maslachak -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (6.10.2011 14:04:34)
|
a,evo i mene :) posle par meseci i gde drugde nego u ishranu [sm=jezicek.gif] i mi smo poceli da zezamo sa hranom,mada sasvim lepo napreduje.. sta se desava..ono sto je do skoro jela,sad nece,pljuje ili okrece glavu..ili danas jede,a sutra to isto ako sam napravila vise pa ostane nece ni da pipne..popara,kacamak dovidjenja prijatno! pravi grimasu kao da hoce da povrati sto je jednom i uradila..ja je skinem sa stolice,napravim pauzu pola sata i onda joj dam nesto drugo,u medjuvremenu popizdim zbog kuvanja i spremanja,aj okej kacamak pojedem ja,ali meni je muka od popare cim se izgovori,nikad je nisam jela i stvarno se trudim nju da naviknem,ali nista..neke namirnice koje ja kuvam Visnja jednostavno nece,kao spanac,ali kupovni jede,pa joj dajem samo kupovni,jednom nedeljno i to je pored good night kasice i ribe sa povrcem jedino sto kupovno i jede..na kraju smo se sveli na ovo sto cu da napisem da jede,ali doktorka mi rece da je to sasvim okej,iako meni nesto fali... 8:30 budnje i mleko 250 ml 11h vocni jogurt domaci + plazma ili voce + svapski sir ili kompot + plazma ili 7 corn, max 200ml ili puter i hleb + jogurt 15h rucak : junetina,teletina sa povrcem (supa) pa kombinujem povrce ili samo povrce sa pavlakom ili pirincem max. 120ml 18:30 cokolesnik, cokolino, domaci sutlijas ili plazma i mleko 21:00 mleko ne vise od 150 ml pokusavala sam da joj malo skratim razmake zbog dorucka i to,medjutim nema sanse,ona jede kad je gladna..jedino cu videti da izbacim mleko ujutru pa da odmah doruckuje jer spava relativno dugo,u odnosu na drugu decu.. zapravo kad sam sad procitala,ja shvatih da zapravo vise imam problem sa doruckom nego ruckom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|