Anoniman -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (7.6.2013 11:03:02)
|
azra, i moje dete jede przenice i obozava ih. pojede recimo sredine od dve przenice, mada ih ja uvek spremam sa razenim hlebom. jutros je doruckovala pohovane tikvice i uz to krem sir i jogurt. jede sve najnormalnije, isto kao i mi, nista joj posebno ne spremam. sto se tice mesnih preradjevina, mi to ne kupujemo i ne jedemo, pa ne jede ni ona. jedino recimo na pizzi sunku, eto tada jede. davala sam joj ranije slaninicu, ne znam ni sama zasto sam prestala, to cu poceti ponovo da joj dajem. pastete i virsle se i meni gade, nema sanse da bih joj to dala da jede. slatkise retko jede, ja ih izbegavam jer onda place na nosi i ne moze da kaki. juce je izuzetno pojela stangu cokolade kod prababe, i zato danas ocekujem plakanje. inace, ja njoj i dalje voce gnjecim viljuskom, jer mi tako poejde vise kolicinski. pomesam joj uvek 3,4 vrste voca i to bude puno kolicinki, pun supeni tanjir. to jede popodne posle spavanja. juce je jela breskve, tresnje i jagode. a danas cu joj dati maline i jagode sa bananom i jos necim, mozda pola kivija. inace, ne dajem grickalice i keks skoro nikada, sem kada odemo u goste ili recimo u setnji kupimo kokicer, a vidim da roditelji non top guraju grickalice, kao da nece porasti ako ih ne jedu...
|
|
|
|