marinchica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] (29.9.2015 15:15:23)
|
Bibilib, cestitam! Pitanje opet za moje drage zene....sta cu, jos sam sveza trudnica, prvorotka, nemam jos pojma. Dobila sam uput za Double test, pita me doktorka gde hocu, ja kazem Zvezdara jer mi je najbliza. Za porodjaj o tom potom, rekoh ajde tu mi je blizu. Mora da se ide da se zakaze,ne moze telefonom. Naravno, na stranu i sto je sve staro, sto oko 40 trudnica ceka na pregled, dodjem na salter, prvo cekam da pozeli da me registruje, jedno 15 minuta sam je gledala kako pise i pise i pise. lepo joj se obratim da treba da zakazem double. Pogleda me kroz naocare i besno : "ne moze bez uputa!!!!!! " "Imam uput." " Dajte!!!!" " Izvolite." Gleda ona i kaze"dobro, a vi ste trudni?" (Ne nisam curko dosla sam oci da ti vidim.) Rekoh jesam. "Znate kod nas je obavezno da vas prvo pregleda nas lekar pa kad on ustanovi da moze onda se zakazuje double test. ne moze samo da se zakaze.Hocete da vam zakazem pregled?" zakaza me. Izadjem i sutnem se u dupe, sto pristadoh. Sta ima mene ko da pregleda, ja imam uput. da sam htela da mi se tu vodi trudnoca, tu bih i dosla. Zovem DZ, pitam jel mogu negde drugde...kaze moram da idem u DZ da mi se promeni uput. Eto, htela sam da mi bude blizu, sad opet preko prece naokolo blize, ispocetka. Da li su nekog jos ucenjivali u bolnici da nece da radi Double test ako prvo ne urade oni pregled iako ja imam nalaz od svoje doktorke?
|
|
|
|