Mama.Veki -> RE: Ishrana deteta od 1-2 god (23.9.2012 10:31:22)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Znaci stavim ovako 250 mlijeka, 2 kasike mlj.plazme, 1 kasiku zitarica(tj,izmrvljen musli),1 jaje,i neko voce, posle u to stavim 2 kasikice meda. izvinjavam se, a gde je ovde palenta? [sm=zmeden.gif] Na prethodnoj strani [sm=smiley1.gif] Nase meni (juce): Dorucak: Palenta sa kiselim mlekom i malo sira Uzina: Kasica od jagoda i jabuka i jogurtom (kupovna) Rucak: Junetina sa graskom (plus crni luk, sargarepa i krompir) Uzina2: kinder cokoladica i malo kasnije Nestle desert Vecera: Griz sa mlekom, pola cokoladice Zivotinjsko carstvo, i pola banane, sve zajedno. Inace, imamo ruznu naviku da glavne obroke jedemo pred TV-om (Baby tv), ranije su bile igracke da mu drze paznju, a sad tv nazalost. Ali njemu je jelo gubljenje vremena, i bez tv-a samo se vrti, pokazuje prstom na sve zivo (to znaci daj mi to) i na kraju se jedno od nas dvoje iznervira, pa onda i oboje. [sm=smiley29.gif] Samo se nadam da ce proci i da ce moci jednog dana da jede ko covek. [sm=smiley1.gif] I da, iskreno se nadam i molim tom danu kad ce on sam reci da je gladan. [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|