Jole84 -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (12.8.2015 22:21:28)
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Jano ja sam se izvinjavala sinu kad sam saznala da sam trudna. Bas sto neko napisa,osecala sam grizu savesti, kao da cu da ga izneverim Ali onda dodju ovi maleni i uvuku se pod kozu za cas...:-) Kod mene je jos manja razlika nego kod tebe, 25m,jos je bio malen. Sad kad pogledam slike,bio je jos uvek bebac..Ali su zato sad njih dvoje super ekipa! Tiziana kod nas će razlika da bude 22 meseca, baš mala...zato i brinem, kako "velikoj" bebi da uskratim pažnju zbog male bebe, nekako mi se čini da je starijem detetu lakše da objasniš da je voljeno i dalje, šta znam možda i grešim, volim što je mala razlika ali mi baš frka kako ću. Piši nam češće [sm=jezicek.gif] Suzi baš lepo što će drugarica da ti bude tu, to mnogoooo znači. Meni je drugarica babica, nije uspela da mi bude na porođaju, ali mi je posle svih 6 dana pomagala oko bebice i tuširala me, mnogo mi je značilo. I uvodila mi je druge drugarice da me vide, čak sam i kafu pila [sm=jezicek.gif] Popkice izgleda se sve koje nosimo drugu bebu osećamo slično...meni sad malo laknu kad vidim da su generalno sve uplašene za tu "deobu" ljubavi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|