nenja22
|
verovatno ce da ide u dojenje, ali ja moram da se javim odmah, ako si tu da procitas, pa da vidis da nije nista strasno (tj. ja bar mislim) prvo, kad kazes "sivo-plavo" mislis li onako vodenkasto, gore masni sloj, a ispod to vodnjikavo i vuce na tu boju? jer ako je tako, to stvarno moze biti skroz najnormalnije, nisma cinjenica skroz ispratila tvoj slucaj, pa ne znam na sta mislis kad kazes da je trebalo verovati instinktu? ali mleko te boje je kada je manje masno, a punije minerala i vode, sto je kod mene recimo bio slucaj celo leto, sto ce reci prakticno od kostinog rodjenja, pa do nekih 4-5 meseci, a tek je onda na zimu postalo onako gusce, pa da kazem, mlecne boje...prosto, u tom periodu mu je to vise bilo potrebno, vrucina, znojenje, sta li, ali sam sigurna da je sa tim veze imalo...a on je napredovao ok, ne kao sto sam ovde citala vecina beba sto su u prvim mescima dobijale po kilo i vise, ali izmedju 700 i 900g, a sad se ponavljam,ali sto je sasvim dovoljno da jedna zdrava beba napreduje i do 6 meseci ispuni ono "udvostrucena tezina sa rodjenja" tako da, jos jednom udah-izdh, polako i guraj dalje
< Poruku je uredio nenja22 -- 6.4.2012 8:31:26 >