|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
2.11.2015 19:11:46   
Animsaj9
i meni tako dani i nedelje brzo prolaze user posted image ... meni je bila sad kuma , i ona je majka desetomesecnog decaka , i uvek je puna nekih novosti , akcija , ideja , ne znam i odakle joj izviru ...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
2.11.2015 19:11:47   
alex88
Sve je u redu,bebac dobro,okrenuo se karlicno,kaze dr to je normalno okrenuce se jos 10 puta do porodjaja,pregled malo bolan ali nije toliko ni strasno vise neugodno,serklaz stoji kako treba.

< Poruku je uredio alex88 -- 2.11.2015 19:12:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 152
2.11.2015 19:12:31   
Animsaj9
super Alex , samo neka je sve ok user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 153
2.11.2015 19:13:23   
Anoniman
Alex super sto je sve okuser posted image
Anim sta je kod tebeuser posted image ili user posted image ?

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 154
2.11.2015 19:20:17   
Animsaj9
Decaka cekamo , tako su nam potvrdili vise puta , i u Betaniji na EUZ dva razlicita dr su rekli decak , al ovi nasi novosadski dr su poznati kako umeju da "omase" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 155
2.11.2015 19:49:26   
Anoniman
Anim super, ma nebitno sta je, samo neka je zivo i zdravo!

Meni opet pocele pripremne kontrakcije...

(odgovor članu Animsaj9)
  Direktna veza do poruke: 156
2.11.2015 19:53:09   
vocicana
Dobro vece, samo cu kratko ovde da se javim, nisam u elementu, opet!
Danas mi je bio dan CEO user posted image , kao da su me sa Marsa spustili na posao, totalno sam odsutna bila.
Jedva cekam da se istusiram I ispruzim u krevet, sutra je novi dan, nadam se da ce I raspolozenje biti takvo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 157
2.11.2015 20:16:33   
sonyasha
Alex, drago mi je da je sve ok bilo kod doce! Nešto su ti pregledi u trudnoći uvek neprijatni, ne znam da li je više psihički ili fizički! Ko da nismo predviđene za čačkanje!
Kod nas dan standardica, sve sam obavila što sam planirala ali sam se malo i umorila pa ću sutra da kuliram baš!
Evo ga Buda, veseli se čokoladnom keksu koji sam malopre pojela pa šiba bukvalno tik ispod grudi, duša mala! Baš se više brinem što nemamo ime, siroma dete user posted image
Kako su vama pritisci ovih dana? Nešto mi se ovih dana, da prostite, srozao user posted image mislim, samo neka nije visok, neću mnogo da se bunim, nego čisto onako pitam!
Jano, UM, ko će da povuče nogu? Nešto ste mi sumnjivije bile pre dve nedelje nego sadauser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 158
2.11.2015 20:20:04   
Anoniman
Sony smisljjte ime, ti i Di zabusavate....user posted image

Mene boli glava, danas mi je vislji 120/80, a navikla sam na nizi...

Videcemo koja ceuser posted image mada tu si Sanjalica i Viki koje nisu na spisku, a iisto smo ublizouser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 159
2.11.2015 20:51:21   
marinchica
Gde ste zeeeneeee
Sad sam dosla s UZ-beba se ceska po glavi, zeva, guta tecnost, skace, djipa, sedi u nekom poluturskom sedu. Snimala sam kamerom opet. Merio mi je dr nuhalni nabor 1.5 je. Po kalendaru smo 12+1 a po velicini bebe 12+4. Spavao/la je pa je doca nesto mrducnuo stomak i tad je poceo sou. Mali moj bik. Noga mi se kocila najverovatnije zbog mioma, porasli su,o to potom, mozda CR pa ce i njih da izvade. Ali je mnogo rano.
Sutra double test.
Konacno malo mogu da odahnem. Jedva sam cekala UZ!
UM moja dragauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 160
2.11.2015 20:59:58   
alex88
Super Marince,a to kocenje noge nemora da znaci da je zbog mioma,i mene bas boli u kuk i koci se a nemam miome.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 161
2.11.2015 21:11:51   
Animsaj9

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Anim super, ma nebitno sta je, samo neka je zivo i zdravo!

Meni opet pocele pripremne kontrakcije...

Na koliko vremenski ti se javljaju, jel su ceste?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 162
2.11.2015 21:18:21   
janabons
Opa, Um, mozda ovaj put nece biti pripremne, nego prave kontrakcije. Stvarno si zrelauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 163
2.11.2015 21:18:33   
marinchica
Ma alex nek je proslo. iduci put se necu toliko uplasiti, znam sta je sad i da je to sastavni deo price.
Drago mi je da je i kod tebe sve ok, pu pu! user posted image
user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 164
2.11.2015 21:29:30   
Anoniman
Marince draga moja bas mi je drago sto je sve ok, nisam ni sumnjalauser posted image user posted image
Anim, Jana, nema ih sada, vise bude konstantna bol, malo se stvrdne stomak, nisu ceste, ali mi se ceo dan javlja kao da me neko ubode nozem u desnu preponu, mozda neki zivac, sa U mi je pukao vodenjak, pa sam znala kada da krenem, videcemo sada sta ce biti...

ali me zato gorusica razvali, a nemam kokice veceras!

< Poruku je uredio Unina mama -- 2.11.2015 21:30:36 >

(odgovor članu marinchica)
  Direktna veza do poruke: 165
2.11.2015 21:35:30   
dijana1*
Marince, Alex drago mi je da je sve uredu i da su bebice dobrouser posted image
A sto se tice bolova ja sam to prihvatila kao da uvek nesto mora da boli ili ziga. Nego mene npr 2-3 dana nista ne boli i super se osecam e onda cim me nesto zigne ja se utrtam i isla bi na UZ, luda glavauser posted image
Voci nemoj da si nam tuzna, bice sutra boljeuser posted image
Sonya ostadose nam deca bez imena hahahaha. Ja sam sinoc citala imena ali ono sto se meni svidja bude ruzan nadimak i nikako da se odlucim.
Za drugo dete nisam znala pol ali sam imala spremna imena u koja sam bila zaljubljena Kosta ili Kalina. A sada me nista posebno ne fascinirauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 166
2.11.2015 22:27:37   
Anoniman
Laku noc trudniciceuser posted image
Moja cerka i ja pojele ceelu pizzu, sada pranje zubica, mene ceka tusiranje i vaginaleta, pa krevet, mm odavno vec spava...

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 167
2.11.2015 22:29:23   
alex88
Lepo spavajte user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
2.11.2015 22:50:22   
Mala Elena
Ja stigla kad ste vec zaspale !
Neeecuuuu....
Bila na komisiji danas. Otvorili mi bolovanje od 1.nov. do 22.decembra . Sad tu ocenu komisije nosim na posao i nista vise do otvaranja porodiljskog, jel tako? Mislim, ne trebaju mi doznake ?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 169
2.11.2015 23:25:44   
sonyasha
Elena, nosiš kod doce i ona mora da ti da dve doznake, od 1.11. do 30.11. pa od 1.12. do 22.12. s'tim što bar moja doktorka doznake neće da da pre 25. u mesecu! Samo je bitno, kopija izveštaja komiaije ide u firmu, ne oreginal!
Nadam se da sam ti pomogla user posted image
Gledala četri ipo muškarca, iskomirala sam se od smeha i sada lagano u krpe! Laka vam noć!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 170
3.11.2015 0:12:21   
madre
marincice, drago mi je da si sada mirnijauser posted image
voci, bice bolje sutra!
i ja sam omlatila 4 pogacice i sada me ubi gorusica. odoh da se tusnem i na apavanjac, iako mi se uopste ne spava. laku nocuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 3.11.2015 0:13:50 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 171
3.11.2015 7:15:02   
Anoniman
jutro user posted image da se javnem na raportuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 172
3.11.2015 7:30:55   
sonyasha
Jutrouser posted image
Ovo je jedan od onih dana kada se Mišule probudi u 6 pa vilenimo zajedno! user posted image
Idem da nas spremim za školicu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 173
3.11.2015 8:50:58   
madre
dobro jutrouser posted image
evo ja sam se sada nenormalno mnogo najela i planiram da se vratim u kreveruser posted image nego me nervira sto ne umem da dremnem nego se bas odvalim od spavanja, ap mi em propadne dan, em ne zavrsim nista od planiranog.
sve vasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 174
3.11.2015 8:57:12   
marinchica
Dobro jutro.
Ja ustala u 7 kao vampir. Plakacu ja za ovim danima kad beba stigne, pa cu sutra malo da spavam.user posted image
Nego, juce bila privatno, dobila izvestaj od specijaliste, jednog od vrhunskih doktora. Sad naoruzana osmehom i mirom, idem u drzavnu nam ustanovu na double test. Kakav je dan....ako ostane ovakav, odoh u finansijsku stetu neku.
isli smo kod svekrve i svekra, izjasnili su se da hoce da kupe krevetac za bebu jos proslog meseca. Najnovije, necemo ga dobiti dok ja ne odem u bolnicu da se porodim pa ce onda oni tad da odu i da nam kupe. I odaberu. A ja mesecima projektovala sobu, stavila bordure na odredjenu visinu. Zinuh da kazem nesto, pa se predomislih, i nasmesih. Sad lepo odem, kupim krevetac, i samo javim cenu. Hocete-necete, nema veze, snaja je odabrala. Nes me zaj.....t, pa jos tolka da si.user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here