Anoniman -> Intimna upotreba vlažnih maramica (20.10.2009 22:32:34)
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Sephora...neznam shta da ti kazem...ja takodje neizostavno koristim vlazne maramice....ali kada ti padne imunitet, dovoljno je da i vlaznim maramicama dotaknesh mesto gde ne treba...i prenela si bakteriju... Ja sam sad bila u radnji....kupila sam brusnicu....pa je grickam...i chaj od brusnice...ali nema bash puno brusnice u njemu....sutra idem do grada...pa tju prodavnici zdrave hrane natji neshto bolje....a sutra popodne idem kod ginekologa IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moram da napišem... Ja nisam za upotrebu vlažnih maramica dole, čak ni onih koje su kao baš za to dole. IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Moram da napišem... Ja nisam za upotrebu vlažnih maramica dole, čak ni onih koje su kao baš za to dole. zašto? mislim, stvarno me zanima...? IZVORNA PORUKA: sephora nije čovek pametan šta je dobro a odakle može da vreba neki problem... samo, da li misliš da ni bebi maramice nisu dobre da ih koristimo "dole"? IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: sephora nije čovek pametan šta je dobro a odakle može da vreba neki problem... samo, da li misliš da ni bebi maramice nisu dobre da ih koristimo "dole"? i ja se pitam isto... koristila sam Perfex ... a sada Pampers baby care nosim sa sobom u tašni... IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa iskreno, bebi maramice mislim da su najmanje dobre. One su za bebe a ne za žene, jer.. možda sada lupam, ali tako ja to vidim... odrasla žena ima neku normalnu "floru" dole, koja ne bi trebala da se remeti. Ako sam dobro upućena, postoje vl. maramice za intimne delove. Otvoriću temu o ovome, baš me zanima šta žene misle.
|
|
|
|