Christabel
|
Nisam se dugo javljala, uglavnom citam sa mobilnog pa mi cesto pojede poruku, narocito ako je dugacka... Sto se tice mojih pitanja, neko mi je kazao da sad dete ne mora da pije vodu sa tako malo suvog ostatka kao sto ima rosa, vec moze i aqua vivu, ako se dobro secam, ali zaboravila sam da pitam dr. Moja inace u poslednje vreme jako malo vode pije, a sok dobije oko 150ml svaki dan posle rucka i to je to. Mleka pije dosta - punu flasicu pred spavanje, pa rano ujutro 200ml Bebelaca, a nkad to rano ujutru bude bas rano rano, ne znam sta joj je, ali kad se probudi, kad god to bilo, odmah je am am ! Mlecno voli u svim oblicima, mozda cak jede i vise nego sto bi trebalo, ne znam... Moracu i ja da probam ta hladno cedjena ulja, za nas koristim suncokretovo obicno ali bih htela da se J.ipak zdravije hrani. Solim i ja, ali ni nama nikad previse, ja bih mogla sve klot jesti, a svekrva kad dodje da cuva malu, tad i skuva, pa vise zacini, zato pitam. Takodje ona vise voli da koristi mast a ja nsto ne bih jos da dajem J, nekako mi se cini da je teska za stomak. Jaje jede uglavnom 2x nedeljno za dorucak - bareno ili kajganicu, valjda je to dosta. Ribu uglavnom 1x nedeljno, a nekad i 2x jer se desi da neke nedelje preskocim, mada to cu morati da popravim. Evo sta je danas za jelo: rano ujutro popila oko 180ml mleka dorucak - bareno jaje, trecina case kiselog mleka, parce hleba uzina - jabuka rucak ce biti govedje meso sa boraijom, krompirom, malo sargarepe- kuvano; pa sok od 2 narandze uzina neka vocka- verovatno banana vecera planiram neko pecivo sa jogurtom, mozda fornetti sa sirom i jogurt mleko pred spavanje
|