Mariya -> RE: Razgovori mama 10/15 [chat] (28.10.2015 23:38:18)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Moja L se isto žali, sad već otprilike 2 meseca i to svaki dan. Nekad pokazuje da je boli želudac, a nekad pokazuje oko pupka. Najčešće se žali na stomak pre nego što će da kaki, a još češće kada neće nešto da jede, tako da ima tu i malo pretvaranja И мој син се УВЕК жали на стомак пред какење, и пролази чим каки, такође и када нешто не воли. Ја се не бих обазирала. Eto, Mod me pokolebala malo ali sad mi je lakše. Danas prvi put u zadnja 2 meseca nije rekla da je boli stomak!!!Jela je kao zmaj, i doručak i ručak i večeru i voće! Ne znam šta joj bi. Jedino što je mm bio danas kući za ručak, pa smo svi jeli zajedno. Wiv, ja ti predlažem da mališu ostaviš mužu da spavaju zajedno, a ti u drugu sobu da odmoriš k‚o čovek. TJ žena[sm=smiley36.gif] A za muževe mi ništa ne govorite[sm=hudicek1.gif] Moj srećom zna i hoće da joj pripremi doručak, da isecka pa izblenda voće, ali je hranjenje kao i kod vas: "Pa ona neće da jede kod mene"[sm=hudicek1.gif] Jess, kod L je palilo kad sam je stavila na stomak, preko kolena, ili sam je podigla, pa spustila na 5-10 sekundi da leži i onda je opet podigla, a H je podrigivala kad sam je postavila kao da sedi i to u sekundi i neki položaj na mom desnom ramenu, tačno znam kako treba da je držim, da joj brada bude u visini moje ključne kosti i valjda joj grudima pritisnem želudac i tad podigne. A imaš i temu H se već 3-4 dana uspavljuje sama a ne na sisi. Sisa baš malo, 4-5 min. jednu, pa još 2-3 min. drugu i onda sedne i pokazuje ka krevecu. Stavim je u džak, dam joj ćebence, stavim u krevetac i izađem iz sobe, a ona se vrpolji jedno 10ak minuta i zaspi[sm=bravo.gif]
|
|
|
|