MAMAMAJ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] (27.9.2015 18:08:55)
|
E, Maraj, i moj se slično ponaša, valjda ovo vreme tako utiče na njih. Jole, moji su onaj jedan dan bili katastrofa, baš sam se uplašila kad sam čula to kašljanje, ono kad imaš osećaj da im se tresu pluća. [sm=zmeden.gif] Što se tiče nošenja, znam da će mnoge sada da se iznerviraju, ali ja Kostu nosim kad god on to zatraži. [sm=zmeden.gif] U normalnim uslovima to bude podizanje iz čučnja, tako da nekako njegovu težinu prebacim na moje bicepsei tricepse, ne na stomaj, podignem ga, prošetam do kreveta, stolice i sednemo da se mazimo. A kad je bio bolestan, malo sam ga duže nosila, ali opet nekako gledam da to bude rukama, stomakom minimalno. Šta ću, najčešće smo sami, a on tek 8.10.punih 14m, beba je i on još uvek. I to teška beba... [sm=smiley36.gif] A inače, i kad idemo napolje sami, nosim ga niz stepenice i nazad. [sm=zmeden.gif] Janabons, ja ne verujem da je tako upamtila nazive ulica, baš me prijatno iznenadila. [sm=smiley36.gif] A lapsus joj je premeden. Blago vama kad ste izlazile, nama je to po kiši ipak prekomplikovano.
|
|
|
|