sonyasha -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] (29.11.2015 0:22:08)
|
Jole, čestitam ulazak u finale! Nadam se da će ćera brzo da ozdravi! Mi smo Vojina povukli iz vrtića pre nedelju dana, jer nam je od septembra tri virusa preležao i preneo - što je mnogo, mnogo je! Popkice, svaka ti čast kako si vredna! Ja sam od starta zenja za kuhinju, prvo od povraćanja i mučnina, onda od ekstremne smotanosti a sada sam kao mister Bin, kako se okrenem nešto rušim ili se u nešto močim [sm=smiley36.gif] Isidora, meni je ludo to probadanje u kostima dole, kao da smo transformersi pa se rasklapamo[sm=smiley36.gif] Voc, Alex, jel vam to sa kukom od pre trudnoće ili sada? Meni je uglavnom ok, spavam, ali čim preteram sa aktivnostima u toku dana noću me bolucka stomak i kidaju kukovi! Prosto sam preteška, i veliko je opterećenje pa ceh mora da se plati! Inače, mm ide na poslovni put cele nedelje, smorila sam se, sve iznenada i mora [sm=smiley13.gif] verujte mi da me duša boli koliko nisam više sposobna da skakućem sa mišem, mačujem se, jurcam, nego samo ko baba sedim i nagovaram ga na mirne igre, a njega posle par sati smori pa bulji u tablet! Verovatno ćemo kod mojih, baš nam ovo u finišu nije trebalo, taj put[sm=smiley13.gif] Di, ženo, javi se, nema te pa sve pomišljamo da je krenulo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|