Lu
|
IZVORNA PORUKA: magde Danas sam procitala da bih dete jelo ako ono zeli na primer da jede samo krem sir da mu se daje samo to i plus jos neke namirnice sto ih dete jede samo da bih jelo da se zaludno trudim oko druge namirnice akoih ono ne jede da mu dajem so silom samo cu uraditi kontra efekat.Znaci da mu se detetom daje jednolicna ALI ZDRAVA hrana.imam veeeliki problem oko jelo .Moja NIKI slabo jede ali kad kazem SLABO znaci stvarno dete slabo jede.Procitala sam da dete ako ne zeli da jede damu ne das samo da se pazi na kilaza da ne izgubi sve je drugo ok.Abre kolike muke oko to jelo kad dodge vremena za jelo po jedan saat se samo mucimo ali dgaba dete ne jede tako da veoma sporo napredguje .Niko mi ne veruje da ima 1 godina. IZVORNA PORUKA: Nedja Magde, moje dete bi po ceo dan, da se on pita, jeo samo kobasicu i luk. ALi bukvalno. Kad god mogu da mu uvalim nesto drugo, ja mu uvalim, trudim se da ima makar jedan kuvan obrok, a ostalo...ne mozes detetu silom gurati u usta ako nesto nece. Ja mislim da su to samo faze, posto smo imali fazu pavlake, fazu keksa i mleka, pa sad kobasice. I to ce proci, videces, samo da ona nije gladna, i to je najvaznije. Bice mala manekenka IZVORNA PORUKA: magde NEDJA zar nije prerano za kobasice.Ja sam htela virsle ali mi nekako prerano??? IZVORNA PORUKA: Nedja Ne dajem mu ni virsle ni salamu ni pastete. Kobasice je pravio moj tata, posebno za njega, cisto meso, malo zacina i to je to. Virsle, pastete i salame ce, sto se mene tice, videti tek u vrticu, ja sam veliki protivnik. A tvoja Niki je par meseci samo mladja od Nese. E sad...ja nisam htela da mu dajem slano, znaci nisam mu solila to sto kuvam. Kad je poceo slabije da jede, posolila sam, i onda je jeo. Bolje da jede malo manje zdravu hranu, nego da ne jede uopste. Mozda da probas da joj ubacis, u malim, malim kolicinama, nesto od "hrane za odrasle", mozda ce onda jesti bolje? IZVORNA PORUKA: Diabla Haha, nesa i kobasice I David bi rado da mu dam. Jednom sam mu samo mrvu cevapa dala, joj kako je mljackao! IZVORNA PORUKA: Nedja Otvori oci ujutro i kaze "baciceeeeeeeeeeeeeeee, jukaaaaaaaaaaa, jebaaaaaaa"(kobasice, luka, hleba) David...ne mogu da zamislim da ces imati problema sa ishranom, obraz mali slatki IZVORNA PORUKA: magde JOOOOOOOOJ NEDJA sve sam to probal ai ja sam mislila hajde sa sol bice dobro i ukusnije a bre nece dete da jede ako mu ne dam u toku dana nema ni da trazi hrano ONA OD VAZDUH ZIVI:):):):) Takva sam i ja bila kao mala moja mama mi kaze da sam i ja zivela od vazduha:) a da me sad vidis hahhaahah tako da da se nadam da je ovo samo faza ali sam j atako dosadna non stop samo mu dajem ne odustajem zao mi je ali sta cu IZVORNA PORUKA: JULIE Miki u zadnje vreme mnogo slabo rucka,verovatno zato sto mu uveliko izlaze zubici.Jedino sto nikad ne odbija jesu virsle.Znam stavljaju aditive,ali bolje i to nego da ne jede nista A svaki dan mu dajem multivitaminski sirup da koliko toliko unese sve sto mu je potrebno IZVORNA PORUKA: magde hahahahahaa NEDJA bas si me nasmejala.e DIABLA tvoj david bice gurman a ????tek je 7 meseci a probao je kobasice hahah e bas sam se raspolozila nakon sve danas IZVORNA PORUKA: magde JULIE a koliko godina ima tvoje dete na tvoj tick kaze da si trudna?? IZVORNA PORUKA: Nedja Ako nece-nece, takva je, i sama kazes da si i ti bila takva, nemoj da se sekiras, ako je zdrava, i vesela, ako lepo spava, nemas razloga za brigu IZVORNA PORUKA: JULIE Mihajlo ima 16mes ne uspevam da postavim ticker i za njega,a i trudna sam Ne gubim vreme uopste Vidim da si zbunjena malo oko hrane,koliko ima tvoja beba ne pokazuje mi tvoj ticker? IZVORNA PORUKA: magde 1 godina i jedan mesec JULIE nego divim ti se imala si zelja tako brzo da ostanes po drugi put trudna SUPER.NEDJA pa spava samo uvece a preko dana SLABO mnogo slabo samo jednom po jedan saat a drugi put oko pola saat mislim da je muce zube sad ove gorne druge zube sigurno zato je non stop rastrevozena ko neko majmunce ko neki lepak za mene je IZVORNA PORUKA: Nedja To je sve normalno, i proci ce, prosli smo svi kroz to Nemoj da se opterecujes previse, da nesto nije uredu sa njom, primetila bi ti to IZVORNA PORUKA: magde i ja to kazem strah me oko one gliste jednom je imala KAO malo sumljam pa sad me strah i samo non stop sterlizirujem igracke i sve zivo daj boze da nije nesto drugo u pitanje CEO dan se samo ljuti IZVORNA PORUKA: Diabla Magde, ne jede kobasice, nego kazem da bi rado jeo. Da kucnem nemamo problema sa apetitom, ali zato se ja sekiram na drugu stranu da ce biti gojazan kad poraste. Pa on se samo 3 puta dos ada prevrnuo, gospodin samo sjedi i ceka da mu se prinese hrana. IZVORNA PORUKA: Nedja Nece biti gojazan, veruj mi. Pa jesi ti videla Nesine slike kad je bio kao David?Krme malo je bio, i cim je poceo da hoda, otpalo sve.No sikiriki bre! IZVORNA PORUKA: JULIE Htela sam ja i ranije drugu bebu,nego nismo uspevali i kad sam digla ruke ono...beba! Po ovome sto pises imas najnormalnije dete,miki je u pocetku spavao 5,6puta na dan ali samo na po 15min nisam mogla da funkcionisem od umora.Nista ne brini.. IZVORNA PORUKA: magde JULIE i ja sam htela brzo da bi mi plod ostao u mene bili bi 1 i dva meseci razlike ali pobacila sam tako je BOG hteo. e DIABLA mislim da je gojaznost nasledno pa sad vidi
|