Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 13:54:47
|
|
|
|
Maraj
|
Marinchice mene je u 12 nedelji toliko kicma bolela da nisam mogla spavati. Plakala sam jednu noc pd bolova... na uz sve ok bilo...verovatno reakcija od širenja materice Verovatno je to i kod tebe.. pripazi se za vikend pa u ponedeljak kod dr... verujem da je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 14:48:35
|
|
|
|
marinchica
|
Hvala Maraj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 14:50:16
|
|
|
|
alex88
|
Um predpostavila sam da si negde svratila ,Marince odmaraj sto vise,mislim da nije nista opasno,mene zna i sad da zboli bas levi jajnik i desna noga i kuk da mi dodje da zaplacem.Odoh ja malo da dreknem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 16:02:58
|
|
|
|
vocicana
|
Caos trudnicice moje. Ja napravila fotkicu, samo sto je ne mogu sada postaviti, jer sam onesvescena od nespavanja od prosle noci, jedva sam smenu izdrzala danas. Marinchice, ne sekiraj se, mene svaki dan boli, evo znaju devojke od kada se zalim. Pravi srecica mesto unutra I radi gimnastiku, pa mamu bole ledja I jajnici, ja sam katastrofa od pocetka sa tim. Um za sve je u redu, bas sam srecna zbog tebe. Ja danas dala kontrolne briseve, msm da ce sada sve biti super, osecam se drugacije. E posle " obline" da se onesvestis, stvarno cu biti mecka u devetom. Dobro nam dosla nova trudnicice! Bas se radujem da nas bude sto vise ovde, vidi kako se tema ispraznila. Jess da poljubi u taj medeni obrascic tu kiflicu! Nedostaje mi mamaj....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 17:16:38
|
|
|
|
alex88
|
Evo i mene,dobro sam dreknula ,najela se mandarina i sad pijem kaficu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 17:19:24
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM ti ćeš s tim palačinkama da navučeš gnev gladnih i debelih trudnica . Ja sam prešla u novi stan koji nesmo renovirali ovde nemam net i imam samo na mobu dok to me rešim sretaćemo se manje ali vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 17:22:53
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, ja sam ceo dan bila na nogama. Isla zubaru, bolelo je, isla lekaru opste prakse, kasljem k'o luda. Je l' pila neka Ospamox? Plasim se, a upaljeno mi zdrelo. Izvinite, ja ovde k'o neki psihic, stalno o bolestima. I mene zna da boli desna strana stomaka, e sad tako je vec godinama, ali i u trudnoci me boli.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 17:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince siris se, nije nista! Lisa ahahah, necu valjda Nedostajaces! Svracaj cesce! Jana i mene zadnjih dana ubi gorusica, ali bas, sva sreca ne povracam, bas mi smeta slatko, ali sta cu kada sam prase i volim da jedem! Popkice jos ti nije bolje? Ja isla narucila Uni tortu, jos neke sitnice, i sledece subote slavimo rodjendan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 17:55:26
|
|
|
|
madre
|
jocajaca, dobro nam dosla pomesala sam te sa janajana koja se porodila pre nekih mesec dana carskim rezom pa sam se zaprepastila na trenutak, pogotovu kad si rekla da jos niste planirali UM, vidis li ti prednosti mladog organizma i metabolizma marincice, razni bolovi i bolici su normalni u trudnosci, ali kad kazes da si htela da places i jauces, verujem da si se bas uplasila! voci, jedva cekam slicku! popkice, ti si se bas napatila sa tim zubom, a sto se antibiotika tice nemoj da se plasis, sigurna sam da je taj bezbedan u trudnoci, i da ce pomoci vise oko tog kaslja! alex, i ja sam vala dobro dreknula i vala ako sam
< Poruku je uredio madre -- 30.10.2015 18:09:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 18:33:42
|
|
|
|
marinchica
|
Sve vas puno volim, hvala vam puno, puno. Posteno se isplakah. Manje cu da piskim. Sto nemam UZ kod kuce da smirim skroz dusu... Krevet do ponedeljka. Nema mrdanja. Veliki kiss svima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 18:36:21
|
|
|
|
madre
|
pa to je bar lako, leskaris i uzivas, ali bez nerviranja nego, kazi mi imas li pojma kako je kiskum?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 18:38:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, dobro veče, napokon s vama opet. pre svega, najveci zagrljaj za nasu Jekiki... Ja sam ok, sada sam u 31 nedelji, smestili smo se u vojoj kuci, super nam je. Nedostajale ste mi, ljubim vas sve. Vidim ima i novih, supeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 18:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince bice sve ok, samo miruj, i misli pozitivno Mamaj Madre sorry, propustila sam post za kolica cekamo slicice, ja sam danas videla jednu kako se vozi kao u nasim kolicima, jedva cekam moju beku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 18:45:09
|
|
|
|
vocicana
|
Jao dobrodosla nazad! Pa vidis da smo te prizvale! Divno bas se radujem sto si sa nama opet! Popkice Ospamax je Amoxicilin I slobodno ga smes piti u trudnoci. Bez brige budi. Marinchice, lezi I ne placi vise, sve je to normalno! Slicica ide posle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 19:26:16
|
|
|
|
alex88
|
Jedva cekamo slicicu,joj sto sam se najela przenih krompirica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 19:36:03
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao drage! Mamaj, dobrodošla nazad! Ospamox može u trudnoći provereno, što reče Voci, ne brini! Ja sam nešto prepadnuta, toliko bebca osećam nisko i u bešici da sam od sinoć baš u panici! Osećam i Budu kako bije dole, ali do sada nisam osećala ovaj pritisak, bockanje i neku neprijatnost dole i to opet uveče uglavnom već drugo veče! Ne znam da li da trčim kod doce ili je to negde normalan sledeći stepenik u 34. nedelji? sve se zaboravi iz prošle trudnoće - ludilo Joj ženske, baš mi je frkica Nerviraju me i ovi trudnički paketi, ladno su me prešišale neke trudnice koje ovde nikad videli nismo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 19:38:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Sony ne brini, isto sam i ja osecala, pa sada kada treba ne osecam nista.. A za trudnicki paket zao mi je, glasala sam za sve vas nase, sa oba profila Ja jos nisam ni rucala, ubi me gorusica, jos sada jela baklavu sa gostima, i grozdje, i sada mi se i ne jede slano...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:14:20
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mamamaj, super sto si se vratila! Dobrodoslica svim novim Meni je bilo dan dva bolje i poce kasalj dan noc, uzas! Ja se izvinjavam sto i ne glasam za vas, nije namerno, kasno vidim i pravo da vam kazem, ne znam ni kako se to radi...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:19:11
|
|
|
|
alex88
|
Popkice jer sutra ides na uz?srecno i javi sta kaze dr
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:24:36
|
|
|
|
sonyasha
|
Hvala UM, utešila si me! mrzim što me samo preplave ova pojačana trudnička osećanja i zdrav razum negde odleprša! Za paketić, šta je tu je, svakako hvala mojim rr drugaricama koje su me tako lepo podržale! Popkice, ideš na ovaj link i klikneš like ko ti se sviđa! http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje Srećno na UZ sutra, javi nam se sa izveštajem!
< Poruku je uredio sonyasha -- 30.10.2015 20:27:31 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:42:18
|
|
|
|
janabons
|
Sony,MArincice ne brinite, mislim da je sve to normalno, nego sve to brzo prodje, pa i zaboravimo na sta smo se sve zalile tokom trudnoce Vidim da nam je danas stiglo bas dosta starih i novih trudnica, juuuupi . Da nam malo zivne tema,bas smo se smanjile Meno zadnja dva dana sem gorusice nista....to je valjda taj deveti mesec, malo te greje, pa te onda hladi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:43:39
|
|
|
|
popkica bebic
|
Da, da, sutra na UZ. Joj, evo poceo je napad kaslja, poludecu! Padam u iskusenje da kupim jos jedne cizmice... Ima gi razni'.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 20:51:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Popkice verujem ti, u kv ima svasta Meni jetrva malopre kaze da mi je stomak bas nisko, nismo se videle 2-3 nedelje, i izgleda cetvrtasto slikacu vam bas da ocenite
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 21:39:47
|
|
|
|
borica
|
Dobro vece , drage moje. Danima nisam imala net, pa nisam mogla da vam pisem. Jocajaca dobrodosla Ja nikako da slikam stomak, moracu sutra. U ponedeljak imam UZ. Pozdrav za sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.10.2015 21:48:44
|
|
|
|
alex88
|
Meni mm kaze da mi je porasto stomak za ova 2/3 dana,a primetila sam i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?