Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (6.11.2015 15:33:19)
|
Kada si ti zavrsila, ako nije tajna :D? Na ova tri predmeta se dugo dugo nista nije menjalo. Dada Bilanse sada spremam, na pola sam, bice za Januar cini mi se ok. Tu je standardno Kata, ne mrda decenijama :D. Predmet je polu smoran ali praktican sto kazes, mada ko jos postuje ista u ovoj zemlji. U tom domenu vidim da se praksa i teorija dosta razlikuju. I meni ce pravo biti poslednji, cene predposlednji. NIje se draga tu nista menjalo. Isti su prof bar 10god od kako sam ja tu :D. S tim sto su na cenama uveli i Usmeni pre nekoliko godina, tako da mi je to najveci problem. Sve cu nekako ... ali to ... ne znam ... Hvala hvala bice to dobro. Na svu srecu pomazem mmu i imam svoju platu, tako da se ne osecam beskorisnom i bezvrednom u tom smislu :D. Inace, meni deteta i mame jos nema, kasnice a danas sam je se taaaako uzelela.Porasla mi je nesto od kako ima svoju sobicu i ne da mi da joj pridjem... IZVORNA PORUKA: vonavoj Zemunka,bilansi su jedini realan predmet koji cw ti znaciti na poslu..ali jedini! Pravo je glupavo,ali je profa kul..kad mu se svidis..meni je pravo ostalo poslednje..pretposlednje su cene..to se sad izmenilo,ko li ispituje,i odakle? Najdebilniji predmet! Zelim ti puno srece!
|
|
|
|