branki* -> RE: Razgovori mama 10/15 [chat] (26.10.2015 12:21:04)
|
Ma,spremamo se da idemo opet za bgd na dba meseca zbog bozinih tretmana i odem kod pedijatra da otvorim bolovanje,racunajuci da je to sigurno,kad ona tamo ppce,nema po kom lsnovu,takav je zakon,ruke su im vezane,moze samo dve nedelje,pa da mi ondabopsta praksa otvori mesec dana na menezpa onda opet ona dve nedelje na dete i tako u krug.ja odem u rfzo,tMo ona direktorka blene u onaj zakon,cita i ona kao tele,mislim se i ja mogu da procitam sta pise u zakonu,pismena sam,treba mi konkretan savet kako moze!kao ne moze,jer mora da ga leci drzavna ustanova,a ne privatna.kakva drzavna,od njih nema vajde stose ovog problema tice.znaci,em ga vodimo privatno,sve troskove snosimo sami koji nisu naopivni uopste,em me zajebavaju za bolovanje!poludela sam nacisto!znaci da mi dr opste prakse izmislja dijagnoize to moze i pedijatar da izmislja,to zakon podrzava,a kad hocu da mi omoguce da svoje dete izvucem iz ovog stanja i to o svom trosku,jer ce kasninje biti veci mnogo problem,e to zakon ne odobrava!ma,bem im nanu naninu!
|
|
|
|