Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:22:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro, društvance. Evo ja pijem kakao, sanjala sam ga noćas i sad skuvala M čaj i sebi kakao, pa u vrtić. I ja ponekad pomislim ma to 'svekrvovanje'. Neće nam biti lako, mada ću ja biti i tašta, pa ću nekako da balansiram. Odoh sada, pa čitam posle jutarnje prozivke.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:33:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Maraj uvek ima neke zanimljive greške BRKAN je šutira, dreKnula malo Hahahahha, bas me slatko nasmeja. Maraj ja sam manje trudna nego ti pa sam isto otvorena prst ipo, ništa strašno, normalno za ovaj period trudnoće. Ja fino spavala, sad čekam vizitu, dođe još jedan vikend, samo da proleti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:37:27
|
|
|
|
Maraj
|
Jao suzi nemoj da pricas!!! Nisam primetila da sam umesto bekan napisala brkan....sta cu opet kazem debeli prsti , slovo do slova na tastaturi...a ja ne kontrolišem sta napisem pre nego posaljem.... drage ja danas usla u 38.nedelju. uh bar jos 10 dana da izdrzim....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:38:14
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i id mene,evo ja spremila ivu za vrtic sad cekam mamu kada krene na posao da je pokupi i odveze...stavila sam verovatno poslednju sliku iz ove trudnoce u temicu,bas sam se nesto rastuzila...hehehe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:42:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj a koliko god još da izdržiš to je super, kad god sad da te porode je odlično. Ja željno iščekujem sutrašnji dan da se dogovorim sa Anom oko porođaja. Adulence nemoj da si tuzna, čim bebac malo poraste vi onda treće..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:48:18
|
|
|
|
Maraj
|
Joj suzi mene neki zent uhvatio.... nisam jos razmisljala o porodjaju. Ja bi jos da trudnujem nesto mi proletela trudnoca....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 7:56:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh pa ja samo da mi protekne sve kako treba, to mi je na pameti, inače bih rado da se porađam. Previše sam teška sama sebi, i velika, i troma i sve me boli, tako da jedva čekam. Al kad dođe taj dan biće frke panike koliko hoćeš
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:02:09
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro trudnjace! Ja iz doma zdravlja. Vadila nalaze, u ponedeljak na kontrolu. Sad sam lijepo sjela u jednu bastu i uzivam u solo kafi. Ljub za sve. P.S. I ja sam sinoc razmisljala kako se blizi kraj i jesam li ikako mogla jos vise uzivati u trudnoci
< Poruku je uredio bebilule -- 18.9.2015 8:03:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:46:25
|
|
|
|
adulence
|
Maraj bez brige draga ... suzika jos malkice... Bebilule uzivaj u kafici...nemma nam trudnica uspavale se izgleda...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:53:49
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooooo evo i nas... ja svaku noc ustajem da piskim kao da sam opet u prvom tromesecju, samo tromija, i opet palim gasim bojler
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:57:25
|
|
|
|
Maraj
|
Jao um i ja...stalno piskim.... jos me iz sna takva bol probudi i grč u stomaku koliko mi se piski da jedva odem do wc-a
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:58:26
|
|
|
|
vocicana
|
Ma kakvi uspavale, ja sam budna jos od 7:30, zato uvece ne sastavim 22 h, stvarno sam katastrofa! Bravo devojke, ja citala postove pa da nesto ne propustim. Vidim da se teren polako rasciscava , msm ja se sada sa smokvicom u stomaku smejem, a bice mi smesno tek kada dodjem u vase nedelje. Mamaj bila je u sopingu juce jedno dva sata, sama bez mm, kao I svaki muskarac nema on zivaca da se drnda tu dva sata I da ulazi svuda redom. Sestricinama sam kupila igrackice, majko moja kakvih stvari sve ima, sebi neki lep ves, pa cu sutra polako da sastavim. Svasta bi ja sada, ali videcu kako da se organizujem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 8:59:16
|
|
|
|
vocicana
|
Ada, dala sam komentara u slicicama, bas lepo stvarno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:01:34
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cao zgodne zemske...evo mene da Vam se javnem..zeza me net u bolnici,u ponedeljak je carski oko 10:30h.Danas je kongres ginekologa i akusera pa ce bolnica biti gotovo bez lekara,samo dezurni.Superm na kom odelj.lezis?Ja sam stabilna,samo me emocije zezaju..jedva cekam susret sa mojim najvecim bogatstvom Jovanom..sve Vas puno pozdravljam ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:06:38
|
|
|
|
vocicana
|
Jeee , bas sam se pitala gde si. Kako je to lepo, dolazi ti sincic, nagrada za trud I zelju sa mnogo ljubavi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:11:18
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari lidija i superm, bas sam se pitala sta je sa vama... bebe samo sto nisu stigle mada i maaj, ada, suzi, jess uskoro odlaze odavde, stvarno ce biti pusto! voci, meni je hitno potreban jedan soping, malo da osevezim garderobu, a i kad pominjes ves i to mi je prekopotrebno bebilule, uzivaj u kafici ja sam ovih dana mnooogo razdrazljiva, tuzna, nervozna, onako hormnonski bez specijalnih raloga, nadam se da ce uskoro proci... inace, dosta sam i otekla, nisam ocekivala to ovako rano... danas idem na EUZ, radijem se bas ali nekako imam i tremu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:14:06
|
|
|
|
adulence
|
Jaoooo lidija divno u ponedeljak nam stize bata jedan,jedva cekamo i navijamo da znas...ko zna ja mozda budem iz porodilista navijala...salim se ja nemam nikakvih simptoma skorog porodjaja,ahahahha,ko zna jos koliko cu ja da guram...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:14:08
|
|
|
|
Maraj
|
Jao lidija super Znaci dali su ti termin za CR. Jao ni u Frontu nema nikog tj moje dr zbog tog kongresa.... zato cu u subotu kod nje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:18:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Lidija superrrr navijaćemo najjače za vas dvoje Maraj sutra ćemo valjda i ja i ti dobiti termine za CR, ja navijam za to.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:19:04
|
|
|
|
vocicana
|
Madre za svaki dzep po nesto. Msm, ima prelepih stvari, ali juce sam se iznenadila cenom najobicnije bluzice sa tru cetvrt rukavima, nista posebno, 18 e, ili dzemper koji josta 59 e, takodje nista posebno. Onda sam pronasla neku radnju, sa solidnim stvarima, posto cu tek biti meca, da kupim neke ok trenercice I helanke, e tu za 100 e da se obuces I menjas svaki dan kombinacije, napravila dobrih 5 I samo teras. Takodje mi se svidja, to nigde nisam videla da toliko gratisa dobijes, tipa jedan kupis drugi po tvom izboru gratis, npr Listerin voda za usta, jeste cena 6,33, ali imas za te novce 1 l tecnosti I fino. Sutra I u ponedeljak cu iskoristiti vremena jos malo da kupujem pa onda evo mene Srbijo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:19:47
|
|
|
|
adulence
|
I ja navijam za vas pa da znamo kada da ocekujemo lepu decicu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:21:32
|
|
|
|
vocicana
|
E da, srecno tamo na uz, javi kako je bilo. Ja treba da ga radim 24.9, ali s obzirom da samo jedan covek ima taj uz prijatno naravno I cena pregleda je 40 e, a ja sam u losim odnosima sa njim , necu ga ni raditi. Samo da izmerimo to sto treba pa da dajem tu krv za double...triple...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:23:10
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi i ja bi volela....mada samo da mi kaze da je sve ok i da necu uskoro to bi mi bilo jos bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:26:11
|
|
|
|
madre
|
maraj, ne moze ona sa sigurnoscu da ti kaze da li ce ili nece uskoro... zato se CR i zakazuje malo ranije. ja sam ga radila sa punih 38 nedelja voci, ja kad bih nasla trudnicke farke na akciji bila bih presrecna, ovako su bas preskupe!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 18.9.2015 9:28:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci samo ti uzivaj u kupovini... Maraj pa rećiće ti otprilike, lupam kad budeš punih 38 ili 39 nedelja da dođeš i to je to. Šta si odlučila za sutra dolaziš i čekaš je ili šalješ sms?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo mom detetu kojeg više nemaDanas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?