki fensi restoran, popijte po koju čašu vina (a može i flašu, ne znam kakvi ste na alkoholu) čisto da se malo opustite, odvedi je kući i odradi neku romantičnu atmosferu u sobi tipa još jedna flaša vina (za svaki slučaj) sveće i tako to i ako se pored svog tvog petinga i ove atmosfere ne opusti ja ne znam šta više da joj radiš pa koliko je to vina majku mu?
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:18:25
|
|
|
|
lavcina
|
nezajebavam vas ozbiljan sam...hvala svima sto mi pomazete
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
najlepse imepisuljicaHana (
41%)
Masha (
34%)
Lara (
24%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!