Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:32:54
|
|
|
|
vocicana
|
Dala si mi dobru ideju... Hmmm, da znas da cu pogledati nesto tako, ja ne nosim farke ni bez bebe, a ne sa bebom, ali hajde jedna pp za tebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:34:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre, pokušaj da smanjiš unos soli radi tog oticanja. Mada od ove vrućine i pritiska lako otičemo. Voci, draga. Moj brat bio na Islandu, hteo da mi kupi obični magnet za frižider, ali košta 20e. Ja rekla ni u ludilu. Relja se ugledao na Bekolinovog Lazara, pa ne žuri. Maraj, UM, i ja ustajem jednom noću, već sada. Lidija, kako si danas? Ja sam sredila kuću i upalila klimu, ludim koliko mi je vrućina.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:41:45
|
|
|
|
adulence
|
Maraj ja kapiram da ces ti za 10 dana da se druzis sa bebitom... IZVORNA PORUKA: Maraj Suzi i ja bi volela....mada samo da mi kaze da je sve ok i da necu uskoro to bi mi bilo jos bolje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:42:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam ti malo teska na neke stvari, msm nema potrebe bacati novac u toj meri da bi se svi zadovoljili. Nego, belgijska cokolada iz prve ruke, svima da se slade, deci po neka igrackica, to je to. Ipak sam primila toliki novac za jubilarnih 10 godina rada, kako da sebi nesto ne kupim , pa makar I jednu cokoladicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:42:29
|
|
|
|
madre
|
mogla bih da smanjim unos soli, a i sve ostalog vala natovih se kao prasica vec... evo i ja doruckujem pa bih mogla da se malo bacim na posao. majku mu, kakav je to magnet za te pare, dodas jos malo para pa kupis fizider voci, tek ide zima, tada cu i biti najtrudnija tako da bih bas volela da ih imam...
< Poruku je uredio madre -- 18.9.2015 9:43:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:43:59
|
|
|
|
vocicana
|
Nadam se da ti je pp pristigla, bez obecanja, ali ako naletim....NIKAKAV problem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:54:37
|
|
|
|
madre
|
nije mi stigla... ali taman posla da se mlatis time tamo! zaboravi, mora debela to da proba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 10:04:02
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ahahah, Madre, u pravu si za magnet, beži bre, sećaću se da je bio tamo i bez magneta. K mi je postao užasno nervozan nakon što M ode u vrtić, kapiram da tako protestvuje što nje nema kući. Samo kenjka i traži da ga nosim, a mene kičma odvaljuje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 10:08:28
|
|
|
|
Jekica_88
|
Cao stomačići Bila sam prekjuče na jedan dan u bolnicu da mi se odrade potrebne analize za carski i pustili me kod mene nema ni kontakcija niti sam otvorena a moja Milica se ne smiruje njoj se još ne izlazi. Idem na prijem u bolnicu u ponedeljak pa mi rade carski ili ponedeljak ili utorak. Ne mogu da verujem da je došlo vreme jedva čekam . Čitam vas svaki dan i držim vam svima palčeve da sve prodje u najboljem redu . Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 10:23:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao jekice i ti ces oko ponedeljka ko lidija a "bezis" mi samo za 3 dana suzi ja mislila da joj veceras pustim poruku pa cu videti šta ce mi reci. U svakom slucaju sta god da mi kaze , javljam ti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 10:31:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suzi,Maraj uskoro cete i Vi..Jekice i ti si na pragu.. Ada sta cekate Vi ?vreme je da se vidite ti i Relja... Ja jedva cekam taj trenutak..a isto tako jedva cekam trenutak u kuci Jovan,mm i ja.Svima saljem grlisu.. Mamaj kiss.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 10:37:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ja uzurbano perem sve sto dohvatim....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 11:29:49
|
|
|
|
jess021
|
Hello! Nocas nista spavala nisam, okretala sam se kao na raznju, pretoplo je bilo. Jutros isla da radim test za zuticu i malopre sam dosla kuci, lipsala sam. Sve sam procitala, a zapamtila ponesto. Lidija, drzim palceve Superm, jos malo pa cete svi biti zajedno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 12:40:50
|
|
|
|
adulence
|
Lidija ja bih ali ovom mom decaku je izgleda super unutra...tako da ne znam ni sama sta da ocekuj3m od ovog mog lenjivca...hehehhe...joooj krece baby boom...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 13:05:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Mamaj nemoj mnogo da ga nosaš, pazi se. Lidija navijamo. Ada još malo... Pa i Jekica, uhh ima nas dosta. Maraj javi mi obavezno, ja ću joj ujutru poslaći poruku da vidim šta će meni reći. A ti mi obavezno javi šta je tebi rekla, da znam otprilike, mozda i mene tada primi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 13:05:10
|
|
|
|
janabons
|
Dobar vam dan trudnice Vidim da nikom nije jos krenulo, taman za vikend da malo zahladni Izgurala sam celo leto , al ovih par dana vrucine mi je mnogo tesko palo...sinoc sam i otekla, a plasim se tog oticanja, i opet sam se izoblicila u licu Stvarno jedva cekam da zahladni. Lidija, bas mi je drago sto ces u ponedeljak upoznati Jovana...ja sam danas trebala u Visegradsku i rece mi dr da idu na kongres, a bas sam se uzelela da vidim sta radi beba... Superm, jos malo i gotovo
< Poruku je uredio janabons -- 18.9.2015 13:06:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 13:18:30
|
|
|
|
Maraj
|
Oooo danas su svi dr na kongresu stigli mi stikeri za zid iznad krevetca. Cekam mm da dodje s posla pa da vidimo kako se lepe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 13:35:09
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo divno maraj videla sam kada si stavila link bas ste lepe izabrali i jedva cekamo da vidimo slike sobice...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 14:10:50
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao drage moje debelice! Evo nas u Ćupriji, uživamo! Mišule sa babom puni bazenče, ja se izležavam u hladovinki :-) Vidim da od ponedeljka kreće bebi bum, čekamo, držimo fige i navijamo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 14:30:28
|
|
|
|
adulence
|
Sonya uzivaj sa familijom...ja jos nista nisam kuvala ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 14:32:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ja isla po nalaze. Hemoglobin 108....pao. Otkud znam, valjda cu ga nekako uspjeti odrzavati do kraja. Inace, recicete da sam luda. Sve smo vec sredili i zavrsili. Mm ode na put, ja nesto gledam jedan zid u sobi...kupim boju, ljepljivu traku i evo...pravim mornarske pruge, tj krecim
< Poruku je uredio bebilule -- 18.9.2015 14:33:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 14:39:07
|
|
|
|
Anoniman
|
juhu evo i nas... lidija, jekice, superm jos malooo, i stizu bebe... bebilule ludaco maraj cekamo slicice sobe i kolica uzivo ja sredjvala pete i noge, pa da spremam rucak, meso je u mleku kasnije da ga pohujem, sada cu malo da izadjem da osuncam noge, kasnije lak,i ujutru frizer sminka, sredim unu i spremni smo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 15:00:16
|
|
|
|
Maraj
|
Um jedva cekam slike u haljinicama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 15:12:45
|
|
|
|
adulence
|
Bebilule ako se ti dobro osecas kreci,sta te briga svako najbolje poznaje svoje telo...bice to super zid....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 15:20:21
|
|
|
|
adulence
|
Jaooooo a meni nestala sada struja,pa sta je ovo,niti mi sada klima radi,niti mogu da kuvam....grrrrr....valjda ce brzo...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?