Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:26:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:26:42
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice Super,eto baš lijep primjer Ja imam još bolji,moja tetka se čuvala do 50.godine(tako kaže) i kad se udala ne valja joj sex nikako,zamislite
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:06
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lence E hajde molim te. Ako ti je bas stalo do nje onda ces nam i neke fotkice nakaciti. A ako je baaaas volis ocekujemo i pun snimak na YouTube! Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! Sliku: Vidi: Kako se smanji i ubaci slika? KLIKNI OVDE A meni Milosh raskopao cijeli labelo i to ona shine ... sav se sija ... Ja se zablenula ovdje
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:12
|
|
|
|
lavcina
|
moarm da palim pa se vracam kasnije i postavicu sliku
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:23
|
|
|
|
buhla
|
< Poruku je uredio buhla -- 26.10.2009 14:28:09 >
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:38
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: lu Jao Indi morala si vanbračno da se seksaš 3 godine hahaha bas tako e tada je jos uvjek bila popularna nevinost.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lavcina ona se plase da ce mnogo krvi biti kad je probijem...a ja jok kazem da to nece ni da se primeti...gde mogu postaviti sliku ..sad kad je Bata Životinja !
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:28:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *pada u nesvest*
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:28:58
|
|
|
|
NadaR
|
Lav nam je uljepsao dan
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:29:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina! možda je dijamantna...platinasta....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:29:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Tasha RR Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim kako je krenulo možda neko večeras ostane i trudan...
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:31:38
|
|
|
|
Trcosava
|
kaliopi mojne ga šišpla
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:32:58
|
|
|
|
Anoniman
|
AJde što ona njega zajebava, ali ona je uspela da zajebava i nas - zaboravile smo na kuću, ručak, decu Ta žena ima natprirodne moći
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:08
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Mislim da smo ga ohrabrile da je ubedi da idu do kraja... nastavak u sledećoj epizodi naše male španske serije "Skidanje nevinosti - uvod"
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:18
|
|
|
|
Verus
|
ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava kaliopi mojne ga šišpla *možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..* joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:34:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika! zasigurno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:34:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ajme zene al' ste napale coveka. Pa cura ima problem, plasi se, sta je tu cudno. Ima i takvih ljudi. Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice Baš se čudim što je pukla veza
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:35:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:36:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Trcosava kaliopi mojne ga šišpla *možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..* joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja! napomena - ne davati joj da gleda MI NISMO ANĐELI
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:40:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:50:00
|
|
|
|
Modessty
|
videla sam noćas još kad je postavio post na temi Trudnice drugo tromesečje i iskidala se od smeha zbog toga gde je postavio pitanje! A sad mi umalo izgore ručak! Baš me interesuje epilog ove španske serije A dobre ste mu savete dale Ja neću ništa da mu pišem. Nisam kompetentna jer mi je prvi sex bio sa 16 godina pa tu njegovu stvarno ne razumem. A ne razumem ni njega
|
Anketa
ime za decakaSasa.PDaniel (
26%)
Mateja (
74%)
Ukupan broj glasova: 139Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!