Modessty -> RE: Razgovori mama 10/15 [chat] (27.10.2015 8:08:15)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Veče mame!! Nisam stigla da pročitam sve, samo sam preletela, ako uspem čitaću vas malo kad devojčice zaspe. Mada je za negativu, ja sam besna, ne mogu vam opisati koliko!!! Radim tri dnevne smene,a lepo smo isplanirali svašta da radimo sutra i oni mene stave vanredno, i to TREĆI put ovog meseca!!!! i opet mi pada da radim za vikend[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Branki, nadam se da ćeš uspeti da to rešiš, možda za početak da otvoriš BL kod pedijatra, pa posle rešavaj i produženu negu.. Mila[sm=smiley31.gif]slabo nam dolaziš, kako je drugarica? Bolesna dečica da što pre ozdrave. Moja L kašlje sad već 10 dana[sm=hudicek1.gif] rešili smo se svi prehlade )osim H, po ko zna koji put smo svi bili bolesni a ona nije[sm=zmeden.gif]Kaže dr. da je to zato što sisa[sm=smiley36.gif] Pre neki dan ste pisale o bolovima u stomaku kod dečice. Moja L se isto žali, sad već otprilike 2 meseca i to svaki dan. Nekad pokazuje da je boli želudac, a nekad pokazuje oko pupka. Najčešće se žali na stomak pre nego što će da kaki, a još češće kada neće nešto da jede, tako da ima tu i malo pretvaranja[sm=smiley36.gif]. Kad je imala stomačni virus dr. joj je ispipkalča stoma, sve je bilo u redu, prošle nedelje sam joj opet rekla da se L žali na stomak pa je rekla da joj tada mogu dati probiotik... Ne znam da li da se ozbiljnije pozabavim time i da je odvedem na neke analize... Ako ovo traje kako kažeš dva meseca onda nije laž i dete ne izmišlja. Trebalo bi da odeš kod nekog alergologa i da vidite da nije alergična na neku hranu, na mleko na primer ili gluten, može i soja da bude u pitanju jer je ima svuda. Ovakve bolove ko što ti opisuješ je imala ćerka mog kolege. Ispalo je da je imala alergiju na kazein i netoleranciju na soju. Kad su to ukinuli dete se preporodilo. Tako da je bolje da isključiš alergije. Samo što ti tu neće pomoći običan pedijatar već treba da idete kod alergologa Dobro jutro inače! [sm=smiley1.gif] Morala sam prvo da odgovorim Mariji, da ne zaboravim BRanki imoja sestra ima negu deteta (Noina mama) i to do treće godine za sada, a kasnije će videti da i to produži - samo to će naknadno, kad vide kako se Noa razvija. Pitaću je kako sve to ide
|
|
|
|