17 joka -> RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] (22.11.2015 21:44:24)
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: New Mom Jok, Didy, to bese za trece. Ovo sad odluceno u trenu neuracunjivosti kad sam bila pod utiskom lakog oporavka od porodjaja i deteta koje prvih 12 meseci nisam ni primetila (sad mi, naravno, nadoknadjuje). A cutim jer su reakcije do sada u rasponu vrlo hladnih do vrlo ruznih, pa nemam zelju da podelim vesti nesto posebno. Ja sam cutala za trece,za cetvrto sam pevala na sav glas bas zbog tih reakcija ljudi koji nemaju sta da rade sem da gledaju u tudj stomak i komentarisu..i naravno broje...uhhh kad se setim samo.. neka ste vi dobro to je najbitnije a ostalima se samo nasmesi onako od uva do uva..i pricaj to je najlepsa stvar koja moze da se saopsti...a dokoni nek broje i dalje....[sm=smiley31.gif] cuj boli te uvce ko ce sta da kaze, nek laju ljudi sve su to [sm=zz_poop.gif] pricaj na sav glas , budi ponosna jer si zena hrabra kraljica, moje divljenje svima vama od sveg srca a ljudi ko ljudi uvek ce pricati i trpati nos tamo gde im nije mesto uzivaj u [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|