bebironcic
|
Jos uvek nisam majka,ali se nadam da necu biti takav debil jednoga dana.Najvise sto mrzim to je ono sto je vec u par postova napisano!Jako je ruzno ponasati se prema deci kao prema debilima...nije bitno koliko god ta deca imala godina,a za odrasle ljude tek da ne komentarisem!Evo napisacu vam i ja jedan primer posesivnosti,inace te ljude jako dobro poznajem.Porodica velika,svi zive zajedno u veellliiikoj kuci,a clanova 11.Majka posesivna do bola!Ima dva sina,ozenjena,ali starijem ni rec da kaze jer on to ne dozvoljava,ali mladji.....on je u fazonu kako mama i tata kazu!Mama i tata moraju sve da znaju-gde idu,sa kim se druze,koga zovu telefonom,sta su kupili...ma,uzas!I od tog mladjeg maminog sina,zena poludi i resi da se razvede.A,njen muz,taj mladji sin se vata za glavu jer nije u stanju sam da razmislja sta i kako,mama i tata ce ga ubiti!I,da ja ne duzim,da skratim malo pricu,kod njih u familiji glasi pravilo da ko jednom izadje i predje njihov prag povratka mu nema!Sacuvaj Boze!Oni postave tog sina i kazu mu-ako ti volis svoju zenu ok,kupicemo ti stan pa zivi sa njom,ali samo da znas-time gubis pravo na sve,novac,kola...inace su oni jako imucni!I sta mislite,sta se desilo...sincic ocutao,tata to shvatio kao ostanak...i sledeceg dana tata otiso i podneo zahtev za razvod braka,natravno umesto sina!A,taj kreten,posle zove i kuka toj svojoj zeni kako je voli ali kako ona mora da mu oprosti sto ne mogu biti zajedno-jbg.mama i tata tako rekli! I,drage moje...da li je sve to normalno?!Ako ja budem bila ovakva majka,daleko bilo,bolje da me pojede mrak ili da me zatvore u neku ustanovu
< Poruku je uredio bebironcic -- 10.7.2010 13:16:42 >