sonyasha -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] (7.10.2015 8:25:59)
|
Dobro jutro, drage trudničice! Da li je neko raspoložen za nesić? Inače, nama je valjda glavno ludilo prošlo i Vojinu je konačno pala tura ispod 39! ganjamo se sa 39, 40 već tri dana, mrtvosani smo! Ja sam uglavnom ok, ali što kažu ženske, pomislim na Budu samo kada krene da se gura a i on je mnooogo dobar već, pa sačeka da Vojin zaspi da krene pipirevku [sm=smiley36.gif] Svašta nešto čeka, ali neka čeka da nas se prvo mane ovaj virus pa ću da krenem redom plućno, krv, giša itd. Nadam se da ste mi dobre! Čekamo sada Jeki![sm=bravo.gif] UM, drago mi je da je sve prošlo dobro na UZ![sm=bravo.gif] Alex, super što si prebrinula serklaž, sada će biti lakše! Di, sada nam ide osmi, ti si već tu, moramo da se primirimo malo! Ja tretiram 36 punu kao sigurnu zonu! Posle toga može kako hoće Popkice, pročitaj temicu pa ćeš videti da sve, manje ili više prolazimo kroz te dileme, ali sve legne na svoje! Nekako sam ja prihvatila Budu baš kao što sam objasnila i Vojinu, "Sada mama tebe voli najviše na svetu, a kada se Buda rodi njega ćemo nas troje zajedno da volimo i pazimo!" [sm=smiley36.gif] Odoh da pijem kaficu!
|
|
|
|