RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 9:48:00)

maraj, dan pre i oko 4 posle, spremi se na nedelju dana

oce li ove vrucine oladiti [sm=smiley36.gif]

jabudic, frcokla, super za kucicu [sm=bravo.gif]

jao uspela sam sve bebine stvari da operem i ispeglam, bas sam ponosna na sebe [sm=smiley1.gif] nisam bas pod konac peglala, da se razumemo, to je nemoguce po ovom vremenu.
moracu da zovem zenu, nista ne mogu da sredim, a mm nit je vican niti bih ga jos sa svim tim davila. ali je bar video sta su to ti cuveni "zenski poslovi". uzasss

Maraj -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 9:49:41)

Ja jos nisam ni usla u porodiliste ja razmisljam kad cu kuci [sm=jezicek.gif]
ma sad to oko CR samo "davim" ljude da mi pricaju o svojim iskustvima. Moracu kad budem imala vise vremena da isčitam one rr dnevnike sa porodjaja. Zadnji sam citala šerpicin a da je bio CR

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:04:07)

Stomacici [sm=smiley31.gif]
Maraj jesmo li to nas dve od danas u 8 msecu, auuuu ala leti vreme [sm=smiley1.gif]
Ova vrucina nece da popusti ni malo, ne znam da li je gore nocu ili danju, to me smori vise nego bilo sta, plus radovi po stanu traju jos i ja im kraj ne vidim, da poludis [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:10:19)

Jekiki da u 8.smo od danas [sm=bravo.gif]
joj ne pricaj mi nista o radovima. Ja izludeh.... a tek treba da se kreci.... nisam isla ni za bebu nista da gledam ne stizem od majstora....imam samo garderobicu ostalo nista....

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:12:50)

Ti bar garderobicu a ja jos nista nisam kupila, sve kao cekam da se zavrse radovi, jedino krevetac ovih dana treba da mi stigne od kume, a gde cu ga pojma nemam hihihihi

Joj jutros sam se ismejala slatko, lezala sam na boku kada se smizla probudila i tako me zaljuljala jer je pocela da se proteze i rasteze u stomaku, da sam mislila da je zemljotres, bas je ojacala [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:20:59)

Ja lezim sada i gledam kako mi se atomak na sve strane razvlaci,blesavk dete...nama je ostalo jos da kupimo dusek,povijalicu i kolica...i to je to stvari su mi oprane i slozene,sve ostalo imamo...

Maraj -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:28:01)

Meni moj bekan ne da da lezim na levom boku. Tu su mu nogice jer je karlicno...odma se buni
Tako da me desni kuk boli sva sam nazuljana
i ja treba da operem bodice koje sam kupila i ove sto sam dobila al ne mogu jos jer nismo kupili ormaric pa ako sad operem sve ce se uprasiti....jednom sam samo bila u Aksi videla sam da tamo ima tih ormaruca i krevetca....tako da cu verovatno to tamo uzeti samo da nadjemo vremena izmedju majstora

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:33:09)

Hihihihihi Adulence kad krenu da razvlace stomak ko u Sf filmu ocekujem da ce da izleti nesto [sm=smiley36.gif]
Maraj ma i mene boli i rep i desni bok , a smizla okrenuta na dole glavom, navodno je zauyela polozaj kako treba

Maraj -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:37:20)

Super jekiki. Moj nece karlicno je pa to ti je.. tako da dok vama "razbijaju" rebra moj bekan ne prestaje da me gazi po bešici i grlicu.... tako da mi dr rece svakako bi isla na CR znog njegovog položaja. E a rukice su mu oko mog pupka i stalno mi se pupak pomera [sm=smiley1.gif]

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:40:09)

Dusa mala, ma kako god okrenuti bili uskoro cemo da se mazimo sa nasim bebama, boze zdravlje [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 10:49:44)

Dobro jutro i od mene, opet am lose spavala, ali nema veze.
Danas po terminu ulazim u 8. mesec, bas sam happy.
Mi smo narucili komodu, pa cu prati i peglati kad stigne, da odmah mogu slagati.
Bas ste se raspisale nisam sigurna da sam sve pohvatala.
Um, super za majstore.[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:34:20)

I moja ume tako da se razmrda, cas je levo, cas je desno!
Mi danas cistimo, kucu, ja ribala frizider , pa cu u nabavku[sm=smiley1.gif] mada zvanicno ciscenje tek kada stignu prozori, i onda krecimo, i posle toga i ja krecem sa pranjem[sm=smiley36.gif] mi smo sve kupili, ostalo mi je samo da spakujem torbu za porodiliste, i da kupim kozmetku za bebu[sm=smiley1.gif]

Jess [sm=bravo.gif] za 8[sm=bravo.gif]

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:38:25)

UM svaka ti cast, ti si bas vredna, skoro sve si pripremila , ja ne znam ni odakle da pocnem, sta prvo da kupim, sta mi treba itd bas sam u problemu, ali kod nas je uvek tako, sve u poslednji cas hihihihi

Anoniman -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:43:24)

Jekik ja sam pocela oko 18 nedelje da kupujem, iskupovala sam odelaca kao da mi je prvo, a od Une imam gomilu, tako da me jedno 2 dana nece videti svet od peglanja i pranja, kupila sam flasice, posteljinicu, baldahin, cebence, peskirice, nova kolica[sm=smiley1.gif] ostala mi samo kozmetika, laze, cesljic za kosu, za noktice i pelenice , i da sebi sredim torbu Boze zdravlja, ali to cu u septembru[sm=smiley1.gif]
krevetac, kadicu za kupanje, i tako te neke stvari ima od Une, a planiram da kupim leazljku za bebe i to onu sa vibracijama, za U nisam imala, a sada imam u planu..

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:50:06)

Joj zavrtelo mi se u glavi od spiska [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] bice meni i mm veselo kad krenemo u kupovinu [sm=smiley36.gif]
Ta lezaljka sto spominjes deluje mi kao super stvarcica, bas sam je gledala pre neki dan i mami me da je kupim

Anoniman -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:51:24)

Jekik ahahahaha bolje resavaj dok jos mozes, kada udjes u 9 neces znati sta te snaslo[sm=smiley1.gif]
Hoces li ti na prirodni ili na cr?

Meni se svidelo jedno 2, 3 modela, moracu da odlucim koji cu, rekla sam cim legne prvo trudnicko bolovanje kupujem je , cene su im od 9000-12000..

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:52:28)

Verovatno prirodni ako sve bude islo po planu kao do sada, nekako mi je ta opcija bolja [sm=smiley1.gif], o CR nisam ni razmisljala, a i niko mi od dr nije spominjao za sada

Anoniman -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:54:00)

Super, ici ce dace Bog, kada je do sada sve islo[sm=smiley1.gif]

jekiki -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:56:13)

Nadam se da hoce. Sto kaze moja dr u domu zdravlja ako se trudnoca nastavi ovako mogu i na livadi bez problema hihihihih

cockic -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 11:57:32)

Ja sam UM uzela chocco ljulju za sina i nije imalo efekta i ja je vratila.tad je bila oko 16000din.lepa stvar ali sve je do dece.moja su specifična [sm=smiley36.gif] sin pogotovo setim se pre neki dan kako nam je prva vožnja kolicima izgledala posle 20 minuta dete krenulo da plače a ja nemam pojma sta mu je a babe me spopadaju po ulici,a ja sva izgubljena sela sam na klupu i dala mu da sisa.nisam ni razmišljala šta će ko reči mada nije upalilo.dete mi je mrzelo kolica od rođenja.svaka šetnja traje 30 min i onda vriska klasika babe prilaze dete vam place.ja ga uzmem i naravno kad ga nosim čuti.i onda jednom rukom vozim kolica u drugoj nosim njega.nama su sve sprave gde se sedi bačene pare bile.šta reči on ni u sedištu kad se vozi je samo ustajo i kenkao.a sva deca se uspevaju.sem njega[sm=smiley36.gif]

janabons -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 12:44:41)

Al ste se sve opremile, svaka vam cast[sm=bravo.gif]
Mi nista jos nismo spremili,mada mislim da mi nista nece trebati,jer mi je od Jane ostala masa stvari i neobucena.PAsce sigurno bar neko zimsko odelce. NAdam se da ce mladja gospodjica vise koristiti ljuljasku, posto je JAna bas slabo koristila[sm=smiley36.gif]
A pranje i peglanje, mislim da ce me uhvatiti kad udjem u deveti, za sad nista[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 12:58:19)

Ala ste se raspisale, mašala.
Ja išla s mojim muzem u kupovinu, da mi ostavi zalihe pre nego što ode, kreće danas popodne.
Crkla sam što od vrućine što od toga što nemam kondicije ni gram, baš sam se ulezala, al šta ću kad moram, i baš mi je teško pala ova šetnja, izađi iz auta, uđi, tako desetak puta, no dobro, sad sam legla.
Ja kupovinu za bebe privodim kraju, još su mi sitnice ostale, to moze i mm.
A što se tiče pokreta, kod mene je zurka, jedna me razvlači na jednu stranu druga na drugu, kad se slikam, ne smem ni da pomislim da se slikam u brusu, stomak mi ispucao za sve pare. Koliko god mazala ništa.

Lisa Simpson -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 13:20:45)

Maraj ja juče ceo dan čitala temu o NF i videla jako malo iskustva o CR u nf a htela da vidim koliko se dugo posle cr ostaje u bolnici (telepatija)[sm=jezicek.gif] ti još nisi ni ušla a hoćeš da izađeš a meni još ni stomak nije porastao a ja bih već da izađem posle porođaja[sm=jezicek.gif]

UM vidim da si pojela 6 palačinki, ja ne znam da li postiji takav rekord za broj pojedenih palačinki u trudnoći, ali imaš odličan cug, tvojoj bebi neće vala ni jedna hranjiva materija faliti. Alal tebi vera, a pritom izgledaš extra, blago tebi

Čestitam svima koje su ušle u osmi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 13:55:47)

jao ja nesto ne volim te vibracije. ko zna kako dugorocno deluju na mozak i ostalo. ok one sto blago klackaju, ali ni to ne bih u prva dva meseca. pisale smo u nekoj temi o tome sta se sve prodaje, mozda je neki aparat i delotvoran, u smislu da se beba ucutka, ali je pitanje da li je zdravo za nju. kao ono sto emituje sumove, belu buku...

suzi, a cime se mazes? kombinuj vise stvari, mozda zaustavis dalje strije. strijet, iz dm-a ulje za trudnice, jekoderm, malo pantenola, pavloviceve, bademovo ulje... meni je prosli put bas bio ogroman stomak, ali nisam popucala. ali mora vise puta dnevno, da ne bude suva koza. ako te zanima uopste...

tako mi se uziva u nekoj udobnoj basti, ali je ovo vreme neprihvatljivo [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] (7.8.2015 14:01:16)

Jao ja pala s nogu....sad dosla kod mojih. Mama i ja malo ribale stan tj ona je pala s nogu a ja sam se vrtela oko nje. Svakako 2,5 sata smo cistile sad se tusnula a bekan ne prestaje da me ritmicno nogicama udara po besici

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>