RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

NadaR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 20:36:36)

Uh , Branki , pocelo je , pocelo ... [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 20:42:44)

Jeste,nado[sm=smiley36.gif]meni bude to i simpaticno,ali nekad i ne,jer onda ne mogu nista drugo davradim,nego u nju da gledam,jer zacas napravi zijan!a,imam svasta da uradim.nego...proci ce,neka raste!

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 20:46:09)

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ma nigdje mi se jos ne ide a pogotovo ne kod ginekologa [sm=smiley36.gif]. Salim se naravno, otisla bih ali prosto ne stizem. Nismo se bebac i ja jos uhodali. Smijem li ih koristiti zbog dojenja i je li dovoljno proslo vremena radi rane. Porodila sam se 19.oktobra. Izdrzljivo je ali ne bih da vucem dugo neku infekciju. Opet ne bih ni na svoju ruku nesto pa sam kontala smijem li neke biljne vaginalete

Na dojenje ne utice, ne ulazi u cirkulaciju a ni rani ne smeta, to je 18 dana od porodjaja, trebalo bi da je zarasla. Naprotiv, pre moze rana da ti se upali od infekcije koju vuces tu blizu, jer se taj sekret prepun kojecega, jel, sliva na sveze zaraslu ranu. Ovo ti kazem kao dr a ne kao mama. Ti naravno uradi kako smatras da treba i otidji kod svog ginekologa. Srecno.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 21:00:35)

Zemunka,ja sam u martu 2009.zavrsila..84.godiste. Videces,Kata je ok,trazi..ali realno,dobro i predaje. Ah..cene..
Daco,ispala si pametnija od nas..realno..mada ja nisam za pravo..ne znam da pricam puno u krug..hahhahaha..

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 21:02:07)

Bebi,da nije kandida? Probaj pranje sa soda bikarbonom. Za pocetak.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 7:41:45)

Gde ste,mame!
Ja sad otvorila oci,svi spavaju,ali sad ce oni[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 7:46:43)

Moje spavaju sto je za ne poverovati. Dok se mm spremao za posao ja sam trknula po dorucak, pa smo u tisini jeli.
Valjda ce za koji dan da dodje gazda sa majstorom da stavi roletne i da malo duze spavaju.

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 8:01:13)

Mi isto ustali L nas probudio u pola 7.... treba danas da odem do banke sa mm a mama mi nije tu da ga cuva.... mm predlaze da ga svekar cuva...ne znam sta cu nesto nisam sigurna....

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 9:55:28)

Sanjice,mislis da ce roletne uticati na to?
Maraj,i ja bi trebalo do banke.
Ovde magla,jutros se prst pred okom nije video!i malo je hladnije,cini mi se.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 10:10:14)

Branki sebe lazem[sm=smiley36.gif]
I ovde se bas spustila magla, ali ja moram sa decom na pijach. Mm ko zna kad ce da dodje sa posla, a rucak moram imati za decu. A frizider i zamrZivac totalno prazni. Lazem ima vockica u zamrzivacu za kolace. T mi danima trazi spanac.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 10:20:50)

I ja mog poslala po spanac,pravicu nama,pa cu dati i boki.ona sisa i zaspace.nisam ponela zimsku jaknu,zaboravih,tj mislila,ali ne ponesoh.sta li sam pa mislila.morace nekako svekrva da mi posalje busom.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 10:51:04)

Jess, Maraj Ada grliša, naravno i za svve ostale mame!!!
Ja došla kod frizerke da se ofarbam pa da vam se javim. Mama i mm čuvaju bebe.

Jess pitala si kako se snalazim, super kad je još neko samnom, sama ne bih mogla nikako.
Kako ste vas dve? Jel dojiš?

adulence -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 11:13:20)

Dobro jutro i od nas,meni brat cuva bebu,a ja sa ivom u dz,skroz mi je zaribala...nadam se da ce biti sve ok...

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 11:47:12)

Hej suzi! Taman da te priupitam jer ti tvojim devojcicama dajes vitamin D i K? Ili samo D? Sta tebi pise na otpusnoj listi beba , posto smo se porodile u istom porodilistu...? Meni i K i D.

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 11:52:24)

Ćao mame. Ne stižem da vas čitam, al da mahnem. Bravo mamama koje uče i završavaju faks. Ja ne volim kad sam preopterećena i često se odričem nekih potencijalnih uspeha jer me zdravlje uvek sapliće ako se preforsiram, ali činjenica je da što više obaveza imamo bolje se organizujemo i više postižemo. Meni D juče dobio T, išla do 39. Za sada, od jutros, hvala Bogu nema, nadam se da neće imati. Malko se nakašlje ali ništa značajno. Ja vozim u autoškoli i ide mi bolje, vraćam poverenje u sebe [sm=smiley36.gif]. Puno pozdrava [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 11:59:50)

Jutar i od mene, mada je meni već dan uveliko.

Loše sam spavala, tj loše sanjala i jednostavno nisam ok. Onaj niti malo ne doprinosi - neraspoložen je jer nema razloga da bude raspoložen. Moreeee uffff

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 12:13:50)

Dobar dan i od mene.
Ovde je tako bljaaak vreme, hladno i magla.
Moji odose u bioskop da gledaju snupija, jeej.
Ja ostala da ucim.
Dete ce vecas kod moje mame - ja izlazim u kafance sa drugaricom i kumom. Bas se radujem.
Rucak imam kod mm bake tako da mi je dnas dan za mene. L cim dodje vreme je za spavanje, posle spavanja ce do kamicka, opet sa mm. Milinica ....

Ado, nadam se da ce brzo proci.
I moja Lara kaslje - dok nema temp sve je ok. Moze i igraonica i napolje, ako ja :D. Ma supa, caj belog sleza, med .. i brzo prodje. Mi u DZ nismo bili dve godine. Sad ne smem ni da se pojavim. Vodila sam je par puta privatno. Bolje ni to da nisam ...

Vonavoj, ja sam ''''''''''''''''85. Sretale smo se nekada sigurno.\

Branki, haha .. Slatko je to sa str, ali mogu da zamislim koliko zeznuto. Moja Lara nikada ije bila dete koja gura igracke u usta. Kratko kratko dok su je zubi baas mucili, a rano su krenuli sa 3,5m. Posle ne. Uvek se igrala sa onim najsitnijim igrackama. Zato sada sve nadoknadjuje sve ih lize i stalno su joj po ustima .. fuj .. a pre neki dan neki bebac napolju ima 11m, Boze, sve ali sveeee u usta. Za 10min koliko smo bili sa njim stavio je onaj otvarac od limenke (!) i dooobro posisao puza dok mama nije videla. Uzas .. ni malo mi nije bilo svejedno kada sam razmisljala posle "sta ako..".

Rosi, sada vidim da je i tvoj malisa zaribao. Da brzo prodje i kod vas[sm=smiley31.gif]
A za auto bravo bravo moram i ja :(

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 12:27:14)

Evo je i sad glodje moje ogledalce!
Sto rece tosi,svaka cast mamama koje zavrsavaju fax[sm=bravo.gif]ja sam ludela pred kraj faxa i bez deteta,smucilo mi se vise!
Rosi,samo ti guraj voznju[sm=bravo.gif]
Muz opet ode do prodavnice,doci ce mi brat i snaja veceras,pravicu picu,pa da mi kupi sta treba.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 12:38:09)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Evo je i sad glodje moje ogledalce!

Luki izbijaju gornje jedinice. Tj jedna je probila, tamo gde se tresnuo, sad će polako i druga. On je kao onaj iz parka - šta mu padne pod šake - to u usta. Da li poklopac, da li papuča, da li patika. Omiljene su mu papuče od sestre [sm=jezicek.gif] šarene. Knjige je isto oglodao, kutije po kući. Kolica u prodavnici... Bukvalno sve glođe. I odustala sam od vađenja. Gledam samo da nije nešto sitno

adulence -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 13:43:07)

Ma zemunka ni ja je u principy nne vodim,zbog toga ..ali ovaj put sam je odvela zbog bebe...inace i kod nas je tako vrtic da,sve moze dok nema temperature.
Maraj dobro me podseti damu dam vit D.

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 14:09:52)

Zemunka [sm=smiley31.gif]

D je sad ok, nema T, juce je bas sibao visoku, ko ce ga znati, daj Boze da je gotovo, sta god da je.

Ja idem da se šišam večeras. Kosa mi je do pola leđa, a šišaću se do ramena, godinama se nisam toliko ošišala, malo sam uzbuđena [sm=jezicek.gif]. Podosta ću da skinem, baš sam se nameračila. Jedino se plašim da mi se onda ne širi previše jer nisam navikla da feniram, nego tako prirodno, talasasto. Videćemo.

Kuvam neku speltu, pa ću da dodajem med, suvo voće i oraahe. Nadam se da će momci jesti, jer ja smem po malo, a puna serpa ispala [sm=smiley29.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 14:48:05)

Evo i mene ,deca mi spavaju...Ivka je ok rekla mi dr da joj dam aerius 2,3 dana da joj umiri taj kasalj i bice sve ok...cajevi supice itd...supica mi se kuva,pravim supicu pilecu sas rezanci...i proso sa povrcem,mmmm,nesto poput rizota i bice salatica,mljac...a sutra idemo kod mog tate,prvi put vodimo bebca,do sada je tata kod nas dolazio,jaooo sprema sarmu,nadam se da ce mi ovo malo sisavce oprostiti...mljac

Valerie -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 16:12:10)

mamice vrednice!
joj ja popijem bar dva blaga razvodnjena nesa, pa i tri, a beba spava li spava. pila sam i u porodilistu. danas nije bila budna uopste, bas je spavalica. a i vreme se stvoreno za spavanjac! aktivnija je predvece. vec je zanimaju one vrteske, smeje se, bas slatko [sm=smiley1.gif].
moji isli u pozoriste pinokio, prvi put, mala bas odusevljena, kaze hoce da ide svaki dan [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 16:20:43)

Meni danas puna kuca bila. Dosli da vide L plus svekar , svekrva.....a L prespavao ceo dan...a ja stalno kukam kako ne spava danju... haos... zato sad kad svi odose on zavitlava....

wivern -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (7.11.2015 18:42:22)

Evo i mene napokon, vidim sve standardno [sm=bravo.gif]
Eno u baru sam stavila cast, da se malo omrsimo za rodjos.
Nista vam moje dete se specijalno ne obraduje kad me vidi da dodjem sa posla. Mislim obraduje se ali standardno, boli ga uvce za mene sve dok ima ko da ga zabavlja [sm=smiley36.gif]
Nisam bas zadovoljna kako se hrane mm i malisa ali sta je tu je. Malo je vise gladan u toku dana jadnickovic, jer ne razumem zasto mu mm daje kasu sa vocem u 12-13h, pa puding u 3 a rucak corak. Nisam smela ni da pitam kad su ustali i sta je jeo do 12. Bolje da ne znam, majke mi.
Uskoro ce malisa u jasle pa cu biti mirna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>