Valerie -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (3.11.2015 12:13:43)
|
maraj super ste napredovali! dobili ste (smo) drugu od tri doze vakcine protiv hepatitisa b. tu nema reakcije, ne verujem da je od toga bio nervozan, ali je bockanje stvarno stresno, ja ih nikad ne drzim, a trudim se i da ne gledam [sm=smiley1.gif] sa dva puna dobijamo pentaksim. pocela je da nam se nazire reakcija na bcg iz porodilista, valjda ce proci bez nekih plikova... i moja se vrti dosta, ali je podglavim urolanim peskirom, pa je makar malo fiksiram. dosta bljucka pa da se ne zagrcne... previse sam je dojila na jednu stranu, pa je sad favorizuje, moram sad vise na drugu. i dr videla. mislim nema veze ali da podjednako jaca misice vrata. zavovoljna sam kako je cvrsta i dize i drzi super glavu. sad cemo je malko stavljati na stomak, po minut dva, da radi sklekove [sm=smiley36.gif] ali za spavanje necu. jess, jeste je stavili bese drugu sobu? jao ja nikako moju da premestim nocu u krevetac, ne spavam ja mirno kad ne znam da li mrmlja sto je gladna ili "sanja". kad mi je pred ocima, bolje se razumemo...
|
|
|
|