|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
11.11.2015 0:10:05   
MAMAMAJ
Lisa, tačno znam kako ti je, i mi nismo do skoro imali net, užas.
Idi u SBB, ako možeš, imaju neke besplatne varijante, da sad ne idem van teme, izguglaj.
Jana, UM, evo šaljem pozitivu.... user posted image
Voći, pothitno na bolovanje.
Alex, uspavale se sve, a odoh i ja.
Laku noooooć user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 601
11.11.2015 7:15:34   
janabons
Dobro jutro zenice...
Jos jedan dan je iza nas, jos dva da prodju i eto me na ciljuuser posted image
Danas je praznik, zive duse nema u bolnici, cekam dorucak...
Nesto ste mi utanjile sa pisanjem zadnjih dana.
Odmarajte... grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 602
11.11.2015 7:29:00   
popkica bebic
Dobro jutro! Nisam se ni malo naspavala, ustajem kao posle kopanja. Sve me boli... Moje dete nema da omasi. Kaslje celu noc i pored sirupa, otkriva se do te mere da ja ne mogu da se koncentrisem na san nego ga pokrivam, i uvek se u 6, pola 7 probudi.user posted image Jana, UM, izdrzite. Znam kako vam je i molim se Bogu da me sad postedi toga. Ali, sve brzo prodje...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 603
11.11.2015 8:16:29   
sonyasha
Dobro jutro trudničice! Kod nas stanje redovno! Ja sam nestrpljiva pred sutrašnji UZ, malo jedva čekam, malo se bojimuser posted image
UM, draga, znam da ti je dosta i strepnje i iščekivanja, samo još malo i stiže vam Norauser posted image nemoj unapred da se bojiš indukcije, ima žena kojima ona samo pokrene prirodni mehanizam i sve bude brzo!user posted image
Jana, samo neka ti proleti vreme do petka a onda stiže bebano da se družite!user posted image nije baš morao ovaj praznik da tti uleti, ali šta je tu jeuser posted image Mojoj mami je rođoš u petak, i samo mogu da ti kažem da je ona super čovek, želim ti da i tvoje bebano bude takvo, to je dobar datumuser posted image
Ženske, želim vam da lepo iskoristite ovaj divan sunčan dan!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 604
11.11.2015 9:32:12   
vocicana
Helloooooooo devojke, Voci se malo pre pridigla uz kreveta, bas sam lepo spavala, ali stvarno mislim da cu se nocu prehladiti, spavam gola, otkrijem se, pa mi je hladno, pa je vruce, a onaj jorgancic je tezak samo 700 gr a msm da je predvidjen za temperature -20•

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 605
11.11.2015 9:33:01   
Anoniman
Jutro user posted image
Jano jos malo, drzi se dragam ti bar znas da je petak taj dan, i za sat ce sve biti gotovouser posted image a ja ima da se nacekam...
Evo sada sam jela ananas, pa cu na odeljenje na ctg, danas cu da se penjem gore doel uz stepenice,i da sedim u toj vreloj vodi, da ako sama nesto pokrenem, sutra tamo, samo da me ne vrate, toga me strah, ne mogu vise, malo me jeste strah indukcije, sa U sam super prosla, mislila sam drugi ce biti laksi, a on nikako da krene...ali najbitnija je Nora da ona stigne ziva i zdrava, pa cu sve istrpeti...

Sony, Popkice, Marince, Lisa, i ostale moje trudniceuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 606
11.11.2015 9:41:09   
vonavoj
Um, malo ce pogurati sa indukcijom i porodices se za sat vremena! Videces!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 607
11.11.2015 9:44:13   
vocicana
Hajde um, user posted image stici ce Norica I sve ce biti lakse.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
11.11.2015 9:49:29   
wivern
Ajde UM, jos samo malo. Brzo ce proci i ako bude indukcija, Nori lepo kod mame ne izlazi joj se. To je samo da je malo poguraju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 609
11.11.2015 10:19:57   
MAMAMAJ
Jana, UM, dobro jutro, hrabrice naše.
Dobro jutro svima.
Evo ja tek sad sve završila, nahranila decu, oprala sudove, usisala i skuvala kafu.
Uživam malo... user posted image
Mi smo od danas u 33 nedelji, jeeeeeeeej user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 11.11.2015 10:22:37 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 610
11.11.2015 10:49:34   
marinchica
Dobro jutro drage
Mi popili kafu, idemo do moje devojacke kuce malo da ofarbamo nesto za deciju sobu.
UM, Nora da zna sta joj je sve njena majka kupila i spremila, i namestila i kakva seka je ceka, izletela bi kao tajfun. Samo misli pozitivno, mi smo svi uz tebe user posted image
Voci alal ti cufte, ja spavam sa carapama, u bade mantilu i pizami od onog materijala kao sto je ona lepa meka cebad sto se prodaje po radnjama. krste se svi, ja od kad sam trudna, dusa mi se moja smrzla I naravno-jorgan.... i radijator ostaje ukljucen celu noc.user posted image
Jano jos malo pa gotovo. ja jos nisam odabrala lekara za tu gde si i ti. nekog Glisica mi preporucuju, a po njemu na netu drvlje i kamenje. Taman sam bila resila za jednog, nasla babicu tu, ona mi preporuci ovog drugog....Ako si imala kontakt s njim, baci mi PP kakav je.
Animsaj-to su valjda sve hormoni...proci ce nadam se. Obzirom da je i mm zaboravan ko da je trudan mislim da cu se u spavacici i papucama vratiti iz bolnice.
javim se kasnije, lep dan vam zelim i sve vas ljubim!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 611
11.11.2015 10:51:11   
marinchica
UM, ananasu dodaj URME, tone i tone urmi, olaksavaju porodjaj dosta, lakse ces se otvoriti! nadam se da ces videti ovu poruku...
To je provereno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 612
11.11.2015 10:51:30   
alex88
Dobro jutro user posted image ,ko je za kafu?Um ne plasi se,i da ukljuce indukciju brzo ces se otvoriti a vratiti te nece ne brini,Jano danas,i sutra i petak ujutru bebac je tu.Mamamaj user posted image za 33,
Voci,Popkice,Sony,Marince i ostale user posted image uzivajte u lepom danu user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 613
11.11.2015 11:01:00   
Animsaj9
Mamamaj i mi smo u 33nd pa user posted image za nas user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 614
11.11.2015 11:04:37   
alex88
user posted image i za Ani,a i za Sony,ne prijavljuje da je danas usla u 35 user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 615
11.11.2015 11:08:00   
MAMAMAJ
Anim, znam, ti i ja ćemo zajedno, dok drrugarice budu spremale i ručkale novogodišnje i Božićne krkancije, mi ćemo se porađati... user posted image
Hvala, Alex, ti ne veruješ kako to brzo prolazi, videćeš, dok se okreneš i sama ćeš biti 33. Zato uživajte u trudnoći, svaki dan, sve to ima svoju lepotu.
Osim ovog bola u kukovima... user posted image
UM, molim te, primeni Marinchicin savet za urme, a ispij i koju čašu švepsa, čak i ako ga ne preferiraš, kinina kažu ima zanemarljivo, ali vidip, ja sam se baš fino otvorila prošli put, s tim što ananas nisam jela, ne podnosim ga. Samo gomilu urmi, zalevala švepsom. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 11.11.2015 11:12:03 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 616
11.11.2015 11:21:34   
popkica bebic
Drage, samo da UM i JANA prodju kako valja, od srca im to zelim, da im Bog pomogne, ali falice ovde....
Pogotovo silna testa i slatkisi UM. Moramo malo vise da se dopisujemo... Bas ce mi faliti...user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 617
11.11.2015 12:16:59   
vocicana
Evo je istoriji se ponavljam, serijski nam iduuser posted image , ali nece one nas zaboraviti, znam ja to sigurno.
Dan je prelep, moj muz je otisao do Jastrebca, zvao je, ali ja koja senkao divokoza penjem uz bilo kakvo brdo, danas bas nisam imala volje da idem, ostala sam kuci, nesto mi se nije islo. Uzivace I za mene. Malo je bolesno ovo vreme, ovde je mnogo toplo, meni ne prija, super sunce I to, ali ne osecam se lepo u novembarskom prolecu. Za rucak bi mogla pohovane tikvice, vitaminska salata, supa, a slatkisima nista. Moracu da smislim nesto. Mi smo 20- ta nedelja od danas, bravo za sve drrugarice!user posted image

Direktna veza do poruke: 618
11.11.2015 12:18:29   
janabons
Um, budi ti danas sto vise aktivna, a i ako bude indukcija morala kazu da se brze zavrsi. U svakom slucaju je bitno da Stigne Nora ziva i zdrava, dosta je bilo cekanja.
Alex, sto kaze Mamaj stvarno brzo proleti trudnoca, uzivaj do devetoguser posted image

Direktna veza do poruke: 619
11.11.2015 12:23:55   
janabons
Marincice, nisam cula za tog dr, ako saznam nesto ovde, javicu ti.
Radili ctg, sve ok, i to je sve za danas i sutra.
Cekam posetu, rasporedila sam ih na ceo dan da mi brze prodje vremeuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 620
11.11.2015 12:35:10   
bebilule
Jana, ja sam bila 10 dana u bolnici. Nacekala se sita. Moj ti je savjet da ides vani u setnju i da ove dane dozivis kao priliku da se posteno naspavas user posted image . Cekamo petak!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 621
11.11.2015 12:44:59   
janabons
Ovde nema gde da se seta, a sto se spavanja tice, ovde sam umornija nego sto sam bila, bas je neudobno.
Ali jos malo, pa da svi budemo na okupuuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 622
11.11.2015 13:39:33   
bebilule
Kakav sam ja bolnicki park imala... user posted image . Cak sam nasla.i neku birtiju gdje su mi kuhali kafu pa.im ja vracala solju!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 623
11.11.2015 14:55:34   
Anoniman
gde steuser posted image
evo me, ctg dobar pogledao ga nacelnik, odoh sutra u 10h pa sta bude, bitno je samo da N izadje, i da se rodi ziva i zdrava....
Uzela sam ananas, urme, poslala mm po sveps, pela se 20 puta gore dole uz i niz stepenice, veceras cu da probam i to sa vrucom vodom...

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 624
11.11.2015 15:04:16   
MAMAMAJ
Joj, UM, ja sve da ti napišem, pa nikako...
Ja nešto imam fobiju od te kade. user posted image strah me kakve infekcije, koliko god kada da se očisti, nezamislivo mi je da neki delovi tela 'čuče' u vodi s nekim drugim delovima tela...
Tuširanje mi je zakon, a u trudnoći posebno. user posted image
Bebilule, mene sramota, ali moram da napišem da pogubljena od selidbe i iz razloga što dugo nismo imali net ovde, pojma nemam da li sam ti čestitala bebu. user posted image
Ako nisam, koristim priliku, neka ti je živ, zdrav i da raste uz roditelje.
Molim te, izvini još jednom. user posted image
Trudnički mozak... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Najlepse ime
LJuBiP

Koje Vam je ime lepše?

Emilija (46%)

Helena (54%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here