Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (17.11.2015 10:26:46)
|
Dan mame!! Danas će biti divno vreme A ja na poslu ceo dan i neću moći da ga pametno iskoristim [sm=smiley13.gif] da se igram i šetam sa mojim bubicama i da sređujem dvorište i cveće... Jess, trenutno nema ništa u segedina,uzela sam samo jaknu,a i to po punoj ceni,mada je ipak bila povoljnija nego kod nas.generalno su cene malko povoljnije,ali kad je sniženje,e onda vredi otići. A za to ubrzano disanje, to H radi i sad, ja misli da onda nešto sanja [sm=smiley1.gif] Ahaha,i ja sam pomislila na Ljisu kad joj se pojavila drugarica. Sve sam čekala da podignu one seksualne teme[sm=jezicek.gif] Jao,ivanka ljubi devojku. Znam da tako nešto uvek može da im se desi,ali samo da im se ne desi kad nisam sa njima,to me uvek brine... Hehe,eco,sve će to proći,zaboravicete sve loše stvari,gledaćete je kako je velika lepa i pametna,pa se pitati kako je tako porasla i onda se odlučiti da joj napravite seku ili batu[sm=smiley36.gif] Maraja,ja sam obema uspevala otprilike prst urina da uhvatim.pa nema beba bešiku kao mi,on piški svako malo.možeš da probaš da mu više puta stavljaš,pa iz više navrata da sakupis urin
|
|
|
|