Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 9:57:27
|
|
|
|
branki*
|
jeste bio pakao nocas...ovo leto stvarno mnogo toplo bilo..ali,dobro.uh kako mi se ide negde na neki odmor...a,mami me ona kokakola iz frizidera,a mislila da danas krenem sa dijetom.koja sam ja...mozda da stavim jos jednu kafu
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 10:09:43
|
|
|
|
emicaa
|
Imali smo pravo ljeto,baš me zanima dal će biti i prava zima.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 12:33:52
|
|
|
|
branki*
|
napolju je pakleno vruce,skuvala sam se.isli smo do bozinog vrtica da vidimo to oko njegove ishrane.pakao!ne pamtim kad je bilo ovako prvog septembra.bar smo zavrsili to za sta smo isli.boka spavala u autu ,tako da sad nema sanse da odmorim od nje malo.odoh u kafanu na ladno pivo
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 12:35:39
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Imali smo pravo ljeto,baš me zanima dal će biti i prava zima. Emice kako to mislis imali???? pa valjda ce da bude jos toplog vremena. Makar ceo septembar i pola oktobra. Dosta, a onda zima neka bude kakva hoce.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 13:57:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ok imamo pravo ljeto ja bih da se nekako izvučemo bez zime
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 1.9.2015 15:48:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Mrtva sam. Jutros vodi mm do bolnice, pa onda u skolu. Posto sam imala vremena otisla sam po mm, pa ga vodila na posso. Vratila se u skolu. Posle sam morala i do seoske skole. Ajde u povrarku po Teodoru u vrtic. Sad cekam da se probude mm i T da idemo na cestitku kod mm-ov kolege. Porodila mu se zena. Bas je naporan dan.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 0:09:39
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!!! jooj,pa vi ne možete da zamislite koliko sam ja srećna zbog ove vrućine!!samo da potraje da možemo da se kupamo!!mi se vratili iz Bezdàna,sjajno smo se proveli! sutra ustajem,vodim luci na sistematski u 7.laku noć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 6:38:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
od danas sam na hirurgiji ,volontiram OPET ,pa tako pozelite mi srecu ,pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 7:00:07
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, srecno doktorkristal , a ja sam se naspavala lijepo, bez buđenja do 6.15h, extra !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 7:54:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja pojma nemam da li je se T budila,ja je nisam čula Kristal srećno,ima li šanse da ostaneš posle volontiranja
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 8:56:24
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! sinoc nisam stigla da se javim,bili na bazenu,i danas cemo.skroz je drugacija prica oko vrucine kad si pored vode,nije tako strasno.vodili i boku,nisam uzimala kolica,na brzinu uzeli dva peskira o posli.super je bilo.posle dok sam sredila haos u kuhinji i dnevnom,istusirali se i legli.kupatilo i vc i domestos me i dalje cekaju kris,srecan pocetak,nadam se da ce biti neka vajda.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 9:05:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...meni je od juče krenula sezona rođendana Juče smo proslavili Viktorijin 11. rođendan...u subotu slavi u igraonici za drugare...u ponedeljak je rođendan mužu a u sredu najmlađem sinu...onda imam pauzu desetak dana i 20. srednji sin...znači samo pravim spiskove šta praviti i šta kupiti
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 13:53:01
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Viki,pa vama je onda septembar super veseo, slavlje svake nedelje Ja pravim planove, zasad u glavi, kod nas je duplo slavlje
< Poruku je uredio Mariya -- 2.9.2015 13:55:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 2.9.2015 14:52:36
|
|
|
|
emicaa
|
jao Vik kod vas septembar,kod nas je takav bio avgust,4 rodjendana,svaki vikend po jedan sad smo mirni do novembra tad ima Dora pa posle par dana od zaove sin
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 6:50:34
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mame...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 7:51:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,Šerpi kako ste
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 8:17:08
|
|
|
|
branki*
|
cao,mame!i mi ustali,ja pijem kafu...ne vredi vise ni da kukam kako mi fali odmor..bas sam nenaspavana i umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 8:21:05
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, Branki i ja pijem kafu ! Mi smo ustale u 8h , Branki dragi počeće i Boka spavati, mada znam kako ti je, da su ti bar 2 noći da odspavaš kako treba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 8:25:07
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ma kakve dvije noći nije to ništa,meni sad treba jedno godina da se vratim na staro a mogu samo sanjati o tome
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 8:27:05
|
|
|
|
branki*
|
eco bas tako,to i ja kazem,da mi je samo dva dana da odmorim sama,da napunim baterije,pa posle jovo nanovo juce ceo dan gledala neke haljine po netu,danima vec,i sto vise gledam sve sam manje pametna koju cu da uzmem....
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 8:43:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Dusa mi spava. Na posao idem oko 5. T je danas kod kuce. Pokvario se auto. Valjda ce mm sam da popravi. Sad cekam da im we skuvaju jaja, pa da doruckuju. Branki stavi slike haljina u temu, pa da glasamo .
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 12:38:03
|
|
|
|
amdn
|
dan mame, ja lencarila celo jutro, sad spremanje rucka, Branki fotke da glasamo sto kaze Sanjica, mozda bude nesto i za nas :) napolju bas toplo al uzivam. odoh da skuvam jos jednu kaficu i spremanje rucka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 12:40:42
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao mamike Branki daj slike pa da pripomognemo nego žene imamo li neku temu o društvenim odnosima dece dok su ovako maleni kao M? Nešto bih vas priupitala za savet..
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 12:53:50
|
|
|
|
daca77
|
Jole, O cemu se radi? Ja nesto ne stizem nista ovih dana...ne mogu da vas uopste pratim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 3.9.2015 12:59:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
evo mene ,mrtva sam Dora mi nije spavala opet celu noc,ali bukvalno,ja ne znam vise sta da radim majke mi,na poslu umalo nisam pala u nesvest puno se stoji,a ja sam spavala svega sat ipo,plus da izdrzim sa njom do veceras,ja ne znam stvarno sta cu i kako cu da li ce biti vajde pojma nemam ,mesec dana cu da radim ako ne bude nista napusticu,necu niko da me iskoriscava vec su jednom to uradili
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?