Mama.Veki -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (25.9.2012 15:32:28)
|
Cani, hvala za utehu [sm=smiley1.gif] Primecujem ja da se stalno nesto menja kod ovih malisana. Dajem mu bananu, koju je do pre neki dan voleo i kad bi je video bas bi se obradovao, sad je pljuje, mrsti se ko da mu dajem ne-znam-sta [sm=smiley29.gif] Nekad dobro jede dorucak, pa dodje period kad mi se cini samo rucak obozava da jede, a nekad najvise voli veceru. [sm=smiley29.gif] Jeo je sveze voce, sad kad mu ponudim samo vrti glavom. Osim to u teglici (kupovno). Samo nesto izmisljaju. Juce smo jeli: Dorucak: nestle 8 zitarica kakao uzina: bananu nije hteo, pa je bio vocni jogurt (kupovni) Rucak: Oslic sa povrcem (krompir, sargarepa i brokula) Uzina 2: opet sam mu nudila bananu, nije hteo, pa sam mu dala nestle puding Vecera: Cokolino + dve male kockice kinder cokoladice (nije hteo vise, a kad vidi cokoladu obraduje se, ali brzo se zasiti posle 2 kockice :))) i plus nekoliko ribica, cisto da vidim zna li da gricka, ili je i to zaboravio [sm=smiley1.gif]) Danas: Dorucak: Popara sa kiselim mlekom + samo kiselo mleko Uzina: Banana ali ispasirana, tako ju je jedva pojeo Rucak: Junetina sa boranijom Uzina: Videcemo, najverovatnije puding Vecera: Tarana sa sirom i kis. mlekom
|
|
|
|