Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 10:17:01
|
|
|
|
cockic
|
Jutro deca doruckovala sad ce sa tatom napolje,a ja da zasucem rukave haos je u stanu.sta cu pre nemam pojma,a treba svasta da uradim za 2h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 10:24:26
|
|
|
|
branki*
|
emice,dobro dosla ti nama nazad,nedostajala si gde nam je ecka od jutros? b i ja bili do prodavnice,uzeli sta treba i ja uzela po 2 kila paprika,krastavaca i zel paradajza,hocu da stavim tursiju.prvi put.moj muz juce kupio na na pijaci gotovu tursiju,200 din kilo i ja kad sam cula koliko je,reko -pravicu ja to sama da zovem posle mamu da vidim kako da radim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 10:35:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame,vidim ustaje se rano,standardno za sve
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 10:42:58
|
|
|
|
eca89
|
Emice dobro nam se vratila, baš si falila, a što mlijeko bez laktoze? Je li ona alergična? Ja sve kontam da ovu moju nešto muču, nije spaval 4h, pa je odspavala pola sata i sad se mm bakće sa njom, kasnije ćemo na kafu i u šetnju!
< Poruku je uredio eca89 -- 25.10.2015 10:43:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 11:46:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki ja sam ove godine svasta nesto napravila. Prvo sto je kupovno skupo, a drugo muzevljevi imaju domace pa sam htela da iskoristi. Nas tri smo posle sluzbe otisle na igraliste. Tata me je zvao da mi kaze da ipak dolaze. Jupijee Mama mi donosi ajvar. Bas se radujem sto necemo da budemo same. Sad da ubacim u petu, pa da napunim paprike.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 12:47:31
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ona od desetog mjeseca pije mlijeko bez laktoze,znači jogurte,čokolade i sve drugo što ima mlijeko joj ne smeta ali čim pije nirmalno mlijeko odma problemi,dr mi je rekao da sačekam neko vrijeme pa da joj pokušam opet dati normalno i eto sad sam probala ali i dalje isto.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 12:55:48
|
|
|
|
branki*
|
Super,sanjice! Moji otisli u park,boka i ja tu.malo sredjivala igracke.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 12:56:50
|
|
|
|
wivern
|
Zdravo mamike. Mi od tursije jedemo samo krastavcice i karfiol a to dobijemo od svekijevaca Veci sam ljubitelj ajvara ali ne umem da spremam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 13:00:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv i ja obozavam ajvar i htela sam u rerni da ga spremim ali mama me je odgovorila. Zavrsih rucak. Sofi spava, a T se igra. Tacnije crta. U poslednjih mesec dana non stop crta. Trazim da li ima neka edukativna knjiga za crtanje. Nasla sam nesto od kreativnog centra ali mi nije nesto. Rekla sam mm da pogleda danas na sajam knjiga.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 13:16:53
|
|
|
|
branki*
|
danas je sajam knjiga?jao,kako mi fali citanje,bas mi nedostaje..cim boka malo poraste da bar nocu lepo spava,uclanjujem se u biblioteku
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 13:31:05
|
|
|
|
vonavoj
|
eee.da sam jedan dan MUSKO!! Evo svaka od nas robuje u kuci..moj trenutno cita knjigu,i uziva.. Morala sam u nabavku za rucak,sad se kuva...a muskarci nemaju te obaveze..uglavnom NE vide sta treba da se radi,ili ima vremena... Bas sam ljuta,i ne pricam sa njim..juce sam pobegla od kuce na 3 sata,osim sto je animirao decu nista nije stigao drugo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 14:03:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki jeste sajam knjiga. Obozavam da idem i da kupujem, ali nazalost od kako mi je manja plata sebe nisam odavno castila. Bas sam ogorcena. Ljuti se mm pre neki dan na mene sto gledam tako crno. Von moj ne cita knjige , nego je otisao sa kolegama da gleda mustru za neku knjigu, jer treba da uradi zs nju dizajn.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 14:55:31
|
|
|
|
cockic
|
ja sredila stan,palim masine kao u perionici vesa,napravila brzi rucak.deca prave haos tako im doslo,bas kad je kucni red.ja da se obucem pa kod mame da me ofarba. von nemam pojma sta bi rekla ni moj nista ne radi po kuci,ali i ja uvek mislim da sve radim najbolje tako da mu i ne trazim da radi.kad cuva decu i kad dodjem kuci to je opsti haos.e onda umem da budem neurozna sto ce biti od sledece nedelje kad pocinjem da radim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 15:44:42
|
|
|
|
amdn
|
pozz mame, ja se nadala duzem spavanju, jedinstvena prilika, kad ono J ustao ranije nego inace hehe, po starom ustao u 6,15, reko idi bre dete spavaj, a on meni mama pa danas ne idem u vrtic naspavao sam se ajde budjenje :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 16:34:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas ste poranili. Mi smo do 9 spsvali..tj.do 8
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 17:29:58
|
|
|
|
wivern
|
Ja danas ne mogu da se bunim. Bila na rolerima i kad se vratila mm oprao sudove, usisao, bio na pijaci i u nabavci, pospremio stan.. i onda me stidljivo pita da li moze da ide na neki aerodrom popodne da fotka Mislim se idi covece sad i na mars ako hoces E sad kad spomenuste kucni red, meni je to malo prevazidjeno vreme kucnog reda. Ne rade ljudi vise do 3 sata, sad rade do 4 ili do 5 i taman kad se vrate kucni red prosao i krece galama.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 21:08:30
|
|
|
|
lesica
|
Mamite drage, kakvi ste svi? Vi dobre, deca dobra? Mi malo bolesni svi od reda, ali proćiće. Nego, zašto vam piskaram sad kao pala sa marsa? VAŽNO! Sutra, eventualno najkasnije prekosutra, ovde na rr će krenuti nova kampanja sponzorisana, u kojoj će doktori biti sat vremena online i odmah odgovarati na vaša pitanja vezano za bebe i dečicu. U timu lekara su pedijatar, dermatolog i psiholog. Pa ja sad piskaram iz razloga da se sutra ne začudite i da naravno budete spremen da posavite pitanje koje vas interesuje. Moćiće naravno i kasnije sve da se pita, ali kad ovo krene biće oni online i odmah će odgovarati. Tako da kome treba... Uglavnom videćete, nova tema, pisaćemo i mi modovi u najavi Ljubim vas sve, odoh da sad sebe izinhaliram.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 21:17:39
|
|
|
|
wivern
|
Hocemo, hocemo Sjajna stvar, taman da odmah dobijemo odgovor na pitanje koje me interesuje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 22:28:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Bravo za RR!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 25.10.2015 23:46:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super za RR akciju, imam spremno pitanjce za sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 26.10.2015 6:37:49
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, baš super imam i ja pitanje za pedijatra. Nekakva magla vani,ali valjda će biti liepo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 26.10.2015 6:49:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eca ranoranilac Sofi cim se pomerilo vreme budi se ranije. Moji spavaju u nasem krevetu. A nas dvoje smo spavali u dnevnoj. Ukocili smo se. Sofi ne kaslje toliko. T se izlezava, pa ide u vrric. I ja cu na radne zadatke u 11.Uh sto mi se ne radi. Taman cu i ja da pitam pedijatra nesto za Sofijine noktice.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.10.2015 6:50:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 26.10.2015 7:44:38
|
|
|
|
cockic
|
jutro mi ustali u 7h,ja do 01h spavala pored sina,pa predjem pored cere i tamo ostanem do jutra.i jutros da ja ustanem kad se probudi i ona.legli su pre 22h.ja znam da sam se uspavala odmah danas su kuci,od sutra vrtic,ja sutra ustajem u 06h i spremam se za posao,a tata ih vodi u vrtic.i za novu temu sa dr.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 26.10.2015 7:46:29
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,kao da me neko maljem tukao,T opet ustala u pola 6 a prije toga se budila u četri.Stvarno ne znam koji joj je vrag.Dancs ide na pola sata kod dadilje,baš me zanima posle koliko minuta ću se morat vratit po nju
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 26.10.2015 8:38:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjicr jesi li joj dala altiprim p? Pomogao?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?