marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (7.10.2015 13:24:10)
|
Alex , misli pozitivno, ne vredi, nasi lekari to sve saopstavaju tako olako. Uradjen ti je serklaz samo da ti je rekao striktno mirovanje. naplase zenu i naprave jos gore. I ja sam pristalica toga da treba malo da se pazi kako se trudnicama sta saopstava. Ja sam sad dosla sa UZ iz bolnice(mora kod nji uz pre double testa) Bila sam kod 5 lekara pre trudnoce svi su mi rekli da imam miom, ali da ne diram, to tek posle porodjaja ako ce nesto da se radi, mali je nije smetnja. Sad odem on mi napricaaaaaa-visoko visoko rizina trudnoca, bolje da ne vodi ni lekar u DZ ni oni nego odmah Visegradska. Ja sve kao pa dobro plod je ok/ Maok je nego ovaj miom....ama covece pusti me mioma, jel ima srcane radnje? Ima. Ali znate to je mala trudnoca ne znam kako ce biti posle. To se cesto mora pratiti velika opasnost od spontanog. Dva doktora su rekla da je na spoljnom zidu i da nije pretnja po trudnocu. Jos mu kazem pojavio mi se polip kad sam zatrudnela na cerviksu on mi krnuo onu sondu za UZ oci mi ispale, sad me boli, lezim. Ja izasla, hladna kao spricer. PIta me mama sta je bilo, ja joj kazem, eno je popila bensedin. A ja sam se zarekla da necu slusati sta mi pricaju vec samo selektivno, sto mene interesuje. Mojoj kumi su u toj bolnici rekli da nema srcane radnje i da je plod mrtav,u 9 mesecu...zena rodila normalnog decaka...ali taj stres dok nije otisla kod drugog doktora...no comment. Koleginici kojoj je umrla majka dok je bila trudna su rekli da nosi mongoloida, isto u KBC na Zvezdari. Rodila najlepsu devojcicu koju sam videla u zivotu, zdravu. Samo smireno....bice bre sve ok, samo polako, ne sekiraj se. LJubim![sm=smiley31.gif]
|
|
|
|