Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:26:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:26:42
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice Super,eto baš lijep primjer Ja imam još bolji,moja tetka se čuvala do 50.godine(tako kaže) i kad se udala ne valja joj sex nikako,zamislite
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:06
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lence E hajde molim te. Ako ti je bas stalo do nje onda ces nam i neke fotkice nakaciti. A ako je baaaas volis ocekujemo i pun snimak na YouTube! Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! Sliku: Vidi: Kako se smanji i ubaci slika? KLIKNI OVDE A meni Milosh raskopao cijeli labelo i to ona shine ... sav se sija ... Ja se zablenula ovdje
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:12
|
|
|
|
lavcina
|
moarm da palim pa se vracam kasnije i postavicu sliku
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:23
|
|
|
|
buhla
|
< Poruku je uredio buhla -- 26.10.2009 14:28:09 >
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:38
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: lu Jao Indi morala si vanbračno da se seksaš 3 godine hahaha bas tako e tada je jos uvjek bila popularna nevinost.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lavcina ona se plase da ce mnogo krvi biti kad je probijem...a ja jok kazem da to nece ni da se primeti...gde mogu postaviti sliku ..sad kad je Bata Životinja !
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:28:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *pada u nesvest*
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:28:58
|
|
|
|
NadaR
|
Lav nam je uljepsao dan
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:29:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Neko ovde nekog zeza - ili ona njega ili on nju, ili oni nas. Odakle toliki strah od bola?! Ja nisam čula da je neka devojka posle prvog puta u svojoj priči stavila akcenat na bol Shvatam da je voliš, ali ova situacija prevazilazi sve granice normale. Ja ne znam da li bih nekoga mogla da volim bez odnosa 4 god, ja bih se odljubila jer je to veza gde postoji problem, a ne savršena veza gde samo čekate brak. Ona se ponaša kao da je ona jedna jedina žena na svetu koja ima pi..u i to od zlata, a meni je to jako glupo. Mislim da dvoje ljudi treba da odgovaraju jedno drugom po pitanju sexa a ne da stupaju u brak da bi imali odnose i onda shvatili da to nije kao u filmovima. Da sam na njegovom mestu ja bih takav brak shvatala kao ucenu Ko zna, možda ti ne da ni kada se uzmete jer će i tada da se plaši bola Njoj je potrebna pomoć, a to nije razlog da i ti poludiš ili apstiniraš milion godina! možda je dijamantna...platinasta....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:29:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Tasha RR Otpustiće me, jedva sam izdržala da se ne smejem grohotom. Suze mi idu na oči. A kakve veze ima koliko će krvi biti? pa neće umreti! ja ću ili d'umrem od smejanje ili ću se porodim kako je krenulo možda neko večeras ostane i trudan...
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:31:38
|
|
|
|
Trcosava
|
kaliopi mojne ga šišpla
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:32:58
|
|
|
|
Anoniman
|
AJde što ona njega zajebava, ali ona je uspela da zajebava i nas - zaboravile smo na kuću, ručak, decu Ta žena ima natprirodne moći
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:08
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Mislim da smo ga ohrabrile da je ubedi da idu do kraja... nastavak u sledećoj epizodi naše male španske serije "Skidanje nevinosti - uvod"
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:18
|
|
|
|
Verus
|
ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:33:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava kaliopi mojne ga šišpla *možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..* joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:34:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ajme, mislim da je ovo najposecenija tema dana, mozda i nedelje! pogledajte gore koliko korisnika! zasigurno!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:34:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ajme zene al' ste napale coveka. Pa cura ima problem, plasi se, sta je tu cudno. Ima i takvih ljudi. Ja licno poznajem jednu curu koja se sa momkom zabavljala 6 godina i nije htela sa njim da se sexa. Posle je ta veza pukla, a ona svoju nevinost cuvala do 36-te godinice Baš se čudim što je pukla veza
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:35:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:36:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Trcosava kaliopi mojne ga šišpla *možda bi najbolje bilo da ode do nje...?* *možda bi najbolje bilo da odem u..* joooj, crkoh! Lave jedno veliko hvala-dugo se nisam movako zabezeknula od smeja! napomena - ne davati joj da gleda MI NISMO ANĐELI
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 14:40:07
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 14:50:00
|
|
|
|
Modessty
|
videla sam noćas još kad je postavio post na temi Trudnice drugo tromesečje i iskidala se od smeha zbog toga gde je postavio pitanje! A sad mi umalo izgore ručak! Baš me interesuje epilog ove španske serije A dobre ste mu savete dale Ja neću ništa da mu pišem. Nisam kompetentna jer mi je prvi sex bio sa 16 godina pa tu njegovu stvarno ne razumem. A ne razumem ni njega
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?