Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 20.10.2009 23:20:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Slažem se , ne koristim ih ni ja svaki dan. Pogodne su mi kad idem negde, kad sam ceo dan odsutna od kuće... Kući koristim običan toalet papir. Takodje Koristim perfex i odgovara mi za sada!
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 1:03:07
|
|
|
|
sanji
|
Imam ih stalno u torbi ali ih koristim retko (kad moram) kad sam van kuće!
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 12:09:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Laku noć kaliopi,nešto ti požuri odjednom ....a šta da vam kažem - uvek se uzbudim kada pričam o vlažnim maramicama ...
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 21.10.2009 12:57:39
|
|
|
|
mamanp
|
Nemojte pogresno da me shvatite, ali ja da moju ne operem vodom lepo, ona bi se ubudjala. Nikada u zivotu je nisam obrisala vlaznom maramicom, navikla sam da je lepo operem i gotovo.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 12.11.2009 4:34:13
|
|
|
|
She Ra
|
Intimne maramice koristim iskljucivo kada me "muka natera", pa nemam kupatilo i kadu u blizini. A to je kada krenem na neki put i sl.. Najcesce su to Nivea Intimo ili neke za bebe (pampers i sl).. Inace, topla voda i moje kupatilce, ne moze da se zameni ni za sta na svetu
< Poruku je uredio She Ra -- 12.11.2009 4:35:40 >
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 6.5.2013 23:11:46
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja ih imam, i verujem da su ok, samo čini mi se da su previše parfimisane. U trudnoći ih ne koristim. Da li vi koristite intimne vlažne maramice, kada niste trudne, kada jeste? IZVORNA PORUKA: sephora ja sam probala lactacid i po delovanju nisu valjda loše ali su mi nekako suvonjave. potrošim pola pakovanja da bih se lepo očistila... one kao imaju mlečnu kiselinu koja reguliše vaginalnu floru, nisu loše- samo nisu izdašne, a ja volim da se dobro "izglancam"...joj, prostote moje večeras, šta toliko lajem???
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 7.5.2013 12:45:23
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Ne koristim, nekako mi je bezveze. Desilo se samo nekoliko puta dok imam ciklus a nisam kuci, ali i tada posle vlazne maramice se brisem obavezno i toalet hartijom
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:24:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ponekada kupim, da imam kada sam odsutna duže iz kuce, a na primer, u toku mi je ciklus.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:32:56
|
|
|
|
Sandricak
|
Ne koristim ih nikako..
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:37:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne koristim ih ni ja. Jednom me je muka naterala pa sam uzela neke bebi koje sam imala tog trenutka i danima nakon toga sam imala svrab i crvenilo.
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 14.6.2017 9:40:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni to ne koristim, nista od tih stvarcica
|
|
|
|
RE: Intimna upotreba vlažnih maramica 20.6.2017 14:12:22
|
|
|
|
Dragce86
|
U principu ne volim vlazne maramice...Koristimo ih samo kad bas nemamo drugih opcija. Najbolje je dete zaprati cim se dodje do vode :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?