|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
9.11.2015 14:18:18   
madre
juhuuser posted image
jano, ti se sebi smestilauser posted image verujem da si jako nepoverljiva zbog prethodnog iskustva, ali mislim da su ta merenja dosta neprecizna, pogotovu ako ti je predjasni uz radio drugi lekar, a sada drugi. svakako treba biti oprezan! uskoro stize i tvoja devojcicauser posted image
marincice, i ja spavam kao na takmicenju, ali ako ti se moze ti dzonjaj i odmarajuser posted image
UM, bas me zanima sta ce ti dr danas reci... nora samo sto nijeuser posted image
dijana, lepo je to sto koristite ove slobodnije momente najbolje sto mozete... i mi smo poceli da lunjamo uvece vise nego inaceuser posted image
ja kuvam slatki kupus i cekam mm da dodje sa posla, jos malo idem po bogija...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 526
9.11.2015 14:28:30   
Lisa Simpson
Ženske evo mene.
Danas polagala još jedan ispit pa me nije bilo ovih dana treba, što više završiti dok mi bebac ne stigne, ne znam posle kako ću al mi neće biti lakše sigurno.

Vidim UM i janabons su još 2 u 1. Nisam stigla da isčitam novosti. Ako sam nešto važno propustila recite.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 527
9.11.2015 14:32:44   
madre
pa sta si uradila na ispitu?user posted image njih dve su jako blizu sa terminima kao ti jauser posted image je l kod tebe bese u opticaju CR?

< Poruku je uredio madre -- 9.11.2015 14:34:52 >

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 528
9.11.2015 14:38:44   
alex88
Ja dreknula do sad,samo danas pada glava,izgleda nizi pritisak,a beba bas aktivna juce i danas,sve imam osecaj da mi je zeludac u grlu,zanimljivo da kad njen tata stavi ruku na stomak odmah se smiri,nema sanse da mrdne user posted image
Jano,Um jedva cekamo da cujemo sta su vam rekli
Anck,Marince kako vam kasni tiker ako ste tacno upisale datume,meni je cini mi se tacan user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 9.11.2015 14:42:38 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 529
9.11.2015 14:43:52   
madre
joj, alex, to je kao nepisano pravilo, da se umire kada tata stavi ruku na stomakuser posted image mada meni sada trba skace pa moze da gleda i bez pipanja...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 530
9.11.2015 14:49:02   
MAMAMAJ
Madre, prosvetlila si me za sutrašnji ručak s ovim tvojim kupusom user posted image
Meni K spava, M se vrpolji po krevetu, a ja pečem krompiriće u rerni u moci od piletine, mmmm...
Lisa, bravo za ispit.
Jana, draga, već sam pisala, meni K na dan prijema u porodilište na uz procenjen na 2900,a rođen 3800, ne brini ništa.
Važno da je sve ok, a kilaža nije bitna toliko.
Izveštavaj nas.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 531
9.11.2015 14:52:00   
madre
a taj tvoj danasnji rucak je moj jedan od omiljenih, mogla bih svaki dan da ga jedemuser posted image nismo ljubitelji slatkog kupusa, ali on nekako je i on dosao na red... zar je moguce da su toliko, bre, omasili, pa to je skoro citav kilogramuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 532
9.11.2015 15:11:13   
MAMAMAJ
Otkud znam, tako piše i na onoj listi s prijema, da li može možda uz da se pogubi kada naprsne vodenjak, ne znam. Deo pl vode mi istekao to popodne, dok sam stigla do porodilišta, pa jedino ako ga nije to zbunilo, da tako kažem. user posted image
A što mene u ovoj trudnoći mrzi da sečem kupus za salatu, ja ne znam šta mi je i sramota me je. user posted image
Rekla mama uzeće mi to neko rende za kupus, ali ko zna kad će to stići do mene... user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 533
9.11.2015 15:31:43   
marinchica
Alex, meni je sve bilo u dan do double testa, ticker, UZ utvrdj starost trudnoce, sve usaglaseno. Odem na double, i oni mi preprave termin porodjaja za 4 dana ranije na izvestaju. isto sam i tamo prijavila prvi dan zadnje m. Vidis i Anck su isto. Nemam pojma zasto ni ja.
madre ja sam toliko malo spavala od pocetka trudnoce, patrolirala sam stalno nocu kroz stan. kako sam usla u 4.mesec-patosirana. Bas me briga, dok jos mogu. Posle cu mastati o tisini.
Ja sam uzasna zena, muz mi je na terenu ceo dan, stize za 45 min kuci, ja nisam ni pristavila musaku. QQuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 534
9.11.2015 15:37:35   
madre
marincice, i ja sam malo spavala na pocetku, zato sada sebi i dopustam da odmaram koliko zelim...
mamamaj, nemoj da te bude sramota za kupus salatu, ja ni jednu u zivotu nisam napravila, za to je zaduzen mm, cak je pre nekij mesec dana sebi kupio tog seckauser posted image

Direktna veza do poruke: 535
9.11.2015 15:39:38   
vocicana
user posted image za divne vesti. Sada um cekamo tebe, msm da je pametno da ti povuces nogu I Jani pa posle polako.
Posao je danas bio I vise nego stresan, nisam do pola 9 dosla vec mi je 500 pritisak bio, toliko sam se iznervirala, da je to strasno. Proslo me je sada, ali eto to je sto je. Ako se budem I dalje nesto cimala poput ovog danas, odoh na bolovanje pa se vidimo 2017- te.
Sestra mi je javila nesto uznemirujuce malo pre, niko da me malo postedi, puci cu nesto.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 536
9.11.2015 16:25:19   
janabons
Zakazan carski za petak 13, ne znam da li da se smejem ili placem. Mnogo mi je jos tri dana cekanja, a posle jos pet, ako sve bude ok.
Sto se tice datuma nisam sujeverna, sestric mi je rodjen bas na taj dan. Meni i mojoj sestri izgleda tako sudjenouser posted image
Um, sta se s tobom desava?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 537
9.11.2015 16:44:37   
alex88
Voci idi na bolovanje i opusti se,makar se oko posla ne stresiraj.Jano bice sve u redu,izdrzaces nekako,sigurnije da si tu kad je vec sve zrelo.Um ce ocigledno prva

< Poruku je uredio alex88 -- 9.11.2015 16:46:24 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 538
9.11.2015 16:58:15   
Anoniman
evo me, dr bila u sali, pa sam je cekala, radila sam samo ctg, odlican je, vratila me kaze ne bi ona nista dirala, u sredu u 10h dase javim tada ce odluciti sta i kako dalje....tako da nece Nora jos...

jana super za cr, polako brzo ce petak,...

< Poruku je uredio Unina mama -- 9.11.2015 16:59:05 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 539
9.11.2015 17:01:26   
alex88
Ostace neko bez epiduralne user posted image ,mozda cete obe u petak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
9.11.2015 17:05:40   
marinchica
Voci, ja sam isla do posla neki dan, videla se sa svima, bas mi doslo krivo sto ne radim...pomislih mozda bih mogla bar mesec dana da probam da se vratim, tako su svi bili divni nasmejani, docekali me, ispricasmo se (niko nista nije radio) i tako je bilo jedno 2 sata....ja cekala muza da doje po mene, oni se opustise, pa kad su poceli da mi se zale, pa jedni na druge, te ko radi, te ko koliko, kako i zasto. Odmah me prosla volja. Ne bih ja mogla da iznesem toliki stres i trudnocu, ne na rukovodecoj poziciji na kojoj sam bila i sa svom jurnjavom po ceo dan. Sanse nema.
jana, ja sam bila broj 13 kad sam prvi put dobila vizu za USA. Meni je srecka user posted image
provrila sam krompir za musaku pre redjanja-precica da ne cekam dugo da se ispece. user posted image
UM me vec zabrinu sto je nema....user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 541
9.11.2015 17:07:26   
marinchica
Ostadoh ja bez epidurala....kukala mi majka. user posted image
Onda cu kuci u kadi ko britanke, koj cu u bolnicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 542
9.11.2015 17:08:36   
alex88
user posted image user posted image sto da ne,al lepse bi ti bilo u bazenu user posted image

Direktna veza do poruke: 543
9.11.2015 17:13:45   
marinchica
Nek su mi one obe zive i zdrave, ako sam rekla-rekla sam. Bila bi fora....svetska!user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 544
9.11.2015 17:59:23   
vocicana
Alex user posted image pa nikao drugacije ne umem da reagujem, preemotivna, previse mi je svakog dana, bas nikako da se promenim. Marinchice moje, verujem ti da se nisi uzelela I da si to brzo skontala, jer ja uzivam ovde gde sam trenutno, ali isto tako ne dozvoljavam da me setaju kao budalu, smeta mi malo menjanje, postoje stvari koje mi se ne rade, nisam u fazonu da buljim u papire ipak ne radim od juce, tu sam 11 godina. Hvala im sto me cuvaju, ali malo mi je previse promena, MOJIH trudnickih pa svih ostalih.
Ne znam.....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 545
9.11.2015 18:10:08   
vocicana
Jana, ne placi, raduj se, nema veze sto je petak 13- ti, bice tonj dna slatka bebica, sve ce biti u redu.
Oprosti sto sam te izostavika iz prethodnih posta, nije bilo namerno. Potpuno sam skrhana, jedva cekam da padne sneg, mislim da ce mi hladno vazduh doneti malo lepseg raspolozenja, jedva cekam da se zavrsi ovaj neki ruzni period.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 546
9.11.2015 18:10:18   
borica
Zdravo drage mojeuser posted image Juce sam se isetala sa sincicem. Bas nam je lepo prosao dan, slatko sam se ismejala. Jutros sam opet radilaUZ,sve je u redu. Imam i slicicu user posted image . Dusa mala, samo se okrece. Nadam se da cu u cetvrtak uspeti da zakazem AC za narednu nedelju.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 547
9.11.2015 18:11:56   
marinchica
Ma samo do sebe drzi Voci.
I ja sedim neko vece, zove svekrva i pita mm sta radim, on kaze da sedim. Kaze jeeeel, jaaa sam teglila i kese i sve s pijace, sta sedi, sta ce u devetom da radi? A ja sve cujem, jer se dere ko mazga. Rekoh glasno da me cuje dobro : "reci mami da cu u devetom da lezim"user posted image user posted image
Ko te....user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 548
9.11.2015 18:13:53   
janabons
Marincice, ti si shouuser posted image
Ja se stvarno divim zenicama koje su lezale po par nedelja u bolnici. Ljudi moji, al je dosadno, nikad dan da prodje. Ko sta radi, od dosade samo jedemouser posted image Mogu vam reci da je bolnicka hrana super, cak smo za uzinu imale i princes krofne, odmah sam se setila Um.
Um, setaj sto vise, mozda nesto krene...

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 549
9.11.2015 18:18:37   
pipi_coco
Dobro vece ekipa. Ja vas virim sa moba pomalo,a smor mi da kucam na malom ekranu,ali novi comp stize uskoro,jeeei.
Bili smo na UZ u petak, sve je ok,rastemo i vrtimo se, ali beba je malo stidljiva, pa se krije i jos ne znamo da li je curica ili djecak. Aa bitno je da je sve dobro.

Kako ste mi vi? UM i Jano navijam da sve prodje brzo i ok.

Voci ne nerviraj se....samo zen misli ooommmmmm......

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Zubici
VVVV

Koliko dugo je Vasa beba bila nervozna pre izbijanja prvog zuba?

Nije uopste bila nervozna :P (43%)

Par nedelja (24%)

Oko mesec dana (6%)

Par meseci (19%)

Predugo (vise od tri meseca) :( (9%)

Ukupan broj glasova: 68

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here