|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
30.10.2015 13:54:47   
Maraj
Marinchice mene je u 12 nedelji toliko kicma bolela da nisam mogla spavati. Plakala sam jednu noc pd bolova... na uz sve ok bilo...verovatno reakcija od širenja materice
Verovatno je to i kod tebe.. pripazi se za vikend pa u ponedeljak kod dr... verujem da je sve ok

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1576
30.10.2015 14:48:35   
marinchica
Hvala Maraj!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1577
30.10.2015 14:50:16   
alex88
Um predpostavila sam da si negde svratila user posted image ,Marince odmaraj sto vise,mislim da nije nista opasno,mene zna i sad da zboli bas levi jajnik i desna noga i kuk da mi dodje da zaplacem.Odoh ja malo da dreknem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1578
30.10.2015 16:02:58   
vocicana
Caos trudnicice moje. Ja napravila fotkicu, samo sto je ne mogu sada postaviti, jer sam onesvescena od nespavanja od prosle noci, jedva sam smenu izdrzala danas.
Marinchice, ne sekiraj se, mene svaki dan boli, evo znaju devojke od kada se zalim. Pravi srecica mesto unutra I radi gimnastiku, pa mamu bole ledja I jajnici, ja sam katastrofa od pocetka sa tim.
Um user posted image za sve je u redu, bas sam srecna zbog tebe. Ja danas dala kontrolne briseve, msm da ce sada sve biti super, osecam se drugacije. E posle " obline" da se onesvestis, stvarno cu biti mecka u devetom.
Dobro nam dosla nova trudnicice! Bas se radujem da nas bude sto vise ovde, vidi kako se tema ispraznila.
Jess da poljubi u taj medeni obrascic tu kiflicu!
Nedostaje mi mamaj....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1579
30.10.2015 17:16:38   
alex88
Evo i mene,dobro sam dreknula user posted image ,najela se mandarina i sad pijem kaficu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1580
30.10.2015 17:19:24   
Lisa Simpson
UM ti ćeš s tim palačinkama da navučeš gnev gladnih i debelih trudnicauser posted image . Ja sam prešla u novi stan koji nesmo renoviraliuser posted image ovde nemam net i imam samo na mobu dok to me rešim sretaćemo se manje ali vas sveuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1581
30.10.2015 17:22:53   
popkica bebic
Drage, ja sam ceo dan bila na nogama. Isla zubaru, bolelo je, isla lekaru opste prakse, kasljem k'o luda. Je l' pila neka Ospamox? Plasim se, a upaljeno mi zdrelo. Izvinite, ja ovde k'o neki psihic, stalno o bolestima. I mene zna da boli desna strana stomaka, e sad tako je vec godinama, ali i u trudnoci me boli.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1582
30.10.2015 17:35:12   
Anoniman
Marince siris se, nije nista!
Lisa ahahah, necu valjdauser posted image Nedostajaces! Svracaj cesce!
Jana i mene zadnjih dana ubi gorusica, ali bas, sva sreca ne povracam, bas mi smeta slatko, ali sta cu kada sam prase i volim da jedem!
Popkice jos ti nije bolje?

Ja isla narucila Uni tortu, jos neke sitnice, i sledece subote slavimo rodjendanuser posted image

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 1583
30.10.2015 17:55:26   
madre
jocajaca, dobro nam doslauser posted image pomesala sam te sa janajana koja se porodila pre nekih mesec dana carskim rezom pa sam se zaprepastila na trenutak, pogotovu kad si rekla da jos niste planiraliuser posted image
UM, vidis li ti prednosti mladog organizma i metabolizmauser posted image
marincice, razni bolovi i bolici su normalni u trudnosci, ali kad kazes da si htela da places i jauces, verujem da si se bas uplasila!
voci, jedva cekam slicku!
popkice, ti si se bas napatila sa tim zubom, a sto se antibiotika tice nemoj da se plasis, sigurna sam da je taj bezbedan u trudnoci, i da ce pomoci vise oko tog kaslja!
alex, i ja sam vala dobro dreknula i vala ako samuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 30.10.2015 18:09:48 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1584
30.10.2015 18:33:42   
marinchica
Sve vas puno volim, hvala vam puno, puno. Posteno se isplakah. Manje cu da piskim. Sto nemam UZ kod kuce da smirim skroz dusu...
Krevet do ponedeljka. Nema mrdanja. Veliki kiss svima!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1585
30.10.2015 18:36:21   
madre
pa to je bar lako, leskaris i uzivas, ali bez nerviranjauser posted image nego, kazi mi imas li pojma kako je kiskum?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1586
30.10.2015 18:38:58   
MAMAMAJ
Drage moje, dobro veče, napokon s vama opet.
pre svega, najveci zagrljaj za nasu Jekiki...
Ja sam ok, sada sam u 31 nedelji, smestili smo se u vojoj kuci, super nam je.
Nedostajale ste mi, ljubim vas sve.
Vidim ima i novih, supeeeeeeer user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1587
30.10.2015 18:42:22   
Anoniman
Marince bice sve ok, samo miruj, i misli pozitivnouser posted image

Mamajuser posted image

Madre sorry, propustila sam post za kolicauser posted image cekamo slicice, ja sam danas videla jednuuser posted image kako se vozi kao u nasim kolicima, jedva cekam moju beku

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 1588
30.10.2015 18:45:09   
vocicana
Jao dobrodosla nazad! Pa vidis da smo te prizvale!
Divno bas se radujem sto si sa nama opet!
Popkice Ospamax je Amoxicilin I slobodno ga smes piti u trudnoci. Bez brige budi. Marinchice, lezi I ne placi vise, sve je to normalno!
Slicica ide posle

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1589
30.10.2015 19:26:16   
alex88
Jedva cekamo slicicu,joj sto sam se najela przenih krompirica user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1590
30.10.2015 19:36:03   
sonyasha
Ćao drage!
Mamaj, dobrodošla nazad!
Ospamox može u trudnoći provereno, što reče Voci, ne brini!
Ja sam nešto prepadnuta, toliko bebca osećam nisko i u bešici da sam od sinoć baš u panici! Osećam i Budu kako bije dole, ali do sada nisam osećala ovaj pritisak, bockanje i neku neprijatnost dole user posted image i to opet uveče uglavnom već drugo veče! Ne znam da li da trčim kod doce ili je to negde normalan sledeći stepenik u 34. nedelji? sve se zaboravi iz prošle trudnoće - ludilo user posted image
Joj ženske, baš mi je frkica user posted image
Nerviraju me i ovi trudnički paketi, ladno su me prešišale neke trudnice koje ovde nikad videli nismo user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1591
30.10.2015 19:38:45   
Anoniman
Sony ne brini, isto sam i ja osecala, pa sada kada treba ne osecam nista..

A za trudnicki paket zao mi je, glasala sam za sve vas nase, sa oba profilauser posted image

Ja jos nisam ni rucala, ubi me gorusica, jos sada jela baklavu sa gostima, i grozdje, i sada mi se i ne jede slano...

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 1592
30.10.2015 20:14:20   
popkica bebic
Mamamaj, super sto si se vratila! user posted image Dobrodoslica svim novim user posted image Meni je bilo dan dva bolje i poce kasalj dan noc, uzas! Ja se izvinjavam sto i ne glasam za vas, nije namerno, kasno vidim i pravo da vam kazem, ne znam ni kako se to radi...user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1593
30.10.2015 20:19:11   
alex88
Popkice jer sutra ides na uz?srecno i javi sta kaze dr

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1594
30.10.2015 20:24:36   
sonyasha
Hvala UM, utešila si me! mrzim što me samo preplave ova pojačana trudnička osećanja i zdrav razum negde odleprša!
Za paketić, šta je tu je, svakako hvala mojim rr drugaricama koje su me tako lepo podržale!user posted image
Popkice, ideš na ovaj link i klikneš like ko ti se sviđa!
http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje

Srećno na UZ sutra, javi nam se sa izveštajem!

< Poruku je uredio sonyasha -- 30.10.2015 20:27:31 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1595
30.10.2015 20:42:18   
janabons
Sony,MArincice ne brinite, mislim da je sve to normalno, nego sve to brzo prodje, pa i zaboravimo na sta smo se sve zalile tokom trudnoceuser posted image
Vidim da nam je danas stiglo bas dosta starih i novih trudnica, juuuupiuser posted image . Da nam malo zivne tema,bas smo se smanjileuser posted image
Meno zadnja dva dana sem gorusice nista....to je valjda taj deveti mesec, malo te greje, pa te onda hladiuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1596
30.10.2015 20:43:39   
popkica bebic
Da, da, sutra na UZ. Joj, evo poceo je napad kaslja, poludecu! Padam u iskusenje da kupim jos jedne cizmice... Ima gi razni'. user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1597
30.10.2015 20:51:48   
Anoniman
Popkice verujem ti, u kv ima svastauser posted image

Meni jetrva malopre kaze da mi je stomak bas nisko, nismo se videle 2-3 nedelje, i izgleda cetvrtasto slikacu vam bas da oceniteuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1598
30.10.2015 21:39:47   
borica
Dobro vece , drage moje. Danima nisam imala net, pa nisam mogla da vam pisem.
Jocajaca dobrodoslauser posted image
Ja nikako da slikam stomak, moracu sutra. U ponedeljak imam UZ. Pozdrav za sve.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1599
30.10.2015 21:48:44   
alex88
Meni mm kaze da mi je porasto stomak za ova 2/3 dana,a primetila sam i ja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here