pngpme -> RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] (23.11.2015 16:13:38)
|
Bebo...čestitaaaam! Tako sam i ja ,,pametnica'' potrčala da uradim test i bio je pozitivan, ali je crta bila blijeda blijeda blijeda. Kasnije se pojačala. Eto, sad sam u 7.nedelji. Ne brini, to je 100% trudnoća, samo sam se ja plašila pošto je to bilo tako rano da ne ode... itd. Ja moram da kažem da mi je životna želja da imam četvoro djece i, naravno da je to svima ravno skakanju sa zgrade. Nisi normalna, zatucana si, zaostala, samo bi da sjediš i da djecu podižeš itd. Većina predstava koje ljudi imaju nemaju veze sa zdravim razumom. Šta koga briga? Da li njima trebaju vaše materice za nešto pa ih sekira što su zauzete? Je li? Užas. Bolje je da se jedva rodi jedno pa da se uvali babi i dedi i tabletu uz neprestano kukanje kako su se grudi objesile i pokušaje da se iste poprave, kao i nokti i stas itd itd itd. Ja sam mlada i pored toga što imamo stan i što je muž zaposlen i u zrelim, normalnim godinama za dijete, ja sam završila jedan i završavam drugi fakultet, zaposliću se valjda sa tim diplomama i ljudima je strašno to što želim dijete sad. Zatvori oči, zatvori oči, ne slušaj, sve dok ne oslijepiš i ne ogluviš. Čak mi je jedna mlada žena rekla da me sažaljeva što sam se mlada udala.
|
|
|
|