|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
23.10.2015 15:21:13   
branki*
daj stolicu na analizu,bolje da prekontrolises,pa da nema nista,nego obrnuto.mada,ver je nesto bezazleno.
moj muz me zvaoa da ce da kasni,ide sa kolegama na pivo,ja se najela spageta kao slon i mogla bih josuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 526
23.10.2015 15:29:16   
doktorkakristal
i moja Dora kaslje,ja vise ne znam sta je sa tim virusima odlepicu pa vec je dva puta bila bolesna za mesec dana user posted image
sto se tog stomaka tice hoce da se jave ti neki bolovi u tom uzrastu sto je janzanimljivije uzrok uglavnom ostane nepoznat,verovatno jesu nervozna creva koliko mogu biti u tom uzrastu ili im se malkice zezne crevna flora pa to potraje dok se ne vrati u normalu,ovo pricam jer znam dosta slucajeva gde roditelji bas sve odrade i sve bude kako treba,znaci za svaki slucaj sve prekontrolisite pa onda ako bude sve ok ukljucite neki probiotik jedno vreme i pratite sta se desava

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 527
23.10.2015 15:35:36   
Sanjica26 RR
Branki sa cime si jela spagete?Obozavam da jedem testeninu, ali retko kad spremam.
O Doco falis nam ovde.

Oterala sam decu u sobu da usisem stan dok su mirne. Uhvatila me neko neraspolozenje. Ali bicu bolja cim sredim stan.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 528
23.10.2015 15:40:33   
reve84
Cao devojke! Samo da vas pozdravim!!!! Nedostajete mi zene drage al ne postizavam sve.... :)

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 529
23.10.2015 16:32:35   
superm
Gde ste žene?
Konačno petak pa vikend! user posted image
Odmor od škole, posla, vanškolskih aktivnosti.
Mica je noćas spavala od 1 do 5. I normalno, danas već bolje funkcionišem.
O kašlju mi ništa ne pričajte, naježim se na samu pomisao!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 530
23.10.2015 16:51:40   
sagitarius
Devojke,jel moze mala pomoc oko oblacenja bebe.Zanima me sta oblacite bebi po ovom vremenu kada je vodite u setnju.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 531
23.10.2015 17:07:24   
doktorkakristal
SANJICE budo pratim ja vas user posted image nego ne stizem ako mi verujes posao i oko Dore,kad sam slobodna samo virnem jer ona gleda crtace tj moraju da budu pusteni,uvece padnem komirana
REWE zeno nema te sto godina,zaboravi ti drugarice trudnice user posted image

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 532
23.10.2015 17:47:46   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: reve84

Cao devojke! Samo da vas pozdravim!!!! Nedostajete mi zene drage al ne postizavam sve.... :)

Reve pa nema te sto godina. Kako siuser posted image user posted image

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 533
23.10.2015 17:59:10   
branki*
sanjice,obicno pravim sos sa mleveenim mesom i paradajz sokom i ubacim odozgo malo parmezana,meni to bude super,testeninu bih mogla da jedem svaki dan!

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 534
23.10.2015 18:12:48   
eca89
Evo i mene sredih balkon i konačno sam okačila vešuser posted image !
Kupila sam sebi sad trenerku, baš mi je superi olično se osjećm, baš mi je topla, ne znam ima li tema da postavim sliku. Cokam vas sve!

Ne nađoh temu, pa evo vam ovde!
user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 23.10.2015 18:20:02 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 535
23.10.2015 18:53:56   
dijana1*
Eca prebacila sam post u temu
sta smo danas kupile

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 536
23.10.2015 19:44:03   
branki*
eco,super za balkon,a i trenerke su super!
ja rendala neke jabuke,muz izveo bozu napolje,boka se njari ceo dan,sva je cmizdrava!

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 537
23.10.2015 19:46:21   
doktorkakristal
ja sredila Doku,evo mi je u krilu drnda telefon,sad je u toj fazi i tako jos malo pa ce valjda da spava

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 538
23.10.2015 21:45:56   
wivern
Ehej žene..
Sagitarius oblacim isto kao i sebe. Jedino što njemu stavim i kapicu jer je celavko user posted image
I ja bih mogla testeni u jesti svaki dan, ali samo sa sirom ili kackavaljem.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 539
23.10.2015 23:14:49   
Ivanka 75
Iva se bas rastuzila veceras pred spavanje, u 22h je legla i zove me posle nekoliko minuta da dodjem kod nje. sa suzama u ocima mi kaze dasanja strašne snove, kakve, ne može da mi kaže.
Mislim da je tužna što mm nije kod kuće, navikla je da je on uvece sa njom, da je kupa, uspavljuje i da pricaju price. Jedva se smirila, držala sam je u krilu, malo je gledala crtani da zaboravi na tugu pa smo otišle u spavaću sobu.
Pitala me kako da otera strašne snove pa sam joj rekla da čvrsto stegne Zeku Zokija i da počne dam u priča priče, a strašni snovi će da odu kad vide da je zauzeta pričanjem priča.
Ispričala je Zeki priču, ja joj pevala uspavanke i malopre zaspa.
Dusa moja, postala je mnogo osetljiva, ili je bila osetljiva pa se pravi da je hrabra i odvažna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 540
24.10.2015 7:38:42   
branki*
Jutro,mame!
Kako prosl noc?mi sad ustajemo,boka se probudila.

branki

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 541
24.10.2015 7:45:46   
eca89
Dobro jutro Branki, znači noć je prošla kao u horor filmu, ja više ne znam šta ću sa njom, a i sa sobom. Juče nije spavala od 15.30h, umorila se, rek'o sad će super biti, kad ono ćorakuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 542
24.10.2015 8:17:51   
daca77
Jutro!!!!user posted image
Eco, svaka cast na izdrzljivosti...bas sam se tebe jutros setila, kad je mm poceo da se nervira sto ga budi N u 7h...Jadnice spava od 20.30h i ni da mrdne cele noci...sta bi on hteo-20h da spava...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 543
24.10.2015 8:21:24   
doktorkakristal
ni mi nismo spavali cele noci Dora uzas kaslje,nocas sam je inhalirala,ja sam samlevena,ne znam sta cu danas sa njom,ja sam pripravna za posao i dan i noc,morace kod mojih ne znam kakva ce da bude user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 544
24.10.2015 8:33:32   
Sanjica26 RR
Doco mi smo sinoc vodili Sofi kod dr. Uspanicio se mm da ne zaglavi opet. Kaze dr da nista ne cuje na plucima. Taj kasalj je smesan. Inhalacija bisolvonom. Bas ju je dugo slusala.
Inace ove dve su se probudile jos odavno. Samo sam ja cutala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 545
24.10.2015 8:52:22   
branki*
Sanjice,vi se sad bojite cim nesto pocne,zbog one upale,naplasili ste seuser posted image
Eco,uh,razumem te,ova moja isto juce tri puta po 15 minuta!evo i danas je sva cmizdravw,njanjava,nista ne mogu od nje da radim.zao mi boze,ne mogu nista s njim,ova bojana uze svu paznju,a ne mogu da je pustim da se dere,jer i on to slusa.koji joj je djavo,pojma nemam,da l opet neki zubi izbijaju ili sta vec!

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 546
24.10.2015 9:08:24   
Sanjica26 RR
Branki plasimo se. Od drugog meseca je pocela sa inekcijama. Ajde da je jedna inekcija, nego 10 inekcija.
Pusti Boki neki crtani dok radis sa Bozom. Sofi sto god pocnem da radim sa T ona se umesa. Jeste da je velika, ali ne moze to da radi.Ona crtane nista specijalno ne voli.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 547
24.10.2015 9:08:51   
daca77
Sanjice, Doco, da vam decica sto pre ozdrave user posted image
Branki, moja samo besni, jer je vec 2 dana ne vodimo u setnju i zato je tako nervozna...+nece vise na podu, hoce da ustane a ne moze...cak nije u stanju ni da stoji i onda sou pravi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 548
24.10.2015 9:14:29   
eca89
Joj, Daco ne znam šta bih ti rekla i meni je bilo muka, dok nije znala ustati i stajati sama, sad kad zna, pređe cijeli stan puzajući ili hodajući uz namještaj, zid. Nema gdje je nema, cijelu mi kuhinju izvuče, ma haos, zovemo je tornado, čega se ona dokopa od tog više ništa nema, strašno je nemirna, sve je zanimljivije od igračaka, ima punu onu kutiju za igračke ni da se ih pipne, jedino hoće da je mm vozi po stanu u njoj, ma šouuser posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 549
24.10.2015 9:14:46   
branki*
isto,sanjice.cim pocnem sa b nesto,eto ti nje odmah se nacrta i hoce i ona.meni bude malo i simpaticno,ali smeta mu.onda je sklonim,ona se dernja i buni.
a,daco i ova moja,tacno vidim da hoce da hoda i stoji bez pridrzavanja ,a ne ume.a,nije ni bila napolju.

branki

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here