Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 12:13:50)
|
Dobar dan i od mene. Ovde je tako bljaaak vreme, hladno i magla. Moji odose u bioskop da gledaju snupija, jeej. Ja ostala da ucim. Dete ce vecas kod moje mame - ja izlazim u kafance sa drugaricom i kumom. Bas se radujem. Rucak imam kod mm bake tako da mi je dnas dan za mene. L cim dodje vreme je za spavanje, posle spavanja ce do kamicka, opet sa mm. Milinica .... Ado, nadam se da ce brzo proci. I moja Lara kaslje - dok nema temp sve je ok. Moze i igraonica i napolje, ako ja :D. Ma supa, caj belog sleza, med .. i brzo prodje. Mi u DZ nismo bili dve godine. Sad ne smem ni da se pojavim. Vodila sam je par puta privatno. Bolje ni to da nisam ... Vonavoj, ja sam ''''''''''''''''85. Sretale smo se nekada sigurno.\ Branki, haha .. Slatko je to sa str, ali mogu da zamislim koliko zeznuto. Moja Lara nikada ije bila dete koja gura igracke u usta. Kratko kratko dok su je zubi baas mucili, a rano su krenuli sa 3,5m. Posle ne. Uvek se igrala sa onim najsitnijim igrackama. Zato sada sve nadoknadjuje sve ih lize i stalno su joj po ustima .. fuj .. a pre neki dan neki bebac napolju ima 11m, Boze, sve ali sveeee u usta. Za 10min koliko smo bili sa njim stavio je onaj otvarac od limenke (!) i dooobro posisao puza dok mama nije videla. Uzas .. ni malo mi nije bilo svejedno kada sam razmisljala posle "sta ako..". Rosi, sada vidim da je i tvoj malisa zaribao. Da brzo prodje i kod vas[sm=smiley31.gif] A za auto bravo bravo moram i ja :(
|
|
|
|