marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] (29.9.2015 17:42:09)
|
Evo me, vozio me muz, dosla sam ekspresno. Stigla sam i da odem po rezultate krvne grupe i rh faktor u privatnu laboratoriju. Sad sam banula tamo onoj, ne da sam se naostrila. Ali druga je bila. Svejedno, cim kazes "Izvinite samo da pitam" one se brecaju. Sad sam dosla, tresnula tasnu na pult tako da je odmah prestala da razgovara s koleginicom, i rekla joj da mi trebaju odmah informacije. Imam zakazano za 07.10. receno mi je prvo morate vi da pregledate. Kaze ona da jeste to tako. Aha rekoh, receno mi je da je obavezno. Kaze jeste obavezno je. A zasto? Pazite sad izjavu:"UZ DZ nije merodavan, mi ga ne priznajemo, morate kod nas da uradite UZ". Dobro ako je UZ, neka zevaju, ne ide mi se da menjam uput, samo da me ne pregledaju onom metalnom skalamerijom. Pitam kod koga sam zakazana posto ni tu info nisam dobila jutros...tek kad mi rece kod koga...a ona me stavila kod najgoreg skota pred penziju, matorog nekog namcora kome je pola zena maltene capnulo na porodjaju. Nikad toliko nagrdjenog ginekologa ne videh. Rekoh ja da necu kod njega imam lose iskustvo, hocu kod nekog drugog. Videla ona djavo odneo salu, da sam joj se izbecila, i da sam besna zbog jutrosnjeg desavanja, izbrisa korektorom i zakaza me kod neke doktorke. S kim i da sam se cula danas, sve su se krstile, niko jos cuo nije da moras da radis novi UZ da bi zakazao dabl. I to iz kog razloga. Jeeeste njihov ce videti da li se mali igra eci peci pec sa prsticima unutra. [sm=zz_smug.png] Ali dobro....bitno da zavrsih ja, naravno drskoscu i rezanjem pre nego jutros crvkutanjem i osmehom. Vole grubu igru, ne vredi...
|
|
|
|