Mariya -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (31.3.2013 3:24:24)
|
IZVORNA PORUKA: Christabel Koju flasiranu vodu dajete deci od otprilike 18 meseci? Mi smo jos uvek na Rosi. Zanima me jos par stvrari - koje ulje koristite za pripremu hrane i dodavanje u rucak? Koliko zacinjavate hranu deci, tj.koliko solite? Koliko puta nedeljno dajete ribu i jaje za uzrast oko 18 meseci (jaje dajem samo za dorucak, ne za rucak)? I intersuje me zasto razblaujete sokove moja pije sok svaki dan posle rucka, ugavnom od sveze iscedjenog voca / povrca, nekad kupovni, li nikad ne razblazim Mi jos uvek pijemo rosu,ponekad uzmem prolom ili janu,a dam joj i cesmovacu ali retko.kad vidi da ja pijem onda hoce i ona pa joj dam iz moje case.koristimo maslac,suncokretovo i maslinovo ulje. Kada kuvam rucak malo ga zacinim(morska so,vegeta tj kulinat finese ili kako se vec zove onaj bez glutaminata)i biber,cisto da ima malo ukusa jer nece vise da jede bljutavo,pa odvadim njen deo i onda zacinim po nasem ukusu.jaja sama jedemo vrlo retko,ribu isto,mozda 1u dve nedelje jer ih ja ne volim bas preterano.a sokove ne pijemo,ako nije kakila dam joj juvitanin sokic i uvek malo razblazen jer je po meni presladak. A ono sto ona voli da pije je caj.pijemo 'c'decji caj,sa medom i limunom ili kamilicu.
|
|
|
|