Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (30.11.2015 21:55:56)
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Jole [sm=smiley31.gif] za tebe I Milu! Jao stvarno dugujem slicice. Moram da ih postavim. Jao razmisljala sam danas I danima vec razmisljam, kakav strah imam kako cu se snaci, kako cu da izdrzim sve sto me ceka. I nespavanje I plakanje I dojenje I sve sto treba, ali ovamo sa druge strane, jedva cekam da uzmem svoje dete u ruke, da se gledamo pa kako bude bice. Samo da lepo stignem do kraja. Voci to su normalni strahovi, veruj mi kad uzmes bebu u narucje nekako sve znas jer imas nepogresiv instikt. Ja sam se recimo mnogo plasila kako cu da je oblacim a da je ne povredim, a kad su mi je doneli obukla sam prvi put apa drapa a drugi put kao profesionalac. Nisam znala bukvalno nista a posle nisam dozvoljavala niko nista da radi, ni oko pupka ni oko kupanja i oblacenja, odjednom sam sve najbolje znala. S druge strane, ima mnogo teskih trenutaka, kad place...kad krenu grcici...pa kasnije zubi, pa uhodavanje sa dojenjem, pa gosti koji nagrnu dok ti masiras bolne grudi i ne spavas nocima. To nemoj niko da te laze da nije tesko. Ali prodje, i onda vidis da si jaca nego ikad i da si tek nakon sto si postala majka, postala jaka prava zmaj zena [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|