SUPER MAMA -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (27.3.2010 21:32:22)
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Jedno pitanje.Kad ste počele da uvodite belance u bebinu ishranu? Mi smo uveli belance posle godinu dana, tako nas je savetovao pedijatar. A sto se tice obroka Anitaaa, mi smo u taj period imali tri dobra obroka dosta vode posto je bio letni period ali smo i dalje sikili tri puta dnevno. To je sve individualno. Inace sto kazes ti kako i tvoj lepotan tako i moja do dan danas samo bi da jede, bez obzira sto sam je nahranila mozda 5 min. ispred ali jedan put tako sa m se zeznula, naravno slucajuci moju mamu kao pa daj joj nece joj nista biti, a dete ko dete trpa dok se ne prejede i onda je cele noci povracala i viska a i ono sto nije trebala da povrati. Pedijatar naravno me je izgrdio i od tada neslusam babe, niposto jer pedijatar mi je reko da kod neka deca taj ''apetit''nema granice i oni trpaju dok se ne prepuni zeludac i onda povracaju. I normalno ja sam pitala, pa kako da znam dal je jela dovoljno kolicinski? Ona mi je odgovorila kad je nahranim, da prodzu bar pola sata sat da je ponudim snecim, ili ce odbiti ili ce probati samo.Bolje jesti pomalo al cesce.Ali ne pretrpavati dete. Ovo je samo moje iskustvo, nemora da znaci da ovo vazi za drugo dete.
|
|
|
|