Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 20.10.2009 23:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Slažem se , ne koristim ih ni ja svaki dan. Pogodne su mi kad idem negde, kad sam ceo dan odsutna od kuće... Kući koristim običan toalet papir. Takodje Koristim perfex i odgovara mi za sada!
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 1:03:07
|
|
|
|
sanji
|
Imam ih stalno u torbi ali ih koristim retko (kad moram) kad sam van kuće!
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 12:09:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Laku noć kaliopi,nešto ti požuri odjednom ....a šta da vam kažem - uvek se uzbudim kada pričam o vlažnim maramicama ...
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 12:57:39
|
|
|
|
mamanp
|
Nemojte pogresno da me shvatite, ali ja da moju ne operem vodom lepo, ona bi se ubudjala. Nikada u zivotu je nisam obrisala vlaznom maramicom, navikla sam da je lepo operem i gotovo.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 12.11.2009 4:34:13
|
|
|
|
She Ra
|
Intimne maramice koristim iskljucivo kada me "muka natera", pa nemam kupatilo i kadu u blizini. A to je kada krenem na neki put i sl.. Najcesce su to Nivea Intimo ili neke za bebe (pampers i sl).. Inace, topla voda i moje kupatilce, ne moze da se zameni ni za sta na svetu
< Poruku je uredio She Ra -- 12.11.2009 4:35:40 >
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 6.5.2013 23:11:46
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja ih imam, i verujem da su ok, samo čini mi se da su previše parfimisane. U trudnoći ih ne koristim. Da li vi koristite intimne vlažne maramice, kada niste trudne, kada jeste? IZVORNA PORUKA: sephora ja sam probala lactacid i po delovanju nisu valjda loše ali su mi nekako suvonjave. potrošim pola pakovanja da bih se lepo očistila... one kao imaju mlečnu kiselinu koja reguliše vaginalnu floru, nisu loše- samo nisu izdašne, a ja volim da se dobro "izglancam"...joj, prostote moje večeras, šta toliko lajem???
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 7.5.2013 12:45:23
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Ne koristim, nekako mi je bezveze. Desilo se samo nekoliko puta dok imam ciklus a nisam kuci, ali i tada posle vlazne maramice se brisem obavezno i toalet hartijom
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:24:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ponekada kupim, da imam kada sam odsutna duže iz kuce, a na primer, u toku mi je ciklus.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:32:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Ne koristim ih nikako..
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:37:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne koristim ih ni ja. Jednom me je muka naterala pa sam uzela neke bebi koje sam imala tog trenutka i danima nakon toga sam imala svrab i crvenilo.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:40:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni to ne koristim, nista od tih stvarcica
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 20.6.2017 14:12:22
|
|
|
|
Dragce86
|
U principu ne volim vlazne maramice...Koristimo ih samo kad bas nemamo drugih opcija. Najbolje je dete zaprati cim se dodje do vode :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?