Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] (27.9.2015 17:33:22)
|
Dobar dan ženskice, pomalo vas čitam, ali nikako ne stignem da napišem ponešto, baš mi nedostaje trudničko ćaskanje...Ovaj virus je užas, ja sam ga preležala na nogama, a sa Milom je šou još uvek, jako se plaši od šlajma pa imamo vrištanjac po celu noć. Hvala Bogu da je bar temperatura prestala. Baš sam se namučila ovih dana, ali što neka od vas reče, čini mi se Voci, mi majke imamo nadljusku snagu kad su deca u pitanju. Sutra ću da idem da kupim pojas, baš imam težinu u stomaku, i povremeno BH kontrakcije. Mamaj kako ti izlaziš na kraj sa oboje bolesnih? Mogu da zamislim...Jel nosiš mlađe dete kad je gusto? Baš sam se obradovala novim trudnicama! Von, Anck za vaše treće sreće [sm=bravo.gif] [sm=smiley27.gif] Alex, Marinčice neka vam je laka trudnoća drage [sm=smiley31.gif] Ali moram jedan poseban zagrljaj za moju koleZinicu Sosu, ženoooo konačno, biće sve u redu ovog puta, spičili me hormoni pa se i zaplakah kad sam te videla u temi [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Maraj, Jess držite se? [sm=smiley31.gif] UM gde su slike sa slavlja? [sm=bravo.gif]
|
|
|
|