Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (17.11.2015 7:30:31)
|
Dobro jutro mame. Ja sam kao i vi u neverici sta se desilo Wiv [sm=smiley13.gif]. Odmah sam muzu rekla ako mu je lose da ga vodim u hitnu. Njemu je otac umro mlad od srca, a ako on ovako nastavi da se stresa i on ce. Mi smo bili za vikend u Futogu, malo u gostima, pa sam radila u nedelju uvece, dosla juce ujutru s posla u 8, mm ostavio D kuci jer je povracala i onda sam juce tako ceo dan sa njom se razvlacila s jednog kreveta na drugi, gledale crtace, citale knjige i slagale kocke (da ne skace puno) i popodne je vec zivnula a temp joj je isla do 37,4 i to je to. Evo je ustala je kao nova. Ja veceras opet radim. Nadam se da mm nece imati nikakvu frku s njom inace cu svisnuti. Kad god nocu radim njih dvoje imaju neku zurku. Mm mi je sav isprepadan kad treba uvece da radim. Ivanka sve je to ok. Znas kako kaze jedan deda ovde. "izes dete koje nijednom nije primilo tetanus do pocetka skole" [sm=jezicek.gif] Meni je moja juce ujutru objasnjavala kako je povracala. Obzirom na to da je povracala jednom u zivotu (u putu kad smo isli u Grcku) njoj je ovo bas bio sok, sva se jadna pogubila, aobjasnjava mi a ne zna da se to zove povracanje hahaha..Kaze "mama ja sam ovako" pa kao nesto rukama pokazuje. Ma haos je bila smesna a u isto vreme me dusa bolela jer nisam ja bila pored nje. Nego malo da vas nasmejem. Vidim da je bila na forumu bila moja "omiljena" clanica. Izgleda joj muz nije bio toliko zgodan neko vreme[sm=smiley36.gif] (jao grozna sam). Odoh mame da oblacim Ducu pa ona i ja u akciju da se bacimo, Imam brat bratu bar 4 masine vesa za peglanje.U strasno sam zaostatku a uvece sam premorena da bih peglala jer zbog posla nekad odspavam samo dva sata u toku dana sa D i to mi je sto mi je (a nekad ne ni to). Najgore mi je tako kad odspavam jako malo a dva dana zaredom radim noc. Al ziv se covek na sve navikne. Ljubim vas. Jess mozda ni tvoja cura nece biti spavalica [sm=jezicek.gif] hihihi cek cek tek ces da vidis (ja sad ko neki zlotvor ispadoh izvini al ne mogu da se ne nasmejem jer se svi nadaju da ce bebe "spavati kao bebe" a bebe realno UZASNO spavaju[sm=jezicek.gif])
|
|
|
|